Препарат за корекция на драскотините по боята на колите
+10
verter
val_mcrae
ivan_nenchev
Даниел Туйков
ivan_301276
h_botev
Ivan Filipov
2she
vtmn
djdoko
14 posters
Страница 1 от 1
Препарат за корекция на драскотините по боята на колите
Здравейте,искам да пусна една тема за един продукт който най-случайно видях в една реклама,сатва въпрос за Fix It Pro.От рекламите виждам,че продукта се използва почти в цял свят и интересното е,че само в българия не е познат.Мисля ,че той би представлявал интерес за много колеги които имат проблем с драскотини по колата си.Ако някой е виждал този продукт в България или знае от къде може да се купи нека да пише.Ето и линк към рекламата-https://www.youtube.com/watch?v=0Ct6lWh6jKY
djdoko- професионалист
- Брой мнения : 76
Re: Препарат за корекция на драскотините по боята на колите
http://www.google.bg/#hl=bg&source=hp&q=Fix+It+Pro&btnG=Google+%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5&meta=lr%3Dlang_bg&aq=f&oq=Fix+It+Pro&fp=afe6170db25b8f99 Такова животно в бг онлайн магазините няма! Освен внос...
това е лошото 4е в БГ го няма този продукт а ако се пору4а не се знае какво ще ни доставят ако изобщо стане това ина4е мисля 4е това ще върши работа срещу драскотините по колите ни
Ivan Filipov- Рейсър
- Брой мнения : 415
Местожителство : karlovo
https://www.youtube.com/watch?v=sSqxrrkcO8E
https://www.youtube.com/watch?v=0Ct6lWh6jKY
Тези реклами ме карат да мисля, че ще е менте......
https://www.youtube.com/watch?v=0Ct6lWh6jKY
Тези реклами ме карат да мисля, че ще е менте......
и аз така мисля за това което видях но знае ли човек може и да деиства докъто не се види наживо че рекламите много лъжат
Ivan Filipov- Рейсър
Аз го търсих това Чудо още миналата година в Нет-а, но тогава нищо не намерих............явно и сега няма повече Инфо
h_botev- Рейсър
- Брой мнения : 228
Местожителство : Карлово
Днес видях в реклама по Евроком има го в Телестар 59.90 лв ето и линк http://www.telestar.bg/product.php?id_product=83 , когато дават рекламата казват че ако се обади сега ти дават 2 броя за тези пари.
Ако някой го пробва да пише дали си струва.
Ако някой го пробва да пише дали си струва.
ivan_301276- Брой мнения : 4
Местожителство : sopot,plovdiv,bulgaria
Ако някой реши може да си разделим по един
ivan_301276- Брой мнения : 4
Местожителство : sopot,plovdiv,bulgaria
айде на някоя среща ще се разберем колко човека ще съберем пари и да си поръчме-твърдо съм решил да пробвам
djdoko- професионалист
Това мисля, че е до 1 измиване и след това процедурата със разчертаването се повтаря !
Абе и аз така си мисля ама може да се пробва поне аз лично като си дойда мисля да взема и да ги пробвам пък ако решите да поръчвате имаите ме впредвит
Ivan Filipov- Рейсър
според мен това е някакъв вид паста . пак и пастите по магазините рършат доста работа за драскотини пак това като сам го гл;едал е една плумка . за 60 лв бая качесвена паста може да се вземе и да свърши и по добра работа
ivan_nenchev- начинаещ
- Брой мнения : 20
Местожителство : Дъбене
И аз много не вярвам на това, как може някакъв си фулмастер да попълни дупки в боята?!
Зависи,ако са по леки драскотините може и да има"ефект" но не се знае дали слет първото измиване на колата няма да се появят отново,но докъто не го видим наживо можем само да гадаем помага ли или не
Ivan Filipov- Рейсър
Всичко е въпрос на ъгъла ,под който се пречупва светлината. Имам предвид, че ъгълът, при който се снимат рекламите е най-подходящия и затова резултатът е добър. Ако се наведеш малко или се промени светлината и се вижда къде какво е правено. Тези продукти са по-скоро за редови, масови потребители, на които обикновено драскотините не им правят никакво впечатление, т.е хора невживяващи се в колата и състоянието на боята. Мен лично ме дразни всяка деруга или проблем по боята. Нямам желание да замазвам нещата, а да ги оправя като хората.
Чисто информативно мога да дам линк, към фирма която успешно решава проблема с драскотините, Става въпрос за една английска технология, при която се боядисва не целия детайл, а само драскотината. Фирмата има представителство в София и даже аз лично съм се възползвал от услугите им веднъж и съм не само доволен, но и впечатлен.
Един ден някой ми беше направил една деруга на горната част на предния калник, Къса реска, около 3 см, но дълбока и отдолу се виждаше основата. По колата нямам абсолютно никакви фрапиращи драскотини и тази ми дойде много. Беше ме страх да боядисвам целия калник, защото съм си патил с бояджии, напасване на боята и качеството на работа като цяло. Доверих се на въпросната фирма без дори да съм получил някакви отзиви от други клиенти. Демек напред с главата, пък дано няма дъно. Ремонтът отне 4-5 часа и си взех колата с перфектна боя на калника.
Технологията представлява финна операция на надрасканото място. Работи се в радиус от 1см от проблема. Забърква се перфектно пасваща боя (това е в основата на успеха), след което с много малки и финни пистолети се пръска, Накрая се пастира и полира. Ами, сега не мога да покажа с точност, къде ми е била драскотината, защото наистина няма и следа от манипулацията.
Предполагам се досещате, че минуса на тази услуга е цената, но то винаги е така. Последно цените бяха следните: за коли до 5 години - 170лв на детайл, за над 5 години - 110лв. Ако случайно не успеят да напаснат боята или нещо друго се оплеска, ще ви боядисат целия детайл, за договорената сума. Получавате и гаранция от 2 години за работата.
На мен от каското ми дадоха 210лв по експертна оценка за драскотината, а аз я оправих за 170лв.
Ако имате интерес към фирмата, ще ви пусна линк към българския им сайт, за да не звучи като реклама.
Не си давайте парите за глупости. Този флумастер струва 70лв, ако се нелъжа. Какво от това, че ти дават два и ще ти стигнат до края на живота. По-добре е да си забъркате 50-100грама боя и да си купите супер финна четчица и да третирате драскотините. Доста по успешно решение, че и по евтино (15лв) и по-трайно. Аз така си оправям драскотините по ръбовете на вратите и следите от камъчета по предницата.
Чисто информативно мога да дам линк, към фирма която успешно решава проблема с драскотините, Става въпрос за една английска технология, при която се боядисва не целия детайл, а само драскотината. Фирмата има представителство в София и даже аз лично съм се възползвал от услугите им веднъж и съм не само доволен, но и впечатлен.
Един ден някой ми беше направил една деруга на горната част на предния калник, Къса реска, около 3 см, но дълбока и отдолу се виждаше основата. По колата нямам абсолютно никакви фрапиращи драскотини и тази ми дойде много. Беше ме страх да боядисвам целия калник, защото съм си патил с бояджии, напасване на боята и качеството на работа като цяло. Доверих се на въпросната фирма без дори да съм получил някакви отзиви от други клиенти. Демек напред с главата, пък дано няма дъно. Ремонтът отне 4-5 часа и си взех колата с перфектна боя на калника.
Технологията представлява финна операция на надрасканото място. Работи се в радиус от 1см от проблема. Забърква се перфектно пасваща боя (това е в основата на успеха), след което с много малки и финни пистолети се пръска, Накрая се пастира и полира. Ами, сега не мога да покажа с точност, къде ми е била драскотината, защото наистина няма и следа от манипулацията.
Предполагам се досещате, че минуса на тази услуга е цената, но то винаги е така. Последно цените бяха следните: за коли до 5 години - 170лв на детайл, за над 5 години - 110лв. Ако случайно не успеят да напаснат боята или нещо друго се оплеска, ще ви боядисат целия детайл, за договорената сума. Получавате и гаранция от 2 години за работата.
На мен от каското ми дадоха 210лв по експертна оценка за драскотината, а аз я оправих за 170лв.
Ако имате интерес към фирмата, ще ви пусна линк към българския им сайт, за да не звучи като реклама.
Не си давайте парите за глупости. Този флумастер струва 70лв, ако се нелъжа. Какво от това, че ти дават два и ще ти стигнат до края на живота. По-добре е да си забъркате 50-100грама боя и да си купите супер финна четчица и да третирате драскотините. Доста по успешно решение, че и по евтино (15лв) и по-трайно. Аз така си оправям драскотините по ръбовете на вратите и следите от камъчета по предницата.
verter- професионалист
- Брой мнения : 98
Местожителство : София, Карлово
по нашта кола е поправяно с нещо такова но се едно е мазано с лак за нокти става вапрос за фолмастера
KeCeTo- ентусиаст
- Брой мнения : 38
Местожителство : Сопот
verter написа:Всичко е въпрос на ъгъла ,под който се пречупва светлината. Имам предвид, че ъгълът, при който се снимат рекламите е най-подходящия и затова резултатът е добър. Ако се наведеш малко или се промени светлината и се вижда къде какво е правено. Тези продукти са по-скоро за редови, масови потребители, на които обикновено драскотините не им правят никакво впечатление, т.е хора невживяващи се в колата и състоянието на боята. Мен лично ме дразни всяка деруга или проблем по боята. Нямам желание да замазвам нещата, а да ги оправя като хората.
valiouzana- Брой мнения : 5
Местожителство : gabrovo
тази цена на 1 дефект ли е или на целия калник и т.н.
valiouzana- Брой мнения : 5
Местожителство : gabrovo
djdoko- професионалист
crazy_moto- начинаещ
- Брой мнения : 29
Местожителство : sopot
Тази "писалка" е пълен боклук.Не се лъжете да си я купувате. Имам я и я пробвах. Премахва само одраскано от клони и то да не е дълбоко. Просто няма смисъл. А и в много сайтове я има за многократно по-малка сума.
kajo- Брой мнения : 18
Местожителство : Karlovo
По-добре да се дадат 40 лева толкова струва цялостно пастиране на автомобила
Ivan Filipov- Рейсър
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите