на коя бензиностанция зареждате ?
+17
dzwer
kajo
mirkosvw
gaddd
blagovest
SA4MATA
iliqn_
Даниел Туйков
Ivan Filipov
slavy_ivanov
TiGaRcHo
koklev
e pisna mi
vtmn
Христо_Сираков
val_mcrae
2she
21 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: на коя бензиностанция зареждате ?
петрол и мурата
blagovest- Брой мнения : 13
Местожителство : karlovo
Межо другото от известно време започнах да зареждам от петрола и да ви кажа за сега съм много доволен, като че ли имам и икономия! Колата се държи много добре!
аз до колкото разбрах били развалили 96 на петрола доста хора се оплакват един авер каза че почнала да му гори масло макар че на мен неми се вярва от лошия бензин да гори масло
blagovest- Брой мнения : 13
Абе 95-96 от петрола и от двата сум слагал, особена разлика няма да не кажа никаква, ама по бензиностанциите веднъж горивото е гд добре,друг път е лошо да се чуди човек вече къде да зарежда.
Ivan Filipov- Рейсър
- Брой мнения : 415
Ами да прав си. Известно време зареждаш от една бензиностанция - всичко е наред, в един момент зареждаш и се оказва че горивото не струва!
Ivan Filipov написа:Абе 95-96 от петрола и от двата сум слагал, особена разлика няма да не кажа никаква, ама по бензиностанциите веднъж горивото е гд добре,друг път е лошо да се чуди човек вече къде да зарежда.
Чесно да ви кажа и аз не намирам разлика в 95 и 96 на Петрол а по принцип зареждам на Stil м/у карлово и сопот и съм много доволен а за Лукоил Сопот не знам зареждал съм няколко пъти там и нямам особенни впечатления но по принцип си минавам колометрите а за Лукоил-Карлово както почти всички от вас просто нямам думи много зле .
gaddd- Рейсър
- Брой мнения : 341
по принцип от Лукоил Сопот,но по независи ми от мен причини от Шелл Атина/ у Гръцко. Слагам на Голфета 98 и е страшно.Има голяма разлика от горивото тук от това в България.Е малко сега го вдиганха стана бензин 98 само 1,89Евро за литър.
mirkosvw- Брой мнения : 2
Местожителство : Сопот
На Ромпетрол и Шел. Дизелът им е най-добър(според мен). Колата има и мощност и работи тихо, а не като трактор, което ми се случи след като заредих на карловския Лукойл до пазара!!!
Вярно е, че тук няма, а най- близкия Ромпетрол е в Пловдив, но отскачам от време на време до там и пълня до горе.
Вярно е, че тук няма, а най- близкия Ромпетрол е в Пловдив, но отскачам от време на време до там и пълня до горе.
kajo- Брой мнения : 18
Местожителство : Karlovo
dzwer- начинаещ
- Брой мнения : 25
Местожителство : карлово
В Карлово на петрол в Пловдив на омв или шел.
veselin4400- Брой мнения : 19
Местожителство : Карлово
мурата бензин 95 от другите в карлово не съм много доволен
plazzzma- Брой мнения : 3
Днес заредих на петрол (дизел) на цена 2.40лв за литър.Цената на всякъде другаде е 2.31лв.Видях разликата като си взех касовата белешка за да видя колко са ми сипали за 30лв.
Та един съвет,поглеждайте цените още при влизане в бензиностанцията щото днес ме удариха с 9ст. на литър ама утре може и с 19ст. Е....ти и разликата
Та един съвет,поглеждайте цените още при влизане в бензиностанцията щото днес ме удариха с 9ст. на литър ама утре може и с 19ст. Е....ти и разликата
Скоро си купих една Toyota(дизел) пробвах на няколко бензиностанции Лукойл,Петрол и STIL (за която имах инфо че предлага добри горива) но най-съм доволен от Еко -> http://www.eko.bg/Text.aspx?menuitemid=409&lan=1 .Двигателя работи по-тихо,разхода на гориво е по-добър(не е някъква фрапираща разлика но се усеща че е по-добър).Преди време четох в сайта на Еко че добавките Kinitron които слагат в горивата са за почистване на инжекторите и впускателните клапани. -> http://www.eko.bg/Text.aspx?menuitemid=408&lan=1
Не знам колко е истина и колко е рекламен трик но за сега съм доволен от горивата.Имам и една Лада карам я само на газ и зареждам от където ми падне но когато заредя на Еко се усеща разлика.
Не знам колко е истина и колко е рекламен трик но за сега съм доволен от горивата.Имам и една Лада карам я само на газ и зареждам от където ми падне но когато заредя на Еко се усеща разлика.
FoXBoY- Брой мнения : 8
Опа здравейте колеги ! Аз гледам да зареждам нафта само от Петрол-Карлово ,газ от Стил-а м/у Карлово и Сопот .Не ,че много разбирам ама така ме посаветваха и така правя.Разбирасе когато имам вазможност.
Rachev- Брой мнения : 2
На мен също са ми казвали, че нафтата е най-хубава горе на петрола, но колко е вярно един господ знае...
пп. Добре дошъл в форума, Rachev !
пп. Добре дошъл в форума, Rachev !
Добре заварил ...
Rachev- Брой мнения : 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите