корекция на боя
4 posters
Страница 1 от 1
корекция на боя
колеги напръска ми се капака на колата от някакъв химикал като карах зад една цистерна и ми разяде чак боятя. 5.6 капки са но трябва някак да го оправя но ако може без да се пребоядисва целия капак. ако някой знае нещо ще му бъда благодарен
valiouzana- Брой мнения : 5
Местожителство : gabrovo
Re: корекция на боя
Ами тези места на които са капките варианта е със същата боя или поне подобна от спрей на едно тампонче и да се попълнят. Едни други варианти има но не съм сигурен в тяхното действие, за тези неща сме говорили тук в тази тема - https://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net/forum-f5/topic-t122.htm
п.с. Добре дошъл във форума на Авто клуб Карлово, надявам се да бъдем полезни един на друг!
п.с. Добре дошъл във форума на Авто клуб Карлово, надявам се да бъдем полезни един на друг!
Да така може да стане да се попълнят местата кудето е разядена боята,но при сички случаи ще си личи и наи добрия вариант според мен е да се пребоядиса целият капак но ж краина сметка ти си предцеяш как ще е наи-добре
Ivan Filipov- Рейсър
- Брой мнения : 415
Местожителство : karlovo
valiouzana написа:колеги напръска ми се капака на колата от някакъв химикал като карах зад една цистерна и ми разяде чак боятя. 5.6 капки са но трябва някак да го оправя но ако може без да се пребоядисва целия капак. ако някой знае нещо ще му бъда благодарен
Дай да видим на снимка как е.Ако пораженията са само върху лака и базата не е засегната може и да се оправи само с паста,една груба за заличаване и после полиране.Скоро така махнахме едно петно напръскано със черен спрей върху капака на един колега.
ще пробвам със снимка но наистина е дълбоко и мисля че чак ламарината се вижда
пробвах за снимка но трудна работа трябва статив а и много се отразява от капака светлината но общо взето това ми е проблема и май ще ходи на майстор. благодаря Ви за съчувствието. дерзайте и поздрави на любимото карлово. 2г. ми минаха от младините там
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите