на коя бензиностанция зареждате ?
+17
dzwer
kajo
mirkosvw
gaddd
blagovest
SA4MATA
iliqn_
Даниел Туйков
Ivan Filipov
slavy_ivanov
TiGaRcHo
koklev
e pisna mi
vtmn
Христо_Сираков
val_mcrae
2she
21 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
на коя бензиностанция зареждате ?
Мислех да пусна анкета но някой колега може да има повиче отговори а и няма да е лошо да напишем от коя не сме доволни и защо.Примерно имам приятел който като зареди нафта на ЛУКОИЛ му светва лампата за вода в горивото .Аз зареждам и на ЛУКОИЛ и на ПЕТРОЛ и не намирам разлика.
Re: на коя бензиностанция зареждате ?
За дизеловото гориво незнам къде е по добро но бензина определено на Луколил - Сопот е добър. На Карловскич като че ли не 95 а е 91 много слаб усеща се най вече при качване на баири. Също съм доволен от Петрол и от бензина 96. Това са и местата където зареждам.
доволен съм от Лукойл Сопот безнин сипвам само от там гледам и газ повечето да е от там
не съм доволен от Щерве-с.Анево 1 път сипвах и не ми хареса
не съм доволен от Щерве-с.Анево 1 път сипвах и не ми хареса
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
Лукойл Сопот и Пертола в Карлово.На колата не усещам разлика, обаче скутера си казва думата върви по добре със петролски бензин.На карловския Лукойл, зареждам само в краен случай, след като 3 пъти ми се случва едно и също нещо.Сипвам бензин карам, след това гася колата ключа ми е в ръката, а колата работи
e pisna mi- Брой мнения : 3
е това винаги ми е било интересно как става,не казвам че е не възможно но ми е интересноe pisna mi написа:Лукойл Сопот и Пертола в Карлово.На колата не усещам разлика, обаче скутера си казва думата върви по добре със петролски бензин.На карловския Лукойл, зареждам само в краен случай, след като 3 пъти ми се случва едно и също нещо.Сипвам бензин карам, след това гася колата ключа ми е в ръката, а колата работи
Розата(между Сопот и Карлово) и Петрола в Карлово
koklev- Рейсър
- Брой мнения : 438
Местожителство : Сопот
моята кола на тяхните горива вече им се мръщи и разхода е неми се говориkoklev написа:Розата(между Сопот и Карлово) и Петрола в Карлово
сипвал съм и от лукойл в Сопот... и разликата между техния бенз и този на Розата е в полза на Розата ... поне при мен е така А пътувам доста километри и го тествам по доста баири... с бенза от розата има малко повече мощност
koklev- Рейсър
Petrol !!! 95ico83 написа:моята кола на тяхните горива вече им се мръщи и разхода е неми се говориkoklev написа:Розата(между Сопот и Карлово) и Петрола в Карлово
TiGaRcHo- ентусиаст
- Брой мнения : 50
Местожителство : Karlovo
брех само бензини ли карате? аз съм с печка и слагах от шела на в.левски, но там вече не е шел, съответно и горивата вече са други! в момента пълня от лук сопот. доволен съм, но не колкото от шелската нафта
slavy_ivanov- ентусиаст
- Брой мнения : 45
Местожителство : Варна / Сопот
а как се казва сегаslavy_ivanov написа:брех само бензини ли карате? аз съм с печка и слагах от шела на в.левски, но там вече не е шел, съответно и горивата вече са други! в момента пълня от лук сопот. доволен съм, но не колкото от шелската нафта
ами никак. просто са покрити с некви платове емблемите на шел и толкова. нема никакви други надписи на техно местоico83 написа:а как се казва сегаslavy_ivanov написа:брех само бензини ли карате? аз съм с печка и слагах от шела на в.левски, но там вече не е шел, съответно и горивата вече са други! в момента пълня от лук сопот. доволен съм, но не колкото от шелската нафта
slavy_ivanov- ентусиаст
.
Нямат лиценз за продажба на гориво доколкото знам,защо ли........ може би щото са били мноо качествени
най-вероятно, повече от там нема да сипя значи лука в сопот остава единственото място за моета печка2she написа:Нямат лиценз за продажба на гориво доколкото знам,защо ли........ може би щото са били мноо качествени
slavy_ivanov- ентусиаст
явно имат че хората зареждат там2she написа:Нямат лиценз за продажба на гориво доколкото знам,защо ли........ може би щото са били мноо качествени
може да не са се разбрали със шел!ico83 написа:явно имат че хората зареждат там2she написа:Нямат лиценз за продажба на гориво доколкото знам,защо ли........ може би щото са били мноо качествени
slavy_ivanov- ентусиаст
аз откакто съм купил колата зареждам се на лукоил карлово или сопот но определено на сопот бензина е по хубав но последно време по4нах да слагам на петрол ама не усещам разлика във поведението на колата ама според мен горивата в БГ като цяло са доста зле
Ivan Filipov- Рейсър
- Брой мнения : 415
Местожителство : karlovo
Аз сипвам газ и бензин на лук-а в Сопот и смея да твърдя, че там като цяло всяко гориво е по-добро. Навсякъде другаде след зареждане усещам разлика в поведението на колата и то не към по-добро !
Аз сипвам бензин на лукойла в Карлово.Слагал съм и на петрол ама няма разлика
iliqn_- Рейсър
- Брой мнения : 138
Аз сам доволен от Стила м-у карлово и сопот. Според мен напоследък поразвалиха горивата на сопотския лукойл...
SA4MATA- професионалист
- Брой мнения : 64
Местожителство : Анево
като ходихме на софия да турсим кола на брата заредих бензин а-95 от петрола в село кърнаре и колата работеше по добре пък и като си бях в БГ сяка седмица ходим на една вила там и ходя с на бащата колата и гас и слагам секи път от там и сум много доволен от работата на мотора щом татко го е забелязал но работата е там 4е ни е малко дале4е ина4е слушам добри отзиви за горивата им там
Ivan Filipov- Рейсър
- Брой мнения : 415
Напоследък започнах газ да зареждам от тази на старата роза (под супера) и ми се струва по-хубава газта там, а бензин от кадето падне
Сипах навта на Петрол.Пълен боклук.Сега разбрах защо цената им почти се изравни с тази на лукоил.Скоро няма да ида там
аз от бензина на петрол съм много доволен
koklev- Рейсър
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите