Сбирка на пистата
+21
gaddd
vanko
emo
Ivan Filipov
detso1
k.a.a.
taso700
crazy_moto
iliqn_
h_botev
HegeJl4o
SammY
djiksa
Даниел Туйков
vtmn
briketcheto
t16o__
Христо_Сираков
2she
koklev
val_mcrae
25 posters
Auto club Karlovo :: Срещи и мероприятия :: Клубни срещи и мероприятия :: Картинг писта Сопот - Drift team Karlovo
Страница 12 от 19
Страница 12 от 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Re: Сбирка на пистата
Кажете ако ще има да се качваме
crazy_moto- начинаещ
- Брой мнения : 29
Местожителство : sopot
какво става този форум съвсем замря,няма ли някои да се пробва на нашите писти или всички станаха само семкаджии,забелязвам че нещо този форум съвсем замира и немога да разбера защо така
djiksa- Рейсър
- Брой мнения : 310
Местожителство : гр.Карлово
ами според мен няма йелаещи за дрифт,аз ходя всяка неделя и се мъча самичък,за последния месец съм пропуснал само тази неделя,никой не желае да се организира и да направим нещо,но жсе пак аз съм нов и начинаещ,а и като пиша тук във форума поне за сега никои не ме отразява,но все пак се надявам да почнем да се съвместяваме.кайете кога и да се съберем и да скасаме по нялкоя гума и да вдигнем адреналина.....
gaddd- Рейсър
- Брой мнения : 341
Местожителство : karlovo
ще се съберем ама не тази седмица е Битката на калояново и мисля да сам там,а за другата ще видим какво ще сатворим има време
djiksa- Рейсър
djiksa написа:ще се съберем ама не тази седмица е Битката на калояново и мисля да сам там,а за другата ще видим какво ще сатворим има време
Като говорим за "Битката", прочете ли как ме отрязаха във дрифт форума? Исках и аз да участвам нооо... Явно си е само за вътрешни хора, а публиката да избие парите за таксата на пистата
да видях,че си искал да участваш ама със сигорност са само наши и ваши какво то е маината муval_mcrae написа:djiksa написа:ще се съберем ама не тази седмица е Битката на калояново и мисля да сам там,а за другата ще видим какво ще сатворим има време
Като говорим за "Битката", прочете ли как ме отрязаха във дрифт форума? Исках и аз да участвам нооо... Явно си е само за вътрешни хора, а публиката да избие парите за таксата на пистата
djiksa- Рейсър
djiksa написа:ще се съберем ама не тази седмица е Битката на калояново и мисля да сам там,а за другата ще видим какво ще сатворим има време
Да разбира се че няма да изпуснем битката,а за другата седмица и аз съм си тук така че може и аз да се пробвам пак и да скъсаме по някоя гума
gaddd- Рейсър
val_mcrae написа:djiksa написа:ще се съберем ама не тази седмица е Битката на калояново и мисля да сам там,а за другата ще видим какво ще сатворим има време
Вал на всякъде в БГ е така,за наши и ваши
gaddd- Рейсър
да така е за съжеление какво да се прави,ще скасаме ама няма да е другата сигорно тарся си кола която ще си правя само за дрифт,че тая неще да дрифти като хоратаgaddd написа:val_mcrae написа:djiksa написа:ще се съберем ама не тази седмица е Битката на калояново и мисля да сам там,а за другата ще видим какво ще сатворим има време
Вал на всякъде в БГ е така,за наши и ваши
djiksa- Рейсър
щом не те кефи и имаш възможност направи друга
gaddd- Рейсър
ммммда нещо такова или ще бъде нарязана някоя е34 ще видим изпратил сам БУБОМОТО на Германия с мисия ама да видим какво ще направи,нищо не се знае а ако някои знае някое читаво е30 на разумна цена да свирка или е34 разбирасе слабост са ми хахахах пак и все пак има цяла зима пред нас мнооого време за праине на истинска дрифтачкаval_mcrae написа:Опаааа, тук ми се струва че скоро ще има Е30 с две вратиии?!!
Или се лъжа?
djiksa- Рейсър
Днес всички бяхме на Калояново! В една друга тема писахме и в колко тръгваме и т.н.
утре,тоест днес ще се кача да покарам,и най вероятно към 4-5 часа ,но ще пиша кога точно
gaddd- Рейсър
днес времето е идеално за дрифт ще видя какво мога да направя да лазна и аз някоя обиколка,,само ако може някои да ми удари някоя шаиба дали ще се ходи защото аз отивам да бачкам пак нещо маи нямах интернет в гаража
djiksa- Рейсър
Ами добре но трябва да се уточни поне към колко ще се ходи. Пишете предварително!
аз предлагам към 16 ч. ако някой има друго предложение да пише,дори да няма желаещи аз ще отида да покарам
gaddd- Рейсър
Аз мога да да дойда да правя тълпа
HegeJl4o- Рейсър
- Брой мнения : 505
значи да разбирам ли че ще се съберем и в 16ч ли
gaddd- Рейсър
отивам да твара гумите и в 16 ч. ше съм на пистата ,който желае да дойде да ми прави компания.приготвил съм 2 чифта гуми,ще си начеша крастата и се прибирам
gaddd- Рейсър
Миналия път изпуснах ама днес ако някой ходи няма да изпусна айде ударете по един телефон ако някой се навие да покара в това прекрасно за дрифтачка време да дойда да погледам малко
Даниел Туйков написа:Миналия път изпуснах ама днес ако някой ходи няма да изпусна айде ударете по един телефон ако някой се навие да покара в това прекрасно за дрифтачка време да дойда да погледам малко
Напротив ти трябва да дойдеш и да покараш! Ние с какво да караме? По скоро ние гледаме!
Страница 12 от 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Similar topics
» Снимки от пистата
» Драг сбирка
» От пистата...
» Дрифт - клипове от пистата
» Двудневна междуклубна сбирка
» Драг сбирка
» От пистата...
» Дрифт - клипове от пистата
» Двудневна междуклубна сбирка
Auto club Karlovo :: Срещи и мероприятия :: Клубни срещи и мероприятия :: Картинг писта Сопот - Drift team Karlovo
Страница 12 от 19
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите