Сбирка на пистата
+21
gaddd
vanko
emo
Ivan Filipov
detso1
k.a.a.
taso700
crazy_moto
iliqn_
h_botev
HegeJl4o
SammY
djiksa
Даниел Туйков
vtmn
briketcheto
t16o__
Христо_Сираков
2she
koklev
val_mcrae
25 posters
Auto club Karlovo :: Срещи и мероприятия :: Клубни срещи и мероприятия :: Картинг писта Сопот - Drift team Karlovo
Страница 9 от 19
Страница 9 от 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Re: Сбирка на пистата
detso1 написа:ako iskate elate v sabota da gi smenim
na barzo imam i kanal i profesionalen krik i stava dosta barzo
. samo jelanie da ima
ми в събота по вечерта можем да се напъним да го сменим на бързо
djiksa- Рейсър
- Брой мнения : 310
Местожителство : гр.Карлово
ok
4akam da se obadite
4akam da se obadite
detso1- ентусиаст
- Брой мнения : 39
Местожителство : grece
Ей , Дечка прибрал си се значи Да се подготвяме за неделята освен ? Да се съберем повечко хора и да се нарадваме на изгорелите гуми
da tuk sam
dnes tsial den sabirax gumi
da montiram na djantite da sme gotovi za nedelia
dnes tsial den sabirax gumi
da montiram na djantite da sme gotovi za nedelia
detso1- ентусиаст
utre kakvo ste ima na kaloianovo
detso1- ентусиаст
4e utidoxa dosta bmw ta dnes
detso1- ентусиаст
Виж в темата за пистата,преди малко писах . . . . . . . ще има нещо,но няма да е замисленото
k.a.a.- Рейсър
- Брой мнения : 164
Местожителство : Karlovo
оффф то и аз маи ще трябва да отида утре дасе подготвя за неделя маи относно гумите,еми утре преди работа на вулканизатора
djiksa- Рейсър
Днес на Сашко май ще му гръмне главата от нас
И аз ще ходя после да кача някоя гумичка, адаш ти към колко ще ходиш ако такова направо да ходим заедно и да му оставим джантите да се труди
ПП. Помежду другото на някой да му се намират джантоци 4х100/57 , че аз имам само 5 и смятам отпред също да сложа железни, че не ми се дават после пак пари за баланси и т.н. глупости, а с 3 джанти нищо няма да направя
И аз ще ходя после да кача някоя гумичка, адаш ти към колко ще ходиш ако такова направо да ходим заедно и да му оставим джантите да се труди
ПП. Помежду другото на някой да му се намират джантоци 4х100/57 , че аз имам само 5 и смятам отпред също да сложа железни, че не ми се дават после пак пари за баланси и т.н. глупости, а с 3 джанти нищо няма да направя
Даниел Туйков написа:Днес на Сашко май ще му гръмне главата от нас
аз след 10 мин съм при Сашко отивам да му закарам малко работата
djiksa- Рейсър
Браво! Значи утре сме на картинг пистата, дайте само да се разберем за някакъв час.
Аз предлагам да е както миналия път към 14:00, за да е всичко спокойно и да няма хора където са на бачкане до обяд и няма да могат да дойдат.. ?
За членовете на клуба ще има 2 маси с чадъри от мен, ще остане само да си вземат някакви раздвижни столчета, който иска да поседне, аз си имам, за другите незнам
Все още се търси скара, ако искате да направим нещо като барбекю разбира се покрай веселата част
Все още се търси скара, ако искате да направим нещо като барбекю разбира се покрай веселата част
Аз се сетих за една скара, но трябва да видя в какво съсътояние е! Ако някой също има или намери да взима!
П.П. За скарата ще трябва да се вземат дървени въглища!
П.П. За скарата ще трябва да се вземат дървени въглища!
h_botev- Рейсър
- Брой мнения : 228
Местожителство : Карлово
Даниел Туйков написа:Аз предлагам да е както миналия път към 14:00, за да е всичко спокойно и да няма хора където са на бачкане до обяд и няма да могат да дойдат.. ?
МИналия път беше 14:00 защото беше събота а утре е неделя, а и скарата трябва да запуши от по рано че да е загряла
А за скара ако на някой му се намира да се обажда, ако не да търсим някакво решение на въпроса!
Ами аз ще следя за часа,и ще гледам да успея за десерта(че имам ходене до Пловдив,и може да позакъснея ) . . . . . . .
k.a.a.- Рейсър
Ей замалко да не разбера за мероприятието ... Утре и аз ще дойда ,ако вали даже ще покарам
Решавайте някакъв час , само да не е много рано ,че днес е събота и може някой да се почерпи повече от колкото трябва
Решавайте някакъв час , само да не е много рано ,че днес е събота и може някой да се почерпи повече от колкото трябва
SammY- Рейсър
- Брой мнения : 121
От мен имате присъствие като зрител
HegeJl4o- Рейсър
- Брой мнения : 505
Никой не казва нищо за час! После ще стане така че някой ще каже не сте казали от колко часа! предлагам 12 за да има време за всичко !
аз за 12 може би няма да успея,но ще доида наи вероятно кам 1 имам малко работа преди това,естетвено вие може да разпушите скарите от рано
djiksa- Рейсър
Добре, значи начален час за събиране 12:00 !
Вземете си всичко необходимо за един дрифт дей!!! От ЙедЕнЕто до гумите
Вземете си всичко необходимо за един дрифт дей!!! От ЙедЕнЕто до гумите
о.к. . . . . . . . . остава да си дойда по-навреме,и посе да ви " открия "
k.a.a.- Рейсър
Aз съм разпространил навсякъде и на всеки който ме е питал - 14:00...
Аз ще съм там да покарам в 14:00 предлагам и така да стане.. събирането да почне от 12, а карането от 14:00, че да има повече хора и съответно повече снимки !
Който отиде по-рано може да се погрижи за барбекюто и мезето за подсилване на "ездачите"
Аз ще съм там да покарам в 14:00 предлагам и така да стане.. събирането да почне от 12, а карането от 14:00, че да има повече хора и съответно повече снимки !
Който отиде по-рано може да се погрижи за барбекюто и мезето за подсилване на "ездачите"
Страница 9 от 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Similar topics
» Снимки от пистата
» Драг сбирка
» От пистата...
» Дрифт - клипове от пистата
» Двудневна междуклубна сбирка
» Драг сбирка
» От пистата...
» Дрифт - клипове от пистата
» Двудневна междуклубна сбирка
Auto club Karlovo :: Срещи и мероприятия :: Клубни срещи и мероприятия :: Картинг писта Сопот - Drift team Karlovo
Страница 9 от 19
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите