Тема за оплаквания тип "Ех м***а му и прасе защо все на мен"
+10
PingElov
2she
djiksa
h_botev
HegeJl4o
koklev
val_mcrae
Ivan Filipov
vtmn
Даниел Туйков
14 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Тема за оплаквания тип "Ех м***а му и прасе защо все на мен"
Каръшки ден и всичко е наопаки ?
Тук е мястото всеки, който пожелае да се изповяда пред колектива и да се оттърси от напрежението създадено от подтискания гняв и желанието да споделиш със всеки друг но не и с приятелката или тъщата...
Нека стартирам и тук...
Очакват ме ремонти и в 85% от ремонта ще съм главно лице... направо ставам ей такъв като си помисля...
Тук е мястото всеки, който пожелае да се изповяда пред колектива и да се оттърси от напрежението създадено от подтискания гняв и желанието да споделиш със всеки друг но не и с приятелката или тъщата...
Нека стартирам и тук...
Очакват ме ремонти и в 85% от ремонта ще съм главно лице... направо ставам ей такъв като си помисля...
Re: Тема за оплаквания тип "Ех м***а му и прасе защо все на мен"
Да се оплача, че вече след вчерашното събиране вече съм за смяна на гуми...
Да се оплача, един маркуч ми се е спукал вчера и антифриза ми е на земята, алтернатора му се е е*ала мамата фърчат искри, ремака пуши.... и педала на спирачките ми потъва и отделно отзад никакви ги няма!...Следва голям ремонт.. Ако някой има нещо по тази Тема да свирка...
то сус всеки които си поддържа колата и гледа вси4ко да и е наред все нещо се 4упи и по тази логика аз кажи ре4и не остана ве4е какво да и сменям на моита и ве4е станах половин маистор покраи нея ама да се надяваме 4е ве4е ще държи и само гориво да и сипвам
Ivan Filipov- Рейсър
- Брой мнения : 415
Местожителство : karlovo
Да се оплача и аз, по великденските празници бях оставил Поршето да нощува отвън. Това добре но като се прибрах в неделята видях че някой п...ал ми е счупил дясното огледало! И то счупено нарочно защото е ударено с ръка най вероятно и е счупено само стъклото! Сега да се чуди човек от де да намери такова огледало пак трябва да търся алтернативи... Писна ми от такива калъфи, какво им пречеше колата?!
ако е чупено само огледалото(стъклото) .. мисля че в коректа продаваха стъкла, ако не там.... хммм някъде в тоя район. Един приятел скоро си беше взел та му го слагах
koklev- Рейсър
- Брой мнения : 438
Местожителство : Сопот
Мога да ти дам като идея да свалиш другото и да отидеш при някой стъклар да ти отреже от огледало каквото си искаш по форма вярно няма да има подгряване но ... лепиш го с двойно залепящо тиксо и няма мърдане
А колкото до това недей спирай колата там петък събота все пак дискотеката е на 50 метра пияни всякакви излизат от там по добре я крии някаде зад блока
А колкото до това недей спирай колата там петък събота все пак дискотеката е на 50 метра пияни всякакви излизат от там по добре я крии някаде зад блока
HegeJl4o- Рейсър
- Брой мнения : 505
Местожителство : гр.Карлово
Неделчо е прав относно паркирането, но това важи и за двата ти автомобила - поне да не са на улицата, а някъде до блока или зад него!
h_botev- Рейсър
- Брой мнения : 228
Местожителство : Карлово
еми определено мисля че огледалото ще е счупено петък вечер или събота ако може да се сетиш кога е и ако е една от двете вечери обяснението е пиян от дискотеката
HegeJl4o- Рейсър
- Брой мнения : 505
Да точно тогава е, събота вечер. А и кметя вече спира осветлението в 11 вечерта и става тъмно като в ...
маи това не е наи-точната тема ама няма нищо,искам да попитам всички които са се регистрирали тук в този форум,за кво въобще си праите труда да се регистрирате като само това сте свършили,маината му че никои не кара по пистите,това го разбирам не всеки има възможност,а ми като сте си напраили труда да се регистрирате може от време на време да изразите по едно мнение не само едни и същи хора да пишат,странни хора са това българите с една дума ТЕМЕРУТИ
djiksa- Рейсър
- Брой мнения : 310
да се оплача и аз пак... тая сутринт слизам при колата и кво да видя... десния стоп счупен. Въртях оглеждах се и стигнах до извода че на някой некадърник му е пречила колата да излезе и решил, ще трябва моята кола да се премести... и то как... бутане броня в броня при положение че мойта е на скорост... хич не си дава сметка че може да ми прескочи някой зъб на ремака и после да се потроши всичко... ама я запалих работише си без проблем. Та днес вместо да си свърша работа покрай изпита трябваше да правя стопа. Единственото лепило безцветно което свърши работа, бързо хваща и държи здраво е SUPER GLUE за 1,70 лв. Пробвах с капчици, някви канаколити ама нищо не става. С тая капчица ... слагам аз държа 2-3 мин натиснато... пускам и пада , а това лепило за 20-30 секунди си хваща без проблеми. Та на някой ако му се наложи да прави такива манипулации да търси това лепило.
koklev- Рейсър
- Брой мнения : 438
Местожителство : Сопот
Мамка му и прасе таз кола пак почна да си прави каквото иска на газ... незнам от газстанцията ли от газовата ли е, ама пак не иска да държи оборот и направо гасне... изчисти ми един колега от форума филтърчето от графита, сега е чисто.. пробката беше развита нищо не изтече от нея..
Това се появи след като една вечер запалих на газ защото нямах бензин...... отидох до лукойла и край... никви обороти нищо.. ни на право ,ни на криво ни на място
Давайте идеи ... като се завие тройника да не харчи газ оборотите се стабилизират ...
Това се появи след като една вечер запалих на газ защото нямах бензин...... отидох до лукойла и край... никви обороти нищо.. ни на право ,ни на криво ни на място
Давайте идеи ... като се завие тройника да не харчи газ оборотите се стабилизират ...
Дойде време и аз да пиша в тая тема
Изгоря ми единия баласт на ксенона,някой има ли идея от къде в с.Карлово може да си купя един баласт или ще съм по на сметка да си взема цял кит и да има резерви.
Изгоря ми единия баласт на ксенона,някой има ли идея от къде в с.Карлово може да си купя един баласт или ще съм по на сметка да си взема цял кит и да има резерви.
И аз да се оплача..
В събота и неделя новия диференцял закупен от адаша беше заварен и монтиран на Е30-то обаче след монтажа на тоя диф бях разочарован от поведението на колата.
Единственото което се чува на завой е гадното хрупане и постоянно пукане и гадното чувство, че нещо ще се скъса и счупи всеки момент, колата почва да страда от силно недозавиване, возията сякаш става по-корава и в крайна сметка 318-ката се оказа слаба за да върти на сухо и двете колела на веднъж.
Очаквах да се врътка още от ниските на една страна, но за съжаление това става само на мокър асвалт и пясък и всякаква друга почва, която е по-хлъзгава, но на сухо разочарованието е на ниво
Единственото, хубаво нещо е, че прави по-добри стартове сега след зацепването на двете колела, но не смятам, че това си заслужава всичкия умствен тормоз от страна на страничните ефекти, който ми се прилага докъто я карам.
Ако някой знае къде ще ми сменят диф-а по-ефтинко да не се разправям а само да си го обслужа нека да каже, че след като пробвах да извърша тая процедура сам нещо не ми се иска да пробвам отново, а не искам да ангажирам адаша пак за помощ, че много грубо ще се получи...
В събота и неделя новия диференцял закупен от адаша беше заварен и монтиран на Е30-то обаче след монтажа на тоя диф бях разочарован от поведението на колата.
Единственото което се чува на завой е гадното хрупане и постоянно пукане и гадното чувство, че нещо ще се скъса и счупи всеки момент, колата почва да страда от силно недозавиване, возията сякаш става по-корава и в крайна сметка 318-ката се оказа слаба за да върти на сухо и двете колела на веднъж.
Очаквах да се врътка още от ниските на една страна, но за съжаление това става само на мокър асвалт и пясък и всякаква друга почва, която е по-хлъзгава, но на сухо разочарованието е на ниво
Единственото, хубаво нещо е, че прави по-добри стартове сега след зацепването на двете колела, но не смятам, че това си заслужава всичкия умствен тормоз от страна на страничните ефекти, който ми се прилага докъто я карам.
Ако някой знае къде ще ми сменят диф-а по-ефтинко да не се разправям а само да си го обслужа нека да каже, че след като пробвах да извърша тая процедура сам нещо не ми се иска да пробвам отново, а не искам да ангажирам адаша пак за помощ, че много грубо ще се получи...
Хайде и аз, още не съм я взел където има една дума и започна малко по - малко да си показва рогцата - днес ми изгоря осветителното тяло - искрено се надявам да е то на дисплея показващ час, дата и най - важното - на коя радио станция съм да го е*а. Механиката на каст"фона и тя сдаде багажа - незнам от седене ли от какво но вкарах една адаптор касетка - стигна до едно положение и ни напред ни назад. Добре че има жица да дърпам та я изкарах.
PingElov- Рейсър
- Брой мнения : 266
Местожителство : Sopot
Ами ще трябва да го свалиш и малко отремонтиране ще иска
На мене пак ония ден ми бласнаха нисанчето иди търси части за 100NX...
SA4MATA- професионалист
- Брой мнения : 64
Местожителство : Анево
Еми и не е само на мен - както е заглавието на темата "Ех......все на мен ли....", но и на мен ми се случи преди малко.Тъкмо си лъснах кабриолетчето и давайки назад от на съседа гаража към моя стана белята.Друг съсед беше спрял пред гаража си а срещу него беше спряла друга кола на пътя - та трябваше да мина между двете, като имаше място да се мине.Но явно аз не съм преценил разстоянието.Та за секунди погледнах в дясното огледало да видя минавам ли и с обръщането ми наляво се чу звук СКРЪЦЦЦЦЦЦЦЦ и туй то.Левия калник подпрял бронята на колата спряна пред гаража отляво на мен и ето последствията за мен - по другата даже не си и личи че е имало съприкосновение:
И така скоро ще влизам в бокса.
И така скоро ще влизам в бокса.
PingElov- Рейсър
- Брой мнения : 266
Местожителство : Sopot
кофти работа сега трябва боичка
gaddd- Рейсър
- Брой мнения : 341
Местожителство : karlovo
ехххх лошо лошо ама не непоправимо
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
Аз пък днес установих, че след като счупих подкалника на сопот след това гумата (задна лява) е хвърлила някакъв камък и е ударила ламарината на дясния калник на едно място и отварям аз багажника махам тубите където ми седят в това отделение и "О !!! ЧУДО!!!" събрала се около 200 грама вода в отделението и вътре само къде рибки нямаше добре че го видях на време и е съвсем малко, та ще видя да я карам на майстор та да знам, че наистина си има перфектни ламарини
За нещастие в долния край отзад в дясно под задната броня някои от вас може би се сещат че имах лепенка та и там под лепенката се оказа че е законтрян ключ и са скъсали ламарината идиотите та и там ще трябва да се пооправи и за сега тези места ги натъпках с много грес и отвън я фъснах с черен спрей на мястото на лепенката...
За нещастие в долния край отзад в дясно под задната броня някои от вас може би се сещат че имах лепенка та и там под лепенката се оказа че е законтрян ключ и са скъсали ламарината идиотите та и там ще трябва да се пооправи и за сега тези места ги натъпках с много грес и отвън я фъснах с черен спрей на мястото на лепенката...
ехх тия подкалници и на мен единия ми литна т.е. налягането го избута
Христо_Сираков написа:ехх тия подкалници и на мен единия ми литна т.е. налягането го избута
Да бе, налягане а трябва ли да кажа че налягането беше от скорост над 200
еб....х му ма...ката тъкмо направих сделка за покупка на жилище оставих капаро и на следващия ден продавачите развалиха сделката да му се невиди
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Тема за хвалби - "И тук да се похваля"
» Защо Лукойл вдига цените?
» НДШ "King of Bulgaria" - Iкръг Хасково 14-15 Aвгуст
» Тема за вицове
» Тема за оръжия
» Защо Лукойл вдига цените?
» НДШ "King of Bulgaria" - Iкръг Хасково 14-15 Aвгуст