Пролетно пътуване!
+10
bobi_stilo1,9jtd
2she
SammY
AgReS1VeN
shumanski
Христо_Сираков
HegeJl4o
koklev
Даниел Туйков
val_mcrae
14 posters
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Пролетно пътуване!
Предлагам да организираме едно пролетно посещение и разходка като запролети до Копривщица. Има ли желаещи? Ако има да мислим кога и как?
Последната промяна е направена от val_mcrae на Нед Яну 31 2010, 11:08; мнението е било променяно общо 1 път
Re: Пролетно пътуване!
По мои наблюдения времето в момента горе долу отива на пролетно, та въпроса ми е какво имаш в предвид като запролети ?
Аз лично съм ЗА идеята, нека видим дали ще искат повечко хора и може да отидем.
Задължително ли е между другото да е Копривщица, защото аз имам друго предложение. Вместо Копривщица да е примерно Шипка и да направим някоя друга снимка на паркингите пред мемориала и пред църквата долу преди тръгване през прохода.. Ще съчетаем полезното (да видим някоя национална ценност) с приятното (да се разкараме и да сме заедно като колектив)
Аз лично съм ЗА идеята, нека видим дали ще искат повечко хора и може да отидем.
Задължително ли е между другото да е Копривщица, защото аз имам друго предложение. Вместо Копривщица да е примерно Шипка и да направим някоя друга снимка на паркингите пред мемориала и пред църквата долу преди тръгване през прохода.. Ще съчетаем полезното (да видим някоя национална ценност) с приятното (да се разкараме и да сме заедно като колектив)
Твоята идея също е добра. Само трябва да кажат другите имат ли желание за разходка (като в доброто старо време) Има доста клипове от такива пътувания. Следващо нещо може да направим анкета с няколко места, ако има и други предложения и след това ще решим за датата.
аз съм съгласен стига да съм си тук. И за Копривщица и за Шипка... макар, че то я месец ще правя четири курса през Шипка (утре е втория )
koklev- Рейсър
- Брой мнения : 438
Местожителство : Сопот
аз съм за (само да предопредя нека няма състезания като първия път че замалко да ни закичат и четеримата без книжки,добрече бяха си спряли жертва че незнам )
HegeJl4o- Рейсър
- Брой мнения : 505
Местожителство : гр.Карлово
на Копривщица сме ходили по Шипка ми е омръзнало както и на други предполагам аз предлагам нещо от сорта на Велинград,Триград нещо но това трябва да е преди началото на март че след това ме няма живот и здраве
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
ico83 написа:на Копривщица сме ходили по Шипка ми е омръзнало както и на други предполагам аз предлагам нещо от сорта на Велинград,Триград нещо но това трябва да е преди началото на март че след това ме няма живот и здраве
това предложение си заслужава
shumanski- Брой мнения : 8
Местожителство : karlovo
ама ако се засилим към Триград... поне 2 дена ще трябва да сме там, ще има разходи и за нощувка.. и предполагам, че желаещите ще намалеят, а за Шипка... на мен винаги ми е било готино да се подмятам по завойте
п.п. Привет от другата България разбих се да се пързалям днес по завойчета на Шипка от северната страна е супер за пързаляне... който му е мерак да ходи няма да остане разочарован
п.п. Привет от другата България разбих се да се пързалям днес по завойчета на Шипка от северната страна е супер за пързаляне... който му е мерак да ходи няма да остане разочарован
koklev- Рейсър
Ico като знам колко добре се организираме може да си се върнал докато се наканим
HegeJl4o- Рейсър
и ти си правHegeJl4o написа:Ico като знам колко добре се организираме може да си се върнал докато се наканим
Искам да ви покажа снимки от едно такова пътуване до Копривщица - http://valmcrae.snimka.bg/travel/auto-club-karlovo-p-tuvane-do-koprivshtica.299042
Добре си прекарахме
Добре си прекарахме
http://www.vbox7.com/play:37a9a54d
Тук и един клип от пътуването ни до там.
Тук и един клип от пътуването ни до там.
HegeJl4o- Рейсър
Давайте предложения и заявки, че да видим колко хора ще се съберем и в коя дестинация ще пътуваме! Време е да се обсъди!
Давам 3 предложения за пътуване върху които може да размишлявате (ако мислите да пътувате) за едно общо пътуване(разходка) :
1. Това което предложих в началото - Карлово - Копривщица - Стрелча - Старосел - Карлово.
2. Предложението на ico83 - Карлово - Триград - Карлово с (евентуална нощувка).
3. Карлово - Беклемето - Троян - Ловеч - Плевен, като това може да го съчетаем с дата на която ще има програма на Дрифт клуб България на каритнг пистата в Плевен.
Това са предложенията за които може да мислите, щом до сега нищо друго не сте предложили няма смисъл да спорите за тези колко са удачни и къде другаде можем да отидем! И все пак ако имате някакво добро предложение опишете го а не само да го "подметнете"
1. Това което предложих в началото - Карлово - Копривщица - Стрелча - Старосел - Карлово.
2. Предложението на ico83 - Карлово - Триград - Карлово с (евентуална нощувка).
3. Карлово - Беклемето - Троян - Ловеч - Плевен, като това може да го съчетаем с дата на която ще има програма на Дрифт клуб България на каритнг пистата в Плевен.
Това са предложенията за които може да мислите, щом до сега нищо друго не сте предложили няма смисъл да спорите за тези колко са удачни и къде другаде можем да отидем! И все пак ако имате някакво добро предложение опишете го а не само да го "подметнете"
аз съм навит за последното трето предложение така хем ще си направим една разходка хем ще погледаме и малко дрифт изпалнения
HegeJl4o- Рейсър
на коя дата е това мероприятие и нали се сещате че беклемето сега е затвореноHegeJl4o написа:аз съм навит за последното трето предложение така хем ще си направим една разходка хем ще погледаме и малко дрифт изпалнения
Ами все още не е обявена програмата за 2010-та, но предполагам че преди март месец няма да е първото мероприятие.
Предполагам първото ще се проведе на 6 и 7 март на Калояново, защото на 8-ми се навършват 2 години от смърта на Лъчезар (landikar) Миналата годана първото мероприятие беше на 7 и 8-ми март в негова чест.
Ще видя тези дни да пиша на REZINA-та (бялото 106 рали), да го питам дали знае кога ще е първото за сезона мероприятие (ако въобще има, че доста от редовните участници са много в криза )
Предполагам първото ще се проведе на 6 и 7 март на Калояново, защото на 8-ми се навършват 2 години от смърта на Лъчезар (landikar) Миналата годана първото мероприятие беше на 7 и 8-ми март в негова чест.
Ще видя тези дни да пиша на REZINA-та (бялото 106 рали), да го питам дали знае кога ще е първото за сезона мероприятие (ако въобще има, че доста от редовните участници са много в криза )
AgReS1VeN- Рейсър
- Брой мнения : 105
Местожителство : Карлово/Пловдив
Никакъв интерес към това мероприятие! Ще стане така че после пак някой ще каже "...защо никой не ми се обади" Има все още време помислете и пишете! Дайте предложения за дата!
Ами аз не се обаждам поради това, че на пролет ми се очертават балове, изпити, държавни изпити и нз воабще кога ще съм в Сопот и дали ще имам свободно време. Затова не давам и мнение
koklev- Рейсър
И аз съм навит за Плевен , Ловеч ем са ми любими градове ем ми се кара на тяхната писта
п.п. За предпочитане някоя неделя на опен дей ,че инак мн разправия ако има мероприятие някво
п.п. За предпочитане някоя неделя на опен дей ,че инак мн разправия ако има мероприятие някво
SammY- Рейсър
- Брой мнения : 121
Местожителство : Karlovo
Питах Поската за евентуално първоте мероприятие за тази година, но той не каза нищо по този въпрос. Спомена обаче че тази година малкия клас ще е до 2000сс.
ЕТОЯ темата в форума във която го питах
ЕТОЯ темата в форума във която го питах
AgReS1VeN- Рейсър
- Брой мнения : 105
Местожителство : Карлово/Пловдив
Всичко замря пак айде какво стана няма ли да има разхпдки или чакате да се затопли надявам се да неме хванете точно когато правя колата и да го пропусна
П.П.Вал айде,че идва кабрио сезона
HegeJl4o- Рейсър
HegeJl4o написа:
Ти помниш ли че тия пичове от кабрио клуба бяха обещали да се появят на среща щом падне снега? Е ето че не се появиха и не стана нищо!
А аз имам намерение да го махна кабриото, но ще видим... Ако никой не се появи до пролетта ще си я карам или ще и вдигна продажната цена!
еми ти си знаеш,аколкото до кабрио феновете казаха да им се обадим щом натрупа и става за каране по пистата ти обади ли им се че аз НЕ
да не акзвам че и когато да паднес сняг на пистата се появяваха доста коли и повече от ден два сняг неможеше да се задаржи за да може да покарат и те.
да не акзвам че и когато да паднес сняг на пистата се появяваха доста коли и повече от ден два сняг неможеше да се задаржи за да може да покарат и те.
HegeJl4o- Рейсър
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Страница 1 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите