Тема за хвалби - "И тук да се похваля"
+17
iliqn_
HegeJl4o
gaddd
Mr.SpL
PingElov
chupek
h_botev
Ivan Filipov
GAG
SA4MATA
Христо_Сираков
2she
koklev
vtmn
djiksa
val_mcrae
Даниел Туйков
21 posters
Страница 8 от 11
Страница 8 от 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Тема за хвалби - "И тук да се похваля"
До колкото знаете (или поне повечето от вас) имах проблем с парното и карах без такова налично и проблема се оказа, че до самата конзола централна няма + и днес проблема беше отстранен с едно + -че от запалка и о ЧУДО ! заработи !!
Същината на проблема ще се отстранява по-напред в бъдещето най-вероятно.
Съда за течноста за чистачки също бе монтиран някак си около компресора та и вече чистачките ще мога да ползвам, друго друго ... зимните гуми почнаха да се поотъпкват и вече им поналичава, че са на БМВ общо взето сладка работа, тези дни най-вероятно ще отстраня и проблема с ел.джамовете, като отстраня 1-2 крушчици от някой друг бутон, но то ще е в името на доброто
Също така мога да се похваля с "нова" оборудвана и обслужена глава с която смея да кажа, че колата се държи доста по-добре и по-стабилно.
За сега толкова за още..........в далечното бъдеще
Същината на проблема ще се отстранява по-напред в бъдещето най-вероятно.
Съда за течноста за чистачки също бе монтиран някак си около компресора та и вече чистачките ще мога да ползвам, друго друго ... зимните гуми почнаха да се поотъпкват и вече им поналичава, че са на БМВ общо взето сладка работа, тези дни най-вероятно ще отстраня и проблема с ел.джамовете, като отстраня 1-2 крушчици от някой друг бутон, но то ще е в името на доброто
Също така мога да се похваля с "нова" оборудвана и обслужена глава с която смея да кажа, че колата се държи доста по-добре и по-стабилно.
За сега толкова за още..........в далечното бъдеще
И аз да се похваля от доста време се каня да сменям жилото на саединителя че ми беше много твърт педала и неска наи накрая го смених педала стана мек като "памук" и вече е много по добре
Ivan Filipov- Рейсър
- Брой мнения : 415
Местожителство : karlovo
Mr.SpL- професионалист
- Брой мнения : 97
Местожителство : Карлово/Сопот
Такаааа.... значи и аз да се разпиша в тоя форум , по добър повод.... От днес съм собственик на BMW e30 1.8, 115 к.с. Също така и да изкажа благодарност на Даниел Туйков за оказаната помощ и за отделеното време . Снимки още нямам , но за сметка на това обявата още е в Мобиле-то ,..... та ето я и нея...
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11326549494829868&f1=details
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11326549494829868&f1=details
chupek- професионалист
- Брой мнения : 68
Местожителство : Iganovo
Браво колега много добре изглежда колицата Да ти е честита и много да те радва ... т'ва е модела който носи най-много БМВ емоции
SammY- Рейсър
- Брой мнения : 121
Местожителство : Karlovo
Честита ти придобивка отново и от мен официално !
Аз лично смятам че колата е много добра въпреки, че има външни забележки.. двигател, ходова част, интериор просто няма за какво да се захванеш, а по купето каквото и да има виждам че имаш предостатъчно мерак и ще я направиш за образец !
Аз смея да кажа, че въпреки външните забележки колата си заслужава всяка една стотинка и ще се кара с кеф и ще се гледа с кеф ! Успехи ти желая с нея, много безаварийни километри (поне още толкова) и съвета ми е преди да почнеш да правиш по нея каквото и да е, да я покараш, за да си изградиш "модела", който ще те радва най-много и чак тогава да вливаш зверски пари в нея !
Говоря за промяна на визия от към цветове, подобрения и т.н.
ПП. Надявам се, че вече когато и да ти звънна ако нямаш ангажименти ще си на линия да тренираме "контролирано поднасяне" наляво на дясно
ПП. Мога да кажа спокойно че днес изживях повторно радостта ос покупката на моята е30-ка защото видях, че колегата е същия като мен и се радва на колата по същия начин и това адски много ме накефи, за което правя ЕВАЛА !
Аз лично смятам че колата е много добра въпреки, че има външни забележки.. двигател, ходова част, интериор просто няма за какво да се захванеш, а по купето каквото и да има виждам че имаш предостатъчно мерак и ще я направиш за образец !
Аз смея да кажа, че въпреки външните забележки колата си заслужава всяка една стотинка и ще се кара с кеф и ще се гледа с кеф ! Успехи ти желая с нея, много безаварийни километри (поне още толкова) и съвета ми е преди да почнеш да правиш по нея каквото и да е, да я покараш, за да си изградиш "модела", който ще те радва най-много и чак тогава да вливаш зверски пари в нея !
Говоря за промяна на визия от към цветове, подобрения и т.н.
ПП. Надявам се, че вече когато и да ти звънна ако нямаш ангажименти ще си на линия да тренираме "контролирано поднасяне" наляво на дясно
ПП. Мога да кажа спокойно че днес изживях повторно радостта ос покупката на моята е30-ка защото видях, че колегата е същия като мен и се радва на колата по същия начин и това адски много ме накефи, за което правя ЕВАЛА !
честито и много да те радва
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
И аз да се похваля, днес след дълго умуване и дълго "прежалване" на парите си купих гедоре ето го и него:
каква е марката че не се чете
Супер е, да ти е честито
chupek- професионалист
- Брой мнения : 68
Местожителство : Iganovo
Честито и да не ти се налага да ползваш често
SammY- Рейсър
- Брой мнения : 121
Местожителство : Karlovo
Добро е и аз преди бая време има няма 2 години си взех бес изобщо да се замислям и да ти кажа върши много добра работа
Ivan Filipov- Рейсър
Ето при кой ще ходим да ни прави ремонтите !
Да ти е честито, гледам има бая чаркалък та вероятно ще ти върши супер работа сега остава да кажеш с каква сума се раздели и от къде го взе
ПП. Марката е FAIRLINE
Да ти е честито, гледам има бая чаркалък та вероятно ще ти върши супер работа сега остава да кажеш с каква сума се раздели и от къде го взе
ПП. Марката е FAIRLINE
chupek написа:Такаааа.... значи и аз да се разпиша в тоя форум , по добър повод.... От днес съм собственик на BMW e30 1.8, 115 к.с. Също така и да изкажа благодарност на Даниел Туйков за оказаната помощ и за отделеното време . Снимки още нямам , но за сметка на това обявата още е в Мобиле-то ,..... та ето я и нея...
Честито и от мен и да си я караш дълго и безавариино
gaddd- Рейсър
- Брой мнения : 341
val_mcrae написа:И аз да се похваля, днес след дълго умуване и дълго "прежалване" на парите си купих гедоре ето го и него:
Честито да ти е
gaddd- Рейсър
- Брой мнения : 341
Моята колица най после си има чисто нова кора под двигателя
Ivan Filipov- Рейсър
Ехеее.. супер, доста добре изглежда, но на коя от двете колици ще я сложиш
ейй това вчера го видях в Коректа и се чудих за каква кола е ако е 92 или 94лв(не помня) е тази
Честито на всички за новите придобивки!
И понеже няма "тема за оплаквания" - аз пък да се оплача. Днес моята колица с 10лв газ или 6.944 л. измина само 25 км - или разход от 27.77777 на сто извънградско каране.
При положение че до днес и нямаше нищо - замислям се какво ли са ми сипали аджеба на газстанцията.
И понеже няма "тема за оплаквания" - аз пък да се оплача. Днес моята колица с 10лв газ или 6.944 л. измина само 25 км - или разход от 27.77777 на сто извънградско каране.
При положение че до днес и нямаше нищо - замислям се какво ли са ми сипали аджеба на газстанцията.
PingElov- Рейсър
- Брой мнения : 266
Местожителство : Sopot
има тема за оплакванияPingElov написа:Честито на всички за новите придобивки!
https://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net/t191-topic
колкото до разхода смени бензиностанцията
Христо_Сираков написа:има тема за оплакванияPingElov написа:Честито на всички за новите придобивки!
https://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net/t191-topic
колкото до разхода смени бензиностанцията
Сори, нещо не съм довидял като хората за темата! Иначе бензиностанцията ще я сменя - но въпроса е че предишното сипване пак беше оттам и си мина километрите. Сега като изгоря сипаното ще си покаже от колата ли ми е или от фалшиво гориво
PingElov- Рейсър
- Брой мнения : 266
Местожителство : Sopot
...или си погледни мембраните на испарителя....да не са станали на 'камак' и другата вероятност - някое буренце фитка и да изпуска....
п.п. Не си питал за акъл...но все пак да кажа... и от опит ...днес му нямаше нищо на моя...а на другия ден 20лв. гас когато бе 1,10-1,15 стигна до Казанлък
п.п. Не си питал за акъл...но все пак да кажа... и от опит ...днес му нямаше нищо на моя...а на другия ден 20лв. гас когато бе 1,10-1,15 стигна до Казанлък
Кората е за сивата Вектра на бялата не и трябва то лятото няма сняг и мизерии а иначе цената и беше 100лева а ми я дадоха за 85лева.
Ivan Filipov- Рейсър
Страница 8 от 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Тема за оплаквания тип "Ех м***а му и прасе защо все на мен"
» Показаха 10-те финалиста в "Световен автомобил на годината"
» Спам Тема
» НДШ "King of Bulgaria" - Iкръг Хасково 14-15 Aвгуст
» Тема за оръжия
» Показаха 10-те финалиста в "Световен автомобил на годината"
» Спам Тема