Пролетно пътуване!
+10
bobi_stilo1,9jtd
2she
SammY
AgReS1VeN
shumanski
Христо_Сираков
HegeJl4o
koklev
Даниел Туйков
val_mcrae
14 posters
Страница 3 от 3
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Пролетно пътуване!
За съжаление на мен на 3-ти ми натресоха караул и няма да мога да дойда...
Пишете ако се реши нещо за някоя друга дата !
Пишете ако се реши нещо за някоя друга дата !
Предлагам ако не се събрем достатъчно хора за 03.03 а то така изглежда, да посетим на 07.03 писта "Дракон" Калояново!?!
h_botev- Рейсър
- Брой мнения : 228
Местожителство : Карлово
За момента има 4-ма сигурни за Търново,колко трябва да е бройката за да дойдеш.На Калояново ще се ходи и за напред все пак говорихме за "пролетно пътуване" аре стига с извинения,после упреци че еди кой си не е сериозен и неможем нищо да организираме
А защо да не отидем на 3-ти на Търново и на 7-ми на Калояново
iliqn_- Рейсър
- Брой мнения : 138
Местожителство : karlovo
iliqn_ написа:А защо да не отидем на 3-ти на Търново и на 7-ми на Калояново
На мен лично няма да ми стигнат стотинките и за двете
2she не насилваи хората това е пожелание не е задалжително.ние нали сме там.и не са само 4 сигорните,пове4е са.
май пролетното пътуване няма да е така като гледам
pag0ctuh- ентусиаст
- Брой мнения : 36
Местожителство : Karlovo
Ако имате желание да се запознаем, макар и малко по-далечко от Карлово (аз също имам желание), може да ми изпратите на някой от вас номера на ЛС и тогава да се чуем и да се запознаем
AgReS1VeN- Рейсър
- Брой мнения : 105
Местожителство : Карлово/Пловдив
Е далече далече колко да си далече
pag0ctuh- ентусиаст
Има вероятност да ми се наложи ПРЕСТОЙ в София цялата друга седмица, та за това не е сигурно дали ще дойда, но ще кажа допълнително какво е положението!
h_botev- Рейсър
Ами аз по принцип съм близко, но не седя много там , а когато са сбирките мен просто ме нямаpag0ctuh написа:Е далече далече колко да си далече
айде да не се отклоняваме от темата, ако някой има желание нека ми пусне едно ЛС с номерче в него
AgReS1VeN- Рейсър
- Брой мнения : 105
Местожителство : Карлово/Пловдив
Тошка кажи ми какво сте се разбрали пиши на скайпа или на лични че аз сигорно ще идвам ако е хубаво времето и с мен ще има още една кола2she написа:За момента има 4-ма сигурни за Търново,колко трябва да е бройката за да дойдеш.На Калояново ще се ходи и за напред все пак говорихме за "пролетно пътуване" аре стига с извинения,после упреци че еди кой си не е сериозен и неможем нищо да организираме
HegeJl4o- Рейсър
- Брой мнения : 505
Местожителство : гр.Карлово
Кажете сега за кога е замислено тръгването, каква е програмата за деня? Така че да могат всички да са наясно ако има някой да се появи в последния момент, например такива като мен!
аз съм под въпрос до последната минута но щом има сигорни коли аз се разбрах с тошката сутринта на 03.03 му званкам и му казвам да идвам няма да идвам и ако да се разбираме за трагване това е вал ти ако искаш щом и ти се колибаеш толкова по същия гравик като мен
Иначе за пътуването повече инфо да даде тошката ще е добре да се знае нещо като примерен маршрут някакви спирки някаде може ми отклонения от пътя накрая каде и така
Иначе за пътуването повече инфо да даде тошката ще е добре да се знае нещо като примерен маршрут някакви спирки някаде може ми отклонения от пътя накрая каде и така
HegeJl4o- Рейсър
- Брой мнения : 505
Местожителство : гр.Карлово
Всичко зависи от времето какво ще е,ако позволява разходки ще се тръгне по обед.За сега като маршрут нама нищо конкретно.Може една фотосесия на шипка,разходка на Етъра и към 17:30-18ч да сме в Търново защото от 19ч е звук и светлина.Да видим какво ще е времето утре и каква ще е прогнозата за сряда и ще решим в колко ще се тръгва.Маршрута ще се определи преди тръгване,може някой да има и други идеи
Какво става за утре? Каква е програмата или няма да се състои? Редно е да пишете за да знаят всички които искат да пътуват!
Утре тръгваме в 12ч от бензиностанция ПЕТРОЛ,маршрута ще го договорим на място,за сега е Шипка;Етъра ако има време и Дряново и после в Търново.Ако някой реши да дойде в последния момент да заповяда
Този път ще пропусна! На тези, които ще ходят пожелавам приятно изкарване и лек път!
h_botev- Рейсър
.....и Видео ако има!
h_botev- Рейсър
Изкарахме си чудесно,ШИПКА беше почти блокирана от паркирали автомобили и минаването беше бавно.Времето беше супер и се разходихме по Етъра.Абе само може да съжалявате,че не дойдохте
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
Ние съжалявахме още тогава, като знаехме какво пропускаме!
h_botev- Рейсър
Бях на работа майка му стара
pag0ctuh- ентусиаст
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Страница 3 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите