Дрифт - клипове от пистата
+9
Gangsta
h_botev
Ivan Filipov
detso1
Даниел Туйков
HegeJl4o
djiksa
Христо_Сираков
val_mcrae
13 posters
Auto club Karlovo :: Срещи и мероприятия :: Клубни срещи и мероприятия :: Картинг писта Сопот - Drift team Karlovo
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
gaddd- Рейсър
- Брой мнения : 341
Местожителство : karlovo
Re: Дрифт - клипове от пистата
Клипчето ще изчака одобрение и тогава ще бъде видимо за всички в момента още не е одобрено от модовете на вбох-а. А нямаше ли и снимки в апарата?
PingElov- Рейсър
- Брой мнения : 266
Местожителство : Sopot
ами има ама нещо ми е проблем с качването
gaddd- Рейсър
gaddd- Рейсър
Само да кажа, че това ми беше първото каране на Е36 и на кадрите това е опознавателна обиколка (загряваща) !
След това се получи един доста добър момент, който чак на мен ми напълни душата, но за съжаление май неможа да се заснеме
След това се получи един доста добър момент, който чак на мен ми напълни душата, но за съжаление май неможа да се заснеме
gaddd- Рейсър
gaddd- Рейсър
gaddd- Рейсър
gaddd- Рейсър
Тъй като не съм на ясно на кой клип съм може ли малко помощ ?
Всички клипчета са супер вижда се че вече се събираме все хора където немогат да останат безучастни когато се вдигне малко повечко пушилка
Всички клипчета са супер вижда се че вече се събираме все хора където немогат да останат безучастни когато се вдигне малко повечко пушилка
Даниеле познай се.....
на клиповете 001 и 002 /така завършват/
на клиповете 001 и 002 /така завършват/
gaddd- Рейсър
Ихиии и мен ме има мяркам се по клиповете
HegeJl4o- Рейсър
- Брой мнения : 505
Местожителство : гр.Карлово
HegeJl4o написа:Ихиии и мен ме има мяркам се по клиповете
Ей браво най сетне смени предаването на колелетата Мина на задно и почна с дрифта!
дано да е така,но нещо не ми се вярва прекалена малко са мераклиите да карат,не говоря само за дрифта има драг има ако искате ТАИМ АТАК,не че някои толкова го спават финансите защото всички ни спават те,просто малко са мераклиите,защото смяната на едни гуми е 4 лв.и 10 лв. бензин или там каквото е никои няма да обеднее с 15 лв. в месеца просто липсва желание това е лошотоДаниел Туйков написа:Тъй като не съм на ясно на кой клип съм може ли малко помощ ?
djiksa- Рейсър
- Брой мнения : 310
djiksa написа:дано да е така,но нещо не ми се вярва прекалена малко са мераклиите да карат,не говоря само за дрифта има драг има ако искате ТАИМ АТАК,не че някои толкова го спават финансите защото всички ни спават те,просто малко са мераклиите,защото смяната на едни гуми е 4 лв.и 10 лв. бензин или там каквото е никои няма да обеднее с 15 лв. в месеца просто липсва желание това е лошотоДаниел Туйков написа:Тъй като не съм на ясно на кой клип съм може ли малко помощ ?
така е за съжаление а вече се убедих че има доста коли които могата да се пускат на определена дисциплина но предпочитат да гледат само
gaddd- Рейсър
УУУУУУУниииииииКААааааааааааааЛЕН !!!
Евала от мен на дрифтърите с изключение на ония с сивата е30-ка!
А на фотографа можем да му купим една каса бира за моментите които е хванал и построил по тоя готин начин !!!
Евала от мен на дрифтърите с изключение на ония с сивата е30-ка!
А на фотографа можем да му купим една каса бира за моментите които е хванал и построил по тоя готин начин !!!
bravo i ot men va valio
detso1- ентусиаст
- Брой мнения : 39
Местожителство : grece
Браво и на Вальо,и на всички участници в дрифта . . . . . малко съм далечко,но поне гледам снимки и клипове
k.a.a.- Рейсър
- Брой мнения : 164
Местожителство : Karlovo
Радвам се че ви е харесал клипа, дано да има повечко такива дрифтове и повечко желаещи да карат
Браво Вал пак добро клипче и това е още по-добре че с всеки следващ ставаш все по-добър
HegeJl4o- Рейсър
- Брой мнения : 505
Страница 2 от 2 • 1, 2
Similar topics
» От пистата...
» Сбирка на пистата
» Пистата не се е разпаднала!
» Снимки от пистата
» Снимки от пистата
» Сбирка на пистата
» Пистата не се е разпаднала!
» Снимки от пистата
» Снимки от пистата
Auto club Karlovo :: Срещи и мероприятия :: Клубни срещи и мероприятия :: Картинг писта Сопот - Drift team Karlovo
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите