Кандидати за малко нощно Дрифтче на Стражата?
+4
AgReS1VeN
Даниел Туйков
val_mcrae
djiksa
8 posters
Страница 1 от 5
Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
djiksa- Рейсър
- Брой мнения : 310
Местожителство : гр.Карлово
Re: Кандидати за малко нощно Дрифтче на Стражата?
Ейй ако не бях пил щях да пробвам А до колкото знам няма сняг и не е мокро там! Днес следобяда едни познати са минавали от казанлък и казаха че е сухо на всякъде.
e Vale moje i za nqkoq druga ve4er da se razberem samo da e malko dajdovno ama to za toq sezon ne e problem
djiksa- Рейсър
Аз от одавна искам да пробвам там. Все през деня съм ходил и много движение, но ще опитаме!
ot moq strana nqma problem 4e mi e sku4no sam tam samo re6i koga i otivame da se lazgame
djiksa- Рейсър
Кажете кога и може да се организираме нещо, аз като начинаещ може да не се проявя с ентусиазъм за плъзгане, но поне може да наблюдавам и да съм в помощ на някой младши оператор с желание да заснеме някой друг интересен момент
Тези събирания обикновено се организорат внезапно и е леко мокричко и часът е около и след 12 в полунощ
Аз пък бих ви предложил да отидете някъде където найстина няма движение В момента се сещам за едно такова място, няма много завойчета, ама поне няма никакво движение и през деня също можете да си се "лъзгате" Мястото е над с.Горни Домлян, по пътя за "Кинтекс"-а или другия вариант е по пътя за с.Свежен
AgReS1VeN- Рейсър
- Брой мнения : 105
Местожителство : Карлово/Пловдив
Не се сещам за пътя но да попитам за този от снимката ли става дума? Знаеш ли в какво състояние е?
Да, за същия Ами състоянието не мога да кажа със сигурност, но последно когато бях минавал по него (началото на лятото) не си спомням да е имало дупки А за този който е за Свежен незнам нищо, никога не съм ходил нататъка.
AgReS1VeN- Рейсър
абе това язовир Домлян ли е на снимкатаval_mcrae написа:Не се сещам за пътя но да попитам за този от снимката ли става дума? Знаеш ли в какво състояние е?
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
тои голям бил бреval_mcrae написа:Мда точно той е
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
На снимката даже изглжда малък, струва ми се доста спаднал на нея
п.п. Ся се сетих за бармана в Jim Beam (Младен), тъй като на неговия голф има лепенка на клуба смятам че го познавате, та той е от Г.Домлян може да го питате за състоянието на пътя
п.п. Ся се сетих за бармана в Jim Beam (Младен), тъй като на неговия голф има лепенка на клуба смятам че го познавате, та той е от Г.Домлян може да го питате за състоянието на пътя
AgReS1VeN- Рейсър
значи момчета пътя е само един Стражата при първия дъжд пишете и да направиме една сбирка,защото настилката на Стражата е уникално хлъзгава и се кара с лекота могат да се включат и коли с малка кубатура,така че ако има интерес пишете
djiksa- Рейсър
Идеално, моето зверче е 1.8, но при подобни обстоятелства и аз ще мога да пробвам някое друго завойче
Сега само ще чакаме дъжда...
Сега само ще чакаме дъжда...
Току що понамокри и до колкото виждам ще продължи до късно... ако такова да се разберем нещо ?
ми ако се съберем по голяма група може да измислим някакво лъзгане
djiksa- Рейсър
Тази вечер също е много хубава за целта, но като гледам май май пак ще пропуснем...
ми аз до ся бях на кръчма ама не баркаше да се полазгаме ама няма кои да ме вози пак и няма група за лазгане сам вече не ми се парзаля
djiksa- Рейсър
Ак знаеш как м исе лъзга и на мен... ама няма как да стане мамка му докато не намеря 2 джанти за моята кола, а това е доста трудно или скъпоdjiksa написа:ми аз до ся бях на кръчма ама не баркаше да се полазгаме ама няма кои да ме вози пак и няма група за лазгане сам вече не ми се парзаля
да за Поршето много трудна работа,ама за стражата нямаш никакви грижи с тези аз се качвам по 10 пъти и слизам гумите не мърдат и с 1мм много е готин асвалта там и не ги тарка въобще пак с комбинация с вода чудо направо
djiksa- Рейсър
да ви разбирам ли че тази вечер сте на стражата
HegeJl4o- Рейсър
- Брой мнения : 505
Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 1 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите