Сбирка на пистата
+21
gaddd
vanko
emo
Ivan Filipov
detso1
k.a.a.
taso700
crazy_moto
iliqn_
h_botev
HegeJl4o
SammY
djiksa
Даниел Туйков
vtmn
briketcheto
t16o__
Христо_Сираков
2she
koklev
val_mcrae
25 posters
Auto club Karlovo :: Срещи и мероприятия :: Клубни срещи и мероприятия :: Картинг писта Сопот - Drift team Karlovo
Страница 10 от 19
Страница 10 от 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Re: Сбирка на пистата
It's time to Drift Day
djiksa- Рейсър
- Брой мнения : 310
Местожителство : гр.Карлово
....and ЦЪР-ПЪР Day!
h_botev- Рейсър
- Брой мнения : 228
Местожителство : Карлово
Има, имаааа!!!
h_botev- Рейсър
- Брой мнения : 228
Местожителство : Карлово
Днес много добре се получи и аз лично съм много доволен от карането ни и смея да издам една много добра новина и тя е, че намерих човек който да ни прави гумите на събиранията и то на съвсем народна и нормална цена !!!
Човека ще е на линия когато имаме събирания и каза че няма проблем и като му се обадим ще върши работа има машини и вкарва гуми , та мъчението с гумите е вече решено !
Относно карането .. няма какво да коментирам, нека зрителите и возещите се да дадат мнения и коментари как сме карали и дали им е харесало шоуто !
Аз лично смятам да правя подобрение по моята след като днес се повозих в комбито на Дечо и така се накефих, че пауъра ме накара да се усмихна до уши !!!
Всичко за мен беше на ниво както шоуто така и скаричката, но другия път трябва още подготовка по скарата
Човека ще е на линия когато имаме събирания и каза че няма проблем и като му се обадим ще върши работа има машини и вкарва гуми , та мъчението с гумите е вече решено !
Относно карането .. няма какво да коментирам, нека зрителите и возещите се да дадат мнения и коментари как сме карали и дали им е харесало шоуто !
Аз лично смятам да правя подобрение по моята след като днес се повозих в комбито на Дечо и така се накефих, че пауъра ме накара да се усмихна до уши !!!
Всичко за мен беше на ниво както шоуто така и скаричката, но другия път трябва още подготовка по скарата
Въпреки,че бях за малко . . . . . . . . мога да ви кажа браво и за карането и за ентусиазма
k.a.a.- Рейсър
- Брой мнения : 164
Местожителство : Karlovo
Да наистина много добре стана днес, само малко организацията в боксовото пространство не ми хареса всеки пречи там. И другото по организирането на кетъринга И все пак като цяло беше супер
val_mcrae написа:Да наистина много добре стана днес, само малко организацията в боксовото пространство не ми хареса всеки пречи там. И другото по организирането на кетъринга И все пак като цяло беше супер
е следващият път по добре организирано
djiksa- Рейсър
Ето и няколко снимки
Ето тук останалите снимки http://valmcrae.snimka.bg/auto-racing/drift-day-ot-karlovo.507970.all
Ето тук останалите снимки http://valmcrae.snimka.bg/auto-racing/drift-day-ot-karlovo.507970.all
ico83: 109 снимки а само 4-5 коли на пистата и всеки път едни и същи
Ivan Filipov- Рейсър
- Брой мнения : 415
Местожителство : karlovo
браво супер шоу е станало аз за съжаление се прибрах в 7 часа от риболов и бях скапан... и не ми се мърдаше никъде
koklev- Рейсър
- Брой мнения : 438
Местожителство : Сопот
Ееееее Вальо браво за снимките . . . . . . . за някои нямам думи - страхотни попадения
k.a.a.- Рейсър
- Брой мнения : 164
Местожителство : Karlovo
i na men mnogo mi xaresa super bese . iakao karane padna. ot dosta vreme ne sam se kefil tolkova mnogo napravo super
detso1- ентусиаст
- Брой мнения : 39
Местожителство : grece
Последната промяна е направена от emo на Нед Юли 04 2010, 21:51; мнението е било променяно общо 1 път
emo- Брой мнения : 2
Местожителство : karlovo
djiksa- Рейсър
Ако се реши нещо, може да дойда да погледам и да помогна с фотографията този път
zasto niama li da karas . ili problem s kolata ?
detso1- ентусиаст
- Брой мнения : 39
Местожителство : grece
Много дертове се събраха по моя звяр и е редно да почвам да оправям, защото иначе ще ме предаде някъде за съжаление, иначе имам желание, но уви ще се спра за известно време, но за сметка на това ще дойда да поснимам малко
Айде адаш, Дечка дайте малко информация какво ще става, не ни дръжте така в невидение до последния момент
Кажете какво е решено за утре ?
Кажете какво е решено за утре ?
утре ще има дрифт ден всичко е готово гуми,джанти,мека мебел,само ще видим по кое време ще е после ще се разбера с Дечо и ще пиша
djiksa- Рейсър
хайде кажете час и мястото зада са съберем повече хора
vanko- ентусиаст
- Брой мнения : 45
Местожителство : Kaрлово
часа кам 2 следобед мястото картинг писта Сопот
djiksa- Рейсър
Страница 10 от 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Similar topics
» Снимки от пистата
» Драг сбирка
» От пистата...
» Дрифт - клипове от пистата
» Двудневна междуклубна сбирка
» Драг сбирка
» От пистата...
» Дрифт - клипове от пистата
» Двудневна междуклубна сбирка
Auto club Karlovo :: Срещи и мероприятия :: Клубни срещи и мероприятия :: Картинг писта Сопот - Drift team Karlovo
Страница 10 от 19
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите