Сбирка на пистата
+21
gaddd
vanko
emo
Ivan Filipov
detso1
k.a.a.
taso700
crazy_moto
iliqn_
h_botev
HegeJl4o
SammY
djiksa
Даниел Туйков
vtmn
briketcheto
t16o__
Христо_Сираков
2she
koklev
val_mcrae
25 posters
Auto club Karlovo :: Срещи и мероприятия :: Клубни срещи и мероприятия :: Картинг писта Сопот - Drift team Karlovo
Страница 8 от 19
Страница 8 от 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Re: Сбирка на пистата
А бе да ви кажа уж нищо не го удари по главата Адаша аз бях там ама пак незнам,като го е свалял стария дали нещо не го е цапардосалоval_mcrae написа:SammY написа:Докато сменя дифа да не си го изпусна на главатаДаниел Туйков написа:Тъй като с адаша установихме, че за дрифт спорта се искат твърде много пари решихме да проведем шампионат по ШАХ на картинг пистата, за да няма такива които не биха участвали поради липса на парични средства
Духа на спорта си е в пистата...... а духа на ефтинийката е в партията шах проведена там, ако има желаещи да пишат !
И аз така си мисля че само някоя полуоска или кардана му е паднал на главата, че от дифа щеше да си личи
djiksa- Рейсър
- Брой мнения : 310
Местожителство : гр.Карлово
На мен ми се искаше да пекнем нещо горе, но докъто не си дойде половинката ми от търново немога да мръдна че съм детегледачка
гледам от тук, че се задават бая черни облаци, че и прегърмява чат пат та нз колко ще се задържи тва време
koklev- Рейсър
- Брой мнения : 438
Местожителство : Сопот
Там е работата, че няма да се задържи и отново нищо няма да можем да направим.....
Последната промяна е направена от Даниел Туйков на Съб Май 29 2010, 12:20; мнението е било променяно общо 1 път
отиде надолу към селата май ще се размине
п.п. то хубава си бъбрим за времето ама някой ще се качва ли... само Вальо гледам е писал.
п.п. то хубава си бъбрим за времето ама някой ще се качва ли... само Вальо гледам е писал.
koklev- Рейсър
аз нямаше как да доида защото имах работа даже Вал ми беше званял ама хич не сам си чул тела чак сега видях за което моля да ме извини,а ако има желаещи да покарат утре съм свободен нямам никаква работа и можем да направим една писта
П.П Но държа ако има желаещи да споделят тук да знаем че има кои ако не отново здраве да е
П.П Но държа ако има желаещи да споделят тук да знаем че има кои ако не отново здраве да е
djiksa- Рейсър
ясно разбрах няма кандидати значи всеки за себе сиdjiksa написа:аз нямаше как да доида защото имах работа даже Вал ми беше званял ама хич не сам си чул тела чак сега видях за което моля да ме извини,а ако има желаещи да покарат утре съм свободен нямам никаква работа и можем да направим една писта
djiksa- Рейсър
Ами утре ще има хора които ще ходят на Лесново на тунинг шоу то и за това може би няма интерес.
val_mcrae написа:Ами утре ще има хора които ще ходят на Лесново на тунинг шоу то и за това може би няма интерес.
едва дали е от това то от доста време тук никои няма интерес кам нищо поне аз така забелязвам мога и да греша
djiksa- Рейсър
тази събота или наи-вероятно неделя с Дечо, сме решили да си спретнем ДРИФТ ДЕН така,че ако има желаещи нека заповядат за по точно инфо следващите дни като се разберем с него
djiksa- Рейсър
o da i to go zamisliame za tsial den . da poistarkame dosta gumi
4e posledno vreme samo remonti po taz e 30-ka vreme da ia poraztap4a ne ostava
4e posledno vreme samo remonti po taz e 30-ka vreme da ia poraztap4a ne ostava
detso1- ентусиаст
- Брой мнения : 39
Местожителство : grece
Това е много добре Само трябва да кажете кога ще е за да се организираме и с други неща А единия ден мисля да съм на Калояново и там да погледаме шоу!
Аз ще присъствам, но за каране незнам дали ще се включа, че с тоз ДИФ заварения съм като куцо магаре... единствено ако вали ще съм на линия с този диф, но ако не вали с тоя заварения немога да се включа...
Забравих да пиша, че труда ни за подготвянето на пистата миналия път (става въпрос за гумите) е хвърлен отново напразно, защото няма нито 1 гума горе с изключение на легналите в дупките, направо съм "очарован" от Сопотненци....
Ееееее . . . . . . . аз още пистата не съм видяла,а те гумите "прибрали"
k.a.a.- Рейсър
- Брой мнения : 164
Местожителство : Karlovo
За да сме по-точни, това са "Сопотненските" цигани - няма кой друг да ги вземе!
h_botev- Рейсър
- Брой мнения : 228
Местожителство : Карлово
Кажете сега кога ще направим дрифт деня, събота или неделя? И да вземем да се подготвим като за пикник
val_mcrae написа:Кажете сега кога ще направим дрифт деня, събота или неделя? И да вземем да се подготвим като за пикник
ми не сме се доразбрали с Дечо,но мисля че е по одачно в неделя защото в събота доста хора работят като мен например,така че мисля че е по добре в неделя ще говоря с Дечо и ще пиша пак ако имате предложения сега е момента да се споделят
djiksa- Рейсър
мойте кебапчета в неделя евентуално могат да отпаднат, че има шанс да съм за риба... ама може пък риба да се намаже по-късно
koklev- Рейсър
Добреее, ще чакаме рибата за следобедна закуска!
h_botev- Рейсър
- Брой мнения : 228
Местожителство : Карлово
няма ли някои мераклия да ми смени дифа до тогава защото съм много ангажиран и нямам време
djiksa- Рейсър
Аз мога да помогна в събота ако искаш и си свободен, но сам вече тая работа не се наемам да правя особено с още по-тежък диф...
ako iskate elate v sabota da gi smenim
na barzo imam i kanal i profesionalen krik i stava dosta barzo
. samo jelanie da ima
na barzo imam i kanal i profesionalen krik i stava dosta barzo
. samo jelanie da ima
detso1- ентусиаст
- Брой мнения : 39
Местожителство : grece
Страница 8 от 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Similar topics
» Снимки от пистата
» Драг сбирка
» От пистата...
» Дрифт - клипове от пистата
» Двудневна междуклубна сбирка
» Драг сбирка
» От пистата...
» Дрифт - клипове от пистата
» Двудневна междуклубна сбирка
Auto club Karlovo :: Срещи и мероприятия :: Клубни срещи и мероприятия :: Картинг писта Сопот - Drift team Karlovo
Страница 8 от 19
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите