Спам Тема
+17
Mr.SpL
h_botev
djiksa
chupek
Ivan Filipov
2she
chef4o
pag0ctuh
djdoko
PingElov
k.a.a.
Даниел Туйков
vtmn
Христо_Сираков
koklev
val_mcrae
HegeJl4o
21 posters
Страница 11 от 13
Страница 11 от 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Спам Тема
в четвъртъкMr.SpL написа:Нямаш никакъв проблем питаш и аз отговарямХристо_Сираков написа:окMr.SpL написа:Та така с човека се разбрахме , утре му го връщам и купувам другите неща.Ново СД с високоволтови изходи,усилвател power acustik ovn5500 и втори акумулатор.Един от старите ми усилватели се свързва с предна линия а втория за продан Ще гледам до другия четвъртак да направя всичко да свири.
като гледам доста разбираш музиките та трябва да поговорим малко за моя джип които скоро ще се сдобие с СД и има оригинална музика инфинити голд с усилвател
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
Новия усилвател пристигна днес и вече монтиран.Доста по-силно свири макар и с един акумулатор,ще го видим с два до 3дена.Надявам се да успея да дойда на кафенцето
Mr.SpL- професионалист
- Брой мнения : 97
Местожителство : Карлово/Сопот
Някой има ли си понятие от работата на домашните климатици? И по точно, замислил съм да купя спрей за размразяване на стъкла и ключалки, тези които продават за колите. Идеята ми е като замръзне външното тяло и ако го напръскам дали ще се размрази и по късно дали ще забави замръзването? Или само ще навредя?
до колкото разбрах има ли лед има и проблемval_mcrae написа:Някой има ли си понятие от работата на домашните климатици? И по точно, замислил съм да купя спрей за размразяване на стъкла и ключалки, тези които продават за колите. Идеята ми е като замръзне външното тяло и ако го напръскам дали ще се размрази и по късно дали ще забави замръзването? Или само ще навредя?
Mr.SpL- професионалист
Лошо качество извинявам се за трептенето. И също се извинявам за музиката но не бях я спрял
Mr.SpL- професионалист
Mr.SpL- професионалист
ЗИМА ВЪН Е, СНЯГ ВАЛИИИ!!!
PingElov- Рейсър
- Брой мнения : 266
Местожителство : Sopot
къде го видя бреPingElov написа:ЗИМА ВЪН Е, СНЯГ ВАЛИИИ!!!
Макар разстоянието между градовете да е 3км в Сопот си вали сняг доста доволно. пък и закво ви е сняг в Карлово като няма писта :p
Mr.SpL- професионалист
Къде го видях ли - отвън всичко е побеляло! Има един пръст и повече само по главната
PingElov- Рейсър
вече са към 4 пръстаPingElov написа:Къде го видях ли - отвън всичко е побеляло! Има един пръст и повече само по главната
Дааа... беше доста весело и ми хареса... бавареца се чувства в свои води на хлъзгаво, но за съжаление се измъчих с това парно и неможах аз да си направя кефа на 100% за съжаление
...... и продължава да вали!
PingElov- Рейсър
Даниел Туйков написа:Дааа... беше доста весело и ми хареса... бавареца се чувства в свои води на хлъзгаво, но за съжаление се измъчих с това парно и неможах аз да си направя кефа на 100% за съжаление
Ти пак ли не се обади?! Иначе преди да вземеш БМВ то вечно мрънкаше че не ти се обаждали хората за каране! Сега какво стана? Айде да не пиша тук повече че се ядосвам!
Карай си сам...
Аз се качвах два пъти и двата пъти без проблем! Пътя беше минат със снегорин и опесъчен! Нагоре от пистата има една де баровски вили и явно заради тях пътя беше шест
PingElov- Рейсър
в 9:30 сигурно не е бил то като гледам малко преди нас са минали - щото аз като отивах снегорина въртеше в на РОБАКА цеха
PingElov- Рейсър
Въйййй навън пак е навалял сняг да му се невиди!
PingElov- Рейсър
колко сняг имате в СопотPingElov написа:Въйййй навън пак е навалял сняг да му се невиди!
Ми незнам в Сопот колко е ама в Карлово е над 15 см.и доста силно вали от сутринта 2 пъти чистих пред гаража и пак е за чистене ама вече като спре да вали тогава
Ivan Filipov- Рейсър
- Брой мнения : 415
Местожителство : karlovo
оо тук в Троян вали от през ноща и вече е над 30см новия и около 50см със предишнияIvan Filipov написа:Ми незнам в Сопот колко е ама в Карлово е над 15 см.и доста силно вали от сутринта 2 пъти чистих пред гаража и пак е за чистене ама вече като спре да вали тогава
Страница 11 от 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Тема за вицове
» Тема за оръжия
» Тема относно админа ( вал )
» Музикалната тема на Форума !!!!
» Тема за това, какво да гледаме при покупка на автомобила втора ръка...
» Тема за оръжия
» Тема относно админа ( вал )
» Музикалната тема на Форума !!!!
» Тема за това, какво да гледаме при покупка на автомобила втора ръка...
Страница 11 от 13
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите