Сбирка на пистата
+21
gaddd
vanko
emo
Ivan Filipov
detso1
k.a.a.
taso700
crazy_moto
iliqn_
h_botev
HegeJl4o
SammY
djiksa
Даниел Туйков
vtmn
briketcheto
t16o__
Христо_Сираков
2she
koklev
val_mcrae
25 posters
Auto club Karlovo :: Срещи и мероприятия :: Клубни срещи и мероприятия :: Картинг писта Сопот - Drift team Karlovo
Страница 6 от 19
Страница 6 от 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Re: Сбирка на пистата
Аз също и то много , но аз от колата си , чесно казано очаквах да е по добре ама се оказа толкоз недозавиваща ,че чак не съм можел да си го представя до сега Теб кое точно те разочарова ? Липсата на повече каращи ?val_mcrae написа:А аз съм разочарован!
Последната промяна е направена от SammY на Съб Апр 10 2010, 19:38; мнението е било променяно общо 1 път
SammY- Рейсър
- Брой мнения : 121
Местожителство : Karlovo
Така е.. много хора щяхме да караме, а накрая нищо .. аз докъто дочакам каращите смлях гумите... ама нищо .. другия път повечеval_mcrae написа:А аз съм разочарован!
От гледна точка на каращите - аз също, но аз съм казал ... за возещите се има градски транспорт, а за хората, които и се забавляват с тези МПС това си е истинска нужда !
Надявам се другия път нещата да се компенсират...
На мен ми хареса нямаше да е лошо да имаше и повече учасници ама пак беше хубаво
iliqn_- Рейсър
- Брой мнения : 138
Местожителство : karlovo
Беше многу яко оба1е някой аку ми прати снимките или клиповете скаип krazy_moto
crazy_moto- начинаещ
- Брой мнения : 29
Местожителство : sopot
Аз имам снимки но имам проблем с големината и се чуда къде да ги кача.
taso700- Брой мнения : 4
Форума разполага с възможности за качване на снимки в интернет !
Просто след натискане на бутона "Нов отговор" горе от бутоните за форматиране на текста има един бутон с картинка и дискета, който се натиска и след това се натиска бутона "Browse..." и от появилия се прозорец намирате снимката и я качвате след това се копира адреса на снимката от полетата под снимката в новопоявилия се прозорец и се поставя в текстовата кутия, в която изписвате отговора си тук..
Това се повтаря с всички снимки
Просто след натискане на бутона "Нов отговор" горе от бутоните за форматиране на текста има един бутон с картинка и дискета, който се натиска и след това се натиска бутона "Browse..." и от появилия се прозорец намирате снимката и я качвате след това се копира адреса на снимката от полетата под снимката в новопоявилия се прозорец и се поставя в текстовата кутия, в която изписвате отговора си тук..
Това се повтаря с всички снимки
Пратих ги на един колега тои ще ги качи.
taso700- Брой мнения : 4
и аз да напиша едно мнение,че на скоро не съм,пък какво да кажа само едно браво на Адаша трябва да му искаме някои урок и нищо ново на тази писта на никои не му се кара там все едно тези коли по 100 години ще се карат ама всеки си знае
djiksa- Рейсър
- Брой мнения : 310
Местожителство : гр.Карлово
Незнам по 100 г ли ще ги карат , ама хората нещо ги е страх да карат или поне аз с такова впечатление съм останал...
Най странния коментар беше за пича които "жулна" стената "неможе вчера да вземеш книжка и да даваш гас на пистата , пък иначе било срамно да караш бавно ..." Може хората да не искат да карат и поради тея коментари ...
Най странния коментар беше за пича които "жулна" стената "неможе вчера да вземеш книжка и да даваш гас на пистата , пък иначе било срамно да караш бавно ..." Може хората да не искат да карат и поради тея коментари ...
SammY- Рейсър
момчета можем да започваме да се лазгаме яко оправих си колата вече не загрява и няма да спирам през обиколка така,4е мислете следващия дрифт ден
djiksa- Рейсър
Аз съм за , но ако до тогава нямам ръчна няма да карам щото само права зян гумите
SammY- Рейсър
Аз пък си мисля че ти не искаше да караш на дрифт!? Помислих че караш за време. А колата ти и без хидравлична ръчна може да се пързаля!SammY написа:Аз съм за , но ако до тогава нямам ръчна няма да карам щото само права зян гумите
Тя може и без хидравлична ръчна, ама е без никаква ръчна и предвид недозавиването на спирачен дрифт неще, докато не се износят доволно задните гуми , а съм решил ,че повече няма да ритам съединителя !
п.п. Тва ,че карах малко по бързичко не означава , че не се опитвах да я поднеса( на спирачки) , просто си падам по по-скоростен дрифт
п.п. Тва ,че карах малко по бързичко не означава , че не се опитвах да я поднеса( на спирачки) , просто си падам по по-скоростен дрифт
SammY- Рейсър
Що като предизвикателство,аз не мисля че има за какво да се предизвикваме,незнам за вас аз лично ходя да се забавлявам,но щом някои го приема като предизвикателство незнам ExclamationДаниел Туйков написа:Адаш, туй като предизвикателство ли да го разбирам ?
djiksa- Рейсър
Бях казал вчера, че ще пиша тук предложение за събиране горе на пистата днес, но нямах интернет и за това го правя сега. Предложението се състоеше в това да се направи барбекю горе и ако някой ще кара да си покара, а останалите да се съберат и да се видят на по печено кебапче с гарнитура сланинка на скара..
Ако има желаещи нека пишат тук, за да се знае от всички
Ако има желаещи нека пишат тук, за да се знае от всички
Време е за нови изяви на Дрифтарите в нашия раион,каде сте бе момчета,кога ще организираме един истински дрифт ден,които да е цял ден а не само да спукаме гумите и да си ходим.
П.П Всички сме в криза затова да го направим когато всички имат възможнос за да има повече участници.
П.П Всички сме в криза затова да го направим когато всички имат възможнос за да има повече участници.
djiksa- Рейсър
хахаха а ние в частния бизнес при нас няма пари кризааа
да това имах предвид,че да може всички да имат за да е по весело с повечко хора
djiksa- Рейсър
djiksa написа:хахаха а ние в частния бизнес при нас няма пари кризааа
Нали знаеш че ако на човек му се кара намира всичко за спорта!
така е,но пък няма пара няма ко да се праии
П.П Надявам се на следващата дрифт среща да имам малко повече повер защото днес си порачах нещо,но за сега ще си малча първо да ми го изпратят в понеделник и да стане наи-важното де
П.П Надявам се на следващата дрифт среща да имам малко повече повер защото днес си порачах нещо,но за сега ще си малча първо да ми го изпратят в понеделник и да стане наи-важното де
djiksa- Рейсър
djiksa написа:така е,но пък няма пара няма ко да се праии
Да не си поръчал някой V8
Аз предлагам тези които бяхте миналия път, ти, Дечо и онзи пич с 20-ката да дойдете, аз също ще се присъединя и ще идем да покараме...
За съжаление обаче имам само 2 дажнти железни ако сложа и отпред железните, което не е добре, защото 2 до никъде няма да стигнат а постоянно да ходя да сменям до някоя гумаджийница няма да стане...
Някакви идеи ?
За съжаление обаче имам само 2 дажнти железни ако сложа и отпред железните, което не е добре, защото 2 до никъде няма да стигнат а постоянно да ходя да сменям до някоя гумаджийница няма да стане...
Някакви идеи ?
Не не е V8 ако беше направо щях да си кажа,щях да сам многооо щаслив,ама уви няма пара за V8val_mcrae написа:djiksa написа:така е,но пък няма пара няма ко да се праии
Да не си поръчал някой V8
djiksa- Рейсър
Страница 6 от 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Similar topics
» Снимки от пистата
» Драг сбирка
» От пистата...
» Дрифт - клипове от пистата
» Двудневна междуклубна сбирка
» Драг сбирка
» От пистата...
» Дрифт - клипове от пистата
» Двудневна междуклубна сбирка
Auto club Karlovo :: Срещи и мероприятия :: Клубни срещи и мероприятия :: Картинг писта Сопот - Drift team Karlovo
Страница 6 от 19
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите