Кандидати за малко нощно Дрифтче на Стражата?
+4
AgReS1VeN
Даниел Туйков
val_mcrae
djiksa
8 posters
Страница 3 от 5
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Кандидати за малко нощно Дрифтче на Стражата?
идеята не е лоша,ама часа мн. бърка аз съм възрастен човек
shumanski- Брой мнения : 8
Местожителство : karlovo
Събиранията са след 12 понеже тогава трафика е на минимум и опасността е минимална !
По-ранно събиране според мен не е уместно, защото риска е прекаклено голям и не си заслужава... особено днес когато всеки гражданин се връща на село
По-ранно събиране според мен не е уместно, защото риска е прекаклено голям и не си заслужава... особено днес когато всеки гражданин се връща на село
аз мога ли да дойда да видя как става
djiksa- Рейсър
- Брой мнения : 310
Местожителство : гр.Карлово
Даже ще ти запазим челно вип място най-отпред да поведеш групата и да те следим за издънки
Ще гледам да не съм много близо, че аз съм малко като пумпал там
Ще гледам да не съм много близо, че аз съм малко като пумпал там
В 01:00ч. тръгвам от лукойл-а в Карлово на там.
Ако е мокро ще покарам, ако не е няма да се пъна излишно и ще остане за друга вечер.
Всички желаещи разбраха кога и от къде се тръгва, както и на къде се отива, така че който иска нека дойде.
Ако е мокро ще покарам, ако не е няма да се пъна излишно и ще остане за друга вечер.
Всички желаещи разбраха кога и от къде се тръгва, както и на къде се отива, така че който иска нека дойде.
На мен ми се иска да проверим онзи стар път за който писахме по рано за Кинтекса. Ако е с добра настилка ще е удобен и през деня там няма движение. То това 1 часа на мен вече ми се спи, аз съм човек на възраст
наистина 1 часа е прекалено късно мисля,че кам 12:00 е напълно нормално и тази вечер мисля че не е много подходящо наистина
djiksa- Рейсър
Кеф цена няма !val_mcrae написа:На мен ми се иска да проверим онзи стар път за който писахме по рано за Кинтекса. Ако е с добра настилка ще е удобен и през деня там няма движение. То това 1 часа на мен вече ми се спи, аз съм човек на възраст
Желание - час също..
Добре в 12 на лук-а... ако не става за пързаляне ще проверим в какво състояние е този път.
Противоположно на предположенията на адаша по БТВ вещаят мокро и студено време, а на връщане одеве от Търново там ми се видя мокро до колкото си спомням, но все пак ще отида да проверя
Последно в 12 на лук-а айде... дъртаци...
Противоположно на предположенията на адаша по БТВ вещаят мокро и студено време, а на връщане одеве от Търново там ми се видя мокро до колкото си спомням, но все пак ще отида да проверя
Последно в 12 на лук-а айде... дъртаци...
Даниел Туйков написа:Кеф цена няма !val_mcrae написа:На мен ми се иска да проверим онзи стар път за който писахме по рано за Кинтекса. Ако е с добра настилка ще е удобен и през деня там няма движение. То това 1 часа на мен вече ми се спи, аз съм човек на възраст
Желание - час също..
И внимавайте много там пътя не е за подценяване, а и местоположението му!!! А относно кефа - не се прави там където може да нараниш друг, а на писта. Като открият сезона на Калояново ще ходим там тогава да усетиш тръпка от дрифт с висока скорост
И вземете та поснимайте клипове и снимки
кво ви стана бре 01,00
тва е ненормална работа.
тва е ненормална работа.
а така Ванка я им се накараи
djiksa- Рейсър
djiksa написа:а така Ванка я им се накараи
а ти си пусни скайпа.
жената иска да ме изгони заради вас бре.
иди и обеснявай каде ще ходя в 00,00ч или 01,00
тои ми е пуснат ле как е твоя
djiksa- Рейсър
Всичко мина благополучно взехме и фотоапарат...... НО хоп пускаме го и още на 1-вия завой изгасна...
Който не дойде пропусна тъй като към края започна да се заледява тъй като валеше малко снежец и веднага замръзваше по асвалта...
Останалата цветнотия оставям на бат Неделчо...
Който не дойде пропусна тъй като към края започна да се заледява тъй като валеше малко снежец и веднага замръзваше по асвалта...
Останалата цветнотия оставям на бат Неделчо...
Еми какво да описвам беше добре забавно но мисля че е време да помисля за смяна на марката
HegeJl4o- Рейсър
- Брой мнения : 505
Трябва да те кача и аз малко да те полазгам по стражата и направо на другия ден си пуснал обява на Опелчето
djiksa- Рейсър
За тази вечер има ли кандидати ?
Май май само аз съм толкова зарибен по спорта та ми се ходи всеки ден ?
Хайде сега поне е подходящо времето за да няма последствия по гумите...вече няма кой с какво да се извини ако има желание
Май май само аз съм толкова зарибен по спорта та ми се ходи всеки ден ?
Хайде сега поне е подходящо времето за да няма последствия по гумите...вече няма кой с какво да се извини ако има желание
мнооо късно бре.
и аз имам желание ама , времеееетоооооо
и аз и аз във близките 7-8 мога да доида и аз на някое нощно забавление като пасажер де че колата ми е с предно пък и 3-4 дни нямам никаква че едната на пътишествие другата е без джантаshumanski написа:мнооо късно бре.
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
хората желание много имат,предполагам възможности нямат,поне аз така мисля според мен на доста от момчета им се кара ама маи кризата ги мори
djiksa- Рейсър
djiksa написа:хората желание много имат,предполагам възможности нямат,поне аз така мисля според мен на доста от момчета им се кара ама маи кризата ги мори
И то яко ама много яко!!! Иначе ми се кара та... незнам как да ви опиша Ако имах спонсор за 20-30 лв бенц тръгвам ама кат няма това е положението за сега... когато има ще карам
не се и съмнявам в това знам как стоят нещата при всички е така за в момента на никои карането не му е на първо място
djiksa- Рейсър
Причините за това защо не се кара са ясни.
Има ли някой който има желание и възможност да покараме тази вечер, защото не ми се ходи сам ако трябва да съм искрен?
Има ли някой който има желание и възможност да покараме тази вечер, защото не ми се ходи сам ако трябва да съм искрен?
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 3 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите