АКЦИЯ-2
4 posters
Страница 1 от 1
АКЦИЯ-2
Здравейте,ще купирам една тема от "стария" форум пусната от e pisna mi с въпрос ще има ли развитие?
"Понеже много взе да ми писва от дупките в хубавите ни градове и най-вече в Карлово, та започвам да събирам разбити и счупени шарнирни, накрайнищи, биалетки, кой каквото има.Същите ще бъдат връчени на господин карловския кмет, като предварително ще си запиша час в приемния му ден.Ще се постарая връчването на събраните части да бъде отразено поне в някоя местна телевизия!!! Който иска може да се присъедини на срещата с кмета,за да се види, че протеста е от страна на всички засегнати от лошата инфраструктура!"
"Понеже много взе да ми писва от дупките в хубавите ни градове и най-вече в Карлово, та започвам да събирам разбити и счупени шарнирни, накрайнищи, биалетки, кой каквото има.Същите ще бъдат връчени на господин карловския кмет, като предварително ще си запиша час в приемния му ден.Ще се постарая връчването на събраните части да бъде отразено поне в някоя местна телевизия!!! Който иска може да се присъедини на срещата с кмета,за да се види, че протеста е от страна на всички засегнати от лошата инфраструктура!"
Re: АКЦИЯ-2
А на мен страшно много ми писна да ми разбиват колата и бъбреците тази отвратителни павета!!! Ама са толкова пропаднали че няма на къде ...
Преди 5-10мин. бях с e pisna mi (Ани) и и споменах за темата тук и каза че ще съдейства с най-голямо удоволствие и ще се включи в акцията
п.п. Междо другото тя отвори свой собствен цветарски магазин (не искам да прозвучи като реклама, а като похвала към самата нея). Намира се точно срещу кибера (където беше магазина "леле к'ви цени") и от утре вече ще работи, който иска да види нека заповяда след около 9:00 часа
п.п. Междо другото тя отвори свой собствен цветарски магазин (не искам да прозвучи като реклама, а като похвала към самата нея). Намира се точно срещу кибера (където беше магазина "леле к'ви цени") и от утре вече ще работи, който иска да види нека заповяда след около 9:00 часа
AgReS1VeN- Рейсър
- Брой мнения : 105
Местожителство : Карлово/Пловдив
на всички им е писнало от разбитите пътища и наистина трябва да се направи нещо то не може да плащаме безбожни пари за данъци,винетки,застраховки и на всичкото отгоре за ремонт по колите си от нехаиството на хората които ни "управляват"и дано за напред да има някакво рарвитие по този въпрос и дано наи накрая пооправят пътищата ни
Ivan Filipov- Рейсър
- Брой мнения : 415
Местожителство : karlovo
Similar topics
» дарителска акция
» 'Готови ли сте за зимата' - Сезонната акция на Peugeot
» Започва акция на полицията “Да спасим 300 човешки живота! Да поставим предпазните колани!”
» Акция "светлина"
» 'Готови ли сте за зимата' - Сезонната акция на Peugeot
» Започва акция на полицията “Да спасим 300 човешки живота! Да поставим предпазните колани!”
» Акция "светлина"
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите