Drift day в Хасково
5 posters
Auto club Karlovo :: Срещи и мероприятия :: Клубни срещи и мероприятия :: Картинг писта Сопот - Drift team Karlovo
Страница 1 от 1
Drift day в Хасково
Днес ходих с дрифтърите от Карлово на картинг пистата в Хасково, където имаше дрифт ден. Покараха доволно, а аз се повозих доволно
Ео и няколко снимки
Още снимки може да видите тук - http://valmcrae.snimka.bg/auto-racing/drift-day-v-haskovo.562525.all
А много скоро ще има и клип!
Ео и няколко снимки
Още снимки може да видите тук - http://valmcrae.snimka.bg/auto-racing/drift-day-v-haskovo.562525.all
А много скоро ще има и клип!
Re: Drift day в Хасково
браво на вас ,а аз пропуснах още едно мероприятие за съжаление.тази писта ми изглежда добра,имам предвид асфалта и сигурно се хлазгат по лесно колите а и ходят по малко гуми
gaddd- Рейсър
- Брой мнения : 341
Местожителство : karlovo
С два чивта гуми повече от половината ден третия чифт не можа да се скъса, а и се стъмни и дадоха зор да си тръгваме от пистата.
Интересно ми е колко човека знаят за това ходене до хасково ?
Дано поне сте се позабавлявали
val_mcrae написа:С два чивта гуми повече от половината ден третия чифт не можа да се скъса, а и се стъмни и дадоха зор да си тръгваме от пистата.
супер, надявам се като се върна да има такова мероприятие или да организираме такова та да се изкефим и да покараме на истински асфалт
gaddd- Рейсър
- Брой мнения : 341
Местожителство : karlovo
ами колко човека който са билиДаниел Туйков написа:Интересно ми е колко човека знаят за това ходене до хасково ?
а иначе говорим за масови патувания и такива неща
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
Значи това нещо не съм го организирал АЗ!!! Аз бях като зрител, обадиха ми се да отида с тях! И другото нещо, кажете ми колко човека щяха да тръгнат за Хасково ако беше написано тук??????????
Айде кажете ми ама честно! А, Ицо на теб лично ти казах!
Айде кажете ми ама честно! А, Ицо на теб лично ти казах!
аз щях да тръгна веднага за вчера
ама ми каза когато бяхте тръгнали вече
ама ми каза когато бяхте тръгнали вече
И понеже ме амбицирахте, двамата модератори
Мога да организирам веднага едно мероприятие с пътуване ПАК до Хасково или някъде другаде например в края на месеца! Хайде да видим колко човека ще тръгнат и колко ще карат на пистата?!?!?!?
Ако искате да почвам с организацията само че да не се разочароваме когато дойде време да ходим?
Мога да организирам веднага едно мероприятие с пътуване ПАК до Хасково или някъде другаде например в края на месеца! Хайде да видим колко човека ще тръгнат и колко ще карат на пистата?!?!?!?
Ако искате да почвам с организацията само че да не се разочароваме когато дойде време да ходим?
аз казах за вечера за момента незнам след 20 дена какво ще правяval_mcrae написа:И понеже ме амбицирахте, двамата модератори
пък ине съм казал че ще карам казах че ще доийда
аз веднага ще ти кажа отговора Валка ----0 това е броиката иначе писачи много, а за карачи ще са минус 0
djiksa- Рейсър
- Брой мнения : 310
Местожителство : гр.Карлово
аа само да попитам защо няма снимки на яката публика която подаржаше карловския дрифтър хааххаахахахаа
djiksa- Рейсър
- Брой мнения : 310
Местожителство : гр.Карлово
Similar topics
» Сбирка на пистата
» The Drift Bible
» Drift Day 2011
» 10-11 юни... „ HASKOVO DRIFT MATSURI”
» НДШ "King of Bulgaria" - Iкръг Хасково 14-15 Aвгуст
» The Drift Bible
» Drift Day 2011
» 10-11 юни... „ HASKOVO DRIFT MATSURI”
» НДШ "King of Bulgaria" - Iкръг Хасково 14-15 Aвгуст
Auto club Karlovo :: Срещи и мероприятия :: Клубни срещи и мероприятия :: Картинг писта Сопот - Drift team Karlovo
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите