The Drift Bible
2 posters
Auto club Karlovo :: Общ :: Клипове
Страница 1 от 1
The Drift Bible
За дрифтърите, Дрифт библията...
Качена във Вбокс 7 , с лошо качество но все пак се вижда
http://vbox7.com/play:8b245eae
Качена във Вбокс 7 , с лошо качество но все пак се вижда
http://vbox7.com/play:8b245eae
Re: The Drift Bible
Това е за широки и скоростни писти !
За писти като нашите за такова каране се съчетава всичко и съединитела и ръчната и пауъра трябва да е на макс...
Нашите писти са малки и нямат нищо общо с карането на тази писта от клипа !
Въпреки всичко от клипа съм копирал поднасянето с газ и на мен ми е помогнало до някъде, но както казах иска се друг начин на каране по нашите писти !!!
За писти като нашите за такова каране се съчетава всичко и съединитела и ръчната и пауъра трябва да е на макс...
Нашите писти са малки и нямат нищо общо с карането на тази писта от клипа !
Въпреки всичко от клипа съм копирал поднасянето с газ и на мен ми е помогнало до някъде, но както казах иска се друг начин на каране по нашите писти !!!
Ами сигурно ти си измислил някоя нова техника? Сподели я с нас, щом е по различно карането на малки писти!
Стига се подиграва, нова техника няма и ти много добре го знаеш!
Казвам, че просто на писти като нашите с 80% обратни бавни завои се иска предимно мощност и ръчна..
Без мощност видяхте какво става, даже гумите немогат да подпушат, за да се плъзне хубаво колата и следват мъки за вкарване в правилната треактория, че да се изкара целя завой..... и в крайна сметка удоволствието от цялата работа се превръща по-скоро в мъка да се направи нещо, а от страни на практика - нищо ....
Казвам, че просто на писти като нашите с 80% обратни бавни завои се иска предимно мощност и ръчна..
Без мощност видяхте какво става, даже гумите немогат да подпушат, за да се плъзне хубаво колата и следват мъки за вкарване в правилната треактория, че да се изкара целя завой..... и в крайна сметка удоволствието от цялата работа се превръща по-скоро в мъка да се направи нещо, а от страни на практика - нищо ....
Similar topics
» Сбирка на пистата
» Drift day в Хасково
» Drift Day 2011
» 10-11 юни... „ HASKOVO DRIFT MATSURI”
» The Battle 2012 - Germany vs Japan (Drift)
» Drift day в Хасково
» Drift Day 2011
» 10-11 юни... „ HASKOVO DRIFT MATSURI”
» The Battle 2012 - Germany vs Japan (Drift)
Auto club Karlovo :: Общ :: Клипове
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите