Спам Тема
+17
Mr.SpL
h_botev
djiksa
chupek
Ivan Filipov
2she
chef4o
pag0ctuh
djdoko
PingElov
k.a.a.
Даниел Туйков
vtmn
Христо_Сираков
koklev
val_mcrae
HegeJl4o
21 posters
Страница 12 от 13
Страница 12 от 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Спам Тема
https://www.facebook.com/photo.php?v=356550871035417 Ей толкоз е в Сарая и продължава да буха здраво
PingElov- Рейсър
- Брой мнения : 266
Местожителство : Sopot
То и тука вали от през ноща ама да земе вече да спира че ми омръзна от тоя сняг нарадвах му се вече
Ivan Filipov- Рейсър
- Брой мнения : 415
Местожителство : karlovo
Отиде ти някой мигач ако повториш пак подобна приказка !Ivan Filipov написа:То и тука вали от през ноща ама да земе вече да спира че ми омръзна от тоя сняг нарадвах му се вече
Абе... БМВ-тата ние няма ли да се съберем най-накрая малко по-организирано вечер с някой пасажер с хубава "снимачка" и да вземем да понаправим някой клип нещо туй онуй, то че всеки се връцка га му падне е ясно ама, поне така да се подсещаме с усмивка за тия карания...
Айде толкова БМВ-та има, а вечер по улиците никой не можеш да видиш или ако не е из града поне някъде по-така на широчко !
Аз получих информация, че на Московец е зле работата.... на картинга ще се качат в тоя сняг предполагам само хората с нови гуми и ESP, така че не е зле да се поразберем нещо та да стане така по-весело и ефектно ?
Там последно беше на зверски коловози, които бяха по-зле от пътя в Дъбене, но пък са в близост до разни други места където може да се пробваме да отидем
Няма вече PolDooZeeR,усилвателя продаден.Някой да си търси 17килограмово 2000ватово желязо
Mr.SpL- професионалист
- Брой мнения : 97
Местожителство : Карлово/Сопот
Днес Карлово е бахти яката писта ... Има ли мераклии да се саберем да по пързаляме "шейните" Покарах малко одеве с един колега и се почудих колко тъпи хора (пешеходци ) има ... Може ли 2 БМВ та да идват към теб на една страна и ти да спреш на сред пътя да гледаш
SammY- Рейсър
- Брой мнения : 121
Местожителство : Karlovo
улиците не са за такъв спортSammY написа:Днес Карлово е бахти яката писта ... Има ли мераклии да се саберем да по пързаляме "шейните" Покарах малко одеве с един колега и се почудих колко тъпи хора (пешеходци ) има ... Може ли 2 БМВ та да идват към теб на една страна и ти да спреш на сред пътя да гледаш
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
Те ,че не са за спорт е ясно , но стават като се кара с разум ... А пешеходците по принцип са много смели зимата тръгват и не ги е.. , че ти не можеш да спреш ... и не само зимата лятото все ще се намери някой да ти скочи почти на капака и да се чудиш как да спреш ... Да чукна на дърво за сега спирам , защото тези неща горе долу се на 1 и същи места ми се случват и там карам с очи на 8
SammY- Рейсър
Какво стана, ще обикаляте ли ???
Ако някой кара и е решил да се пързаля да се обади... горе долу всички където са тук и ме познават ми имат тел-а !
Ако някой кара и е решил да се пързаля да се обади... горе долу всички където са тук и ме познават ми имат тел-а !
Днес няколко коли покарахме на картинг пистата, но с основна цел "прокарване" на пътищата. Успяхме да направим проходи в пътя, а не както карахме онази вечер през тревната площ само защото някой джип бе нимал от там и направил пътека
От утре вече може да ходим стабилно да покарваме
От утре вече може да ходим стабилно да покарваме
Да днеска добре се получи ходенето на пистата но важното е че вече може да се кара по цялата писта а не както онази вечер само няколко завоя само че трябва още да се поутъпче снега че малко стана на колковози но това не е проблем
Ivan Filipov- Рейсър
- Брой мнения : 415
Местожителство : karlovo
Е б*си пак вали сняг!
PingElov- Рейсър
Което не е лошо , ама съм болен и доктора каза да не се пързалям с шейниPingElov написа:Е б*си пак вали сняг!
SammY- Рейсър
Тази вечер ще кара ли някой ? имам малко излишен бензин пък сам ще ми е скучно да си го изхабя
Mr.SpL- професионалист
Доволно си беше,само аз и Даниел Туйков ,но пак си беше забавно имаше дрифт имаше едно бутане(благодаря за което) има и клипове,първо ще минат обработка че са много дълги и ще ги споделя
Mr.SpL- професионалист
Mr.SpL- професионалист
Еми някой да се беше обадил лииии??????????????????????????????????????????????????????????
В 10:30 никой нямаше да дойде, също и ти ... сигурен съм , а и човека поне е написал във форума !
Аз прочетох разбрахме се и макар да бях скапан имах 1-2 мин. за форума, така че не се сърди !
Аз прочетох разбрахме се и макар да бях скапан имах 1-2 мин. за форума, така че не се сърди !
Който кара в Карлово тая вечер да знае, че на светофарите на полицията в посока към морето неможе да се спре ако се движиш дори с 20 км/ч !!!
Всяко рязко подаване на газ е последвано от превъртане на колелата, защото там където е било дори малко мокро в момента е стъкло и е доста опасно, който шофира да има едно на ум, че макар и да няма нищо по пътя да знае, че се движи на супер тънък и подъл ЛЕД !
ПП. Ако се кара някъде или нещо такова пишете поне тук преди да тръгнете ако не искате да се набутвате с телефони, за да се знае дали може да се събере някаква групичка да е по-весело !
Всяко рязко подаване на газ е последвано от превъртане на колелата, защото там където е било дори малко мокро в момента е стъкло и е доста опасно, който шофира да има едно на ум, че макар и да няма нищо по пътя да знае, че се движи на супер тънък и подъл ЛЕД !
ПП. Ако се кара някъде или нещо такова пишете поне тук преди да тръгнете ако не искате да се набутвате с телефони, за да се знае дали може да се събере някаква групичка да е по-весело !
Данчо то ся е отврат да се кара бе ... Тук там супер гаден лед , на другото място пак сухо ... Нищо не казваш за паветата след светофара на пазара , май не си се опитвал да спираш там
SammY- Рейсър
Няма спиране, набараш ли леда който е на по-голямата част от пътя край.. спира се на късмет горе долу ... направих си експеримент ефекта е почти един и същ навсякъде..
Паветата са отврат - аз се врътнах в обратна посока при опит да излезна от уличката която слиза от М-тел - забранената отгоре и долу на главната както си завих ляв да тръгна посока полицията - тръгнах посока лукойл
PingElov- Рейсър
Страница 12 от 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Тема за вицове
» Тема за оръжия
» Тема относно админа ( вал )
» Музикалната тема на Форума !!!!
» Тема за това, какво да гледаме при покупка на автомобила втора ръка...
» Тема за оръжия
» Тема относно админа ( вал )
» Музикалната тема на Форума !!!!
» Тема за това, какво да гледаме при покупка на автомобила втора ръка...
Страница 12 от 13
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите