Кандидати за картинг състезание в Пловдив!
2 posters
Страница 1 от 1
Кандидати за картинг състезание в Пловдив!
Има ли желаещи следващата седмица да отидем някоя вечер за едно - две състезания на картинг писта Лаута в Пловдив?
Събирам желаещи за сега сме двама надявам се да се съберем поне минимално хора за да ни пуснат състезание!
Събирам желаещи за сега сме двама надявам се да се съберем поне минимално хора за да ни пуснат състезание!
Re: Кандидати за картинг състезание в Пловдив!
АЗ АЗ АЗ !!! Само че малко по-късно, няма да е тая седмица !
Каране на картинг се очертава за Събота 14:30 с тръгване от бензиностанция ШЕЛ към Пловдив, за сега сме Аз , жена ми + още 2-ма души с моята кола, val_mcrae + още 1, chupek и вероятно туй ще сме за състезание минимума до колкото знам е 6 човека, така че колкото повече толкова по-добре
Който желае, да заповяда ще се радвам да се съберем повечко хора и да си изкараме весело
Който желае, да заповяда ще се радвам да се съберем повечко хора и да си изкараме весело
Естествено днес отново бяхме сами с val_mcrae спрямо съклубниците ни, но както и да е, явно каквото и да се направи организирано няма да стане, така че не виждам смисъл да се ядосвам.
От днешния ден, аз лично съм много доволен покарахме си добре, изкарахме си страхотно според мен, че и дори влязохме в седмичната 20-ка с топ времена !
Моето лично най-добро време до момента също беше от днес (второто ми посещение на пистата) 00:55:573 - 17-то място в месечния списък клас над 14 години, че дори се сдобих и с сребърна членска карта за отстъпки, единственото за което съжалявам е само, че нямахме време да ударим по една снимка за спомен, но това другия път...
val_mcrae - най-добро време - 00:55:407 - 13-то място в месечния списък с най-добри времена
От днешния ден, аз лично съм много доволен покарахме си добре, изкарахме си страхотно според мен, че и дори влязохме в седмичната 20-ка с топ времена !
Моето лично най-добро време до момента също беше от днес (второто ми посещение на пистата) 00:55:573 - 17-то място в месечния списък клас над 14 години, че дори се сдобих и с сребърна членска карта за отстъпки, единственото за което съжалявам е само, че нямахме време да ударим по една снимка за спомен, но това другия път...
val_mcrae - най-добро време - 00:55:407 - 13-то място в месечния списък с най-добри времена
Желаещи за картинг състезание на Лаута има ли? Трябва да се минимум 8 човека, цена за човек, за състезание - 19 лв.
Similar topics
» Кандидати за малко нощно Дрифтче на Стражата?
» Картинг, ама не от Сопот
» Картинг писта Сопот
» Колективно посещение на Техническия есенен панаир в Пловдив
» Времена на картинг писта Сопот
» Картинг, ама не от Сопот
» Картинг писта Сопот
» Колективно посещение на Техническия есенен панаир в Пловдив
» Времена на картинг писта Сопот
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите