Сбирка на пистата
+21
gaddd
vanko
emo
Ivan Filipov
detso1
k.a.a.
taso700
crazy_moto
iliqn_
h_botev
HegeJl4o
SammY
djiksa
Даниел Туйков
vtmn
briketcheto
t16o__
Христо_Сираков
2she
koklev
val_mcrae
25 posters
Auto club Karlovo :: Срещи и мероприятия :: Клубни срещи и мероприятия :: Картинг писта Сопот - Drift team Karlovo
Страница 16 от 19
Страница 16 от 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Re: Сбирка на пистата
Ако утре цял ден вали така както днес сутринта може и да се получи нещо за вечерта, но сега както каза Тошко е само киша и няма смисъл ...
Днес (16.01.) към 13:00 ч. един дрифт фен от Русе, който бил в Сопот на гости искал да покара на нашата писта. Помоли ме за 3 гуми 15" ако някой има такива за дрифт да се обади .
А ако има още желаещи да направим дрифт ден да заповядат
eшо ги гумитеval_mcrae написа:Днес (16.01.) към 13:00 ч. един дрифт фен от Русе, който бил в Сопот на гости искал да покара на нашата писта. Помоли ме за 3 гуми 15" ако някой има такива за дрифт да се обади .
https://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net/t582-topic
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
За съжаление карането се отложи. Но се надявам скоро БМВ тата от дрифт тийм Карлово да направят поредния дрифт ден!?
Да, дано комбитата вече се организират и да направят малко представление защото ни домиля това шоу
То беше бая подготовка преди да се впуснат в пързалянето мисля че е време да направят едно каране с един пълен бус гуми за търкане
То беше бая подготовка преди да се впуснат в пързалянето мисля че е време да направят едно каране с един пълен бус гуми за търкане
Да няма лошо аз винаги съм готов когато имам възможност,но Дечката си замина пак сам не ми се кара,но пак от друга страна ако някоя събота или неделя е мокра пистата може да я атакуваме,защото нацяло загубих желание да карам когато е сухо то по точно некарам а само сменям гумиДаниел Туйков написа:Да, дано комбитата вече се организират и да направят малко представление защото ни домиля това шоу
djiksa- Рейсър
- Брой мнения : 310
Местожителство : гр.Карлово
Много ти е мощна колата, адаш затуй........ виж аз едни гуми ги мъча мъча... накрая на място трябва да ги паля
хахаах да да е мощна да е мощна колко да е мощна малко по малко от твоита сигорно хахахаахdjiksa написа:Да няма лошо аз винаги съм готов когато имам възможност,но Дечката си замина пак сам не ми се кара,но пак от друга страна ако някоя събота или неделя е мокра пистата може да я атакуваме,защото нацяло загубих желание да карам когато е сухо то по точно некарам а само сменям гумиДаниел Туйков написа:Да, дано комбитата вече се организират и да направят малко представление защото ни домиля това шоу
djiksa- Рейсър
Днес времето е дрифтърско! Не мислите ли? Има ли такива които ще карат на картинг пистата?
да наистина е дрифтарско аз снощи пробвах пистата е супер за днес още се чудя,защото не сам станал още,но ако реша ще званкам ако някои иска да доиде
djiksa- Рейсър
Днес времето е приятно и точно такова каквото чакахме дъъълга топла зима.....
Аз смятам тази вечер да отскоча до пистичката да "разгледам" дали има сняг из дупките ако има някой навит да пише...
За сега като гледам как вали мисля че към 9 часа вече ще е понатрупало ако се задържи така..
Аз смятам тази вечер да отскоча до пистичката да "разгледам" дали има сняг из дупките ако има някой навит да пише...
За сега като гледам как вали мисля че към 9 часа вече ще е понатрупало ако се задържи така..
аз днес минах няколко пъти по пистата но преди мен беше минал пак някои няколко пъти снега по завойте беше започнал да се топиДаниел Туйков написа:Днес времето е приятно и точно такова каквото чакахме дъъълга топла зима.....
ех защо ли нямаше толкова интусиасти,и когато не вали сняг,момчета да знаете колите не са от захар не се чупят толкова лесно и като е сухо все пак
djiksa- Рейсър
Ех да да беше така но уви! Купуваме си коли които после малко ни е скъпа поддръжката
Валка за твоята кола неказвам,защото сигорно на твое място и аз не бих я карал на дрифтове ама в нашия раион има една доста голяма камара с БМВ-та е как един път някое различно от едни и същите не направи 2 завояval_mcrae написа:Ех да да беше така но уви! Купуваме си коли които после малко ни е скъпа поддръжката
djiksa- Рейсър
знам че си прав в това което казваш но аз лично не мога да я прежаля моята все още на сухо то не че на снега съм я прежалил ама все пакdjiksa написа:ех защо ли нямаше толкова интусиасти,и когато не вали сняг,момчета да знаете колите не са от захар не се чупят толкова лесно и като е сухо все пак
Аз имам едно 10 минутно клипче, но за съжаление телефона го е направил някак си сбъгясано, та ако някой има възможност или знае как да оправя качеството на видеоклипове да свирка ще го черпя... бая каране си беше все пак
колега пробваи да направиш клипът в друк формат може и от това да е
ето една програма за форматиране Format Factory 2
ето една програма за форматиране Format Factory 2
vanko_kv- ентусиаст
- Брой мнения : 41
Местожителство : Kарлово
Да тази програмка има доста неща та предполагам че с нея трябва да стане работата
Ivan Filipov- Рейсър
- Брой мнения : 415
Местожителство : karlovo
Ако има сняг ще са много желаещите, но ако няма... незнам, тогава може да са 1-2 ма
Както винаги
На мен ми се кара, но уви колата няма ръчна, ако някой смята че можем да скалъпим нещо до обяд да свирка...
На мен ми се кара, но уви колата няма ръчна, ако някой смята че можем да скалъпим нещо до обяд да свирка...
Страница 16 от 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Similar topics
» Снимки от пистата
» Драг сбирка
» От пистата...
» Дрифт - клипове от пистата
» Двудневна междуклубна сбирка
» Драг сбирка
» От пистата...
» Дрифт - клипове от пистата
» Двудневна междуклубна сбирка
Auto club Karlovo :: Срещи и мероприятия :: Клубни срещи и мероприятия :: Картинг писта Сопот - Drift team Karlovo
Страница 16 от 19
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите