Организиране на дрифт ден!
+4
Даниел Туйков
Христо_Сираков
djiksa
val_mcrae
8 posters
Auto club Karlovo :: Срещи и мероприятия :: Клубни срещи и мероприятия :: Картинг писта Сопот - Drift team Karlovo
Страница 1 от 1
Организиране на дрифт ден!
Започвам темата аз, макар че съм от тези които не карат за съжаление. И все пак да не карам съм фен на дрифта и особено на хората които карат! От одавна чакам някой от каращите да организира дрифт ден на картинг пистата но уви...
И така, нека тези които карат да споделят коя ще е удобната дата за тях за да се съберем и да направим един цял ден дрифт.
Другата ми идея е в същия ден да организираме и "тайм атак" за тези които не им позволяват колите да дрифтят, а им се кара!
Надявам се да се популяризира темата и да има активност и в същото време се надявам това да се организира в най скоро време преди започването на големите горещини и летния сезон!
Ако е нужно ще пуснем и анкета.
И така, нека тези които карат да споделят коя ще е удобната дата за тях за да се съберем и да направим един цял ден дрифт.
Другата ми идея е в същия ден да организираме и "тайм атак" за тези които не им позволяват колите да дрифтят, а им се кара!
Надявам се да се популяризира темата и да има активност и в същото време се надявам това да се организира в най скоро време преди започването на големите горещини и летния сезон!
Ако е нужно ще пуснем и анкета.
Re: Организиране на дрифт ден!
няма нужда от анкета ми да се стягат за тази неделя,няма смисал само да се проточва във времето
djiksa- Рейсър
- Брой мнения : 310
Местожителство : гр.Карлово
аз понеже съм само от гледащите само мога да предложа да се опитаме да направим обща сбирка с авто клуб казанлък
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
Тази неделя в 14:00 смятам, че ще е най-добре за всички защото тогава абсолютно всички трябва да са приключили работа !
Присъствието на всички е добре дошло, а ако има и повечко мераклии ще е супер.
За сега като гледам сме само аз и адаша, а аз имам само 4 джанти с гуми, ако някой може да прежали някоя друга джанта 4х100 да и качим някоя гумичка ще е супер.
Най-накрая да си тестваме и новите сърца на машините...
Предлагам обаче този път който ще кара да ползва за паркинг площадката която е веднага след качването на пистата в ляво, защото аз лично смятам този път завоите да са по-скоростни и да няма някой оплакал се че има счупен фар, стоп или стъкло !
Който желае може да донесе и някоя мръвка, аз ще осигуря барбекюто "печката за печене"
Присъствието на всички е добре дошло, а ако има и повечко мераклии ще е супер.
За сега като гледам сме само аз и адаша, а аз имам само 4 джанти с гуми, ако някой може да прежали някоя друга джанта 4х100 да и качим някоя гумичка ще е супер.
Най-накрая да си тестваме и новите сърца на машините...
Предлагам обаче този път който ще кара да ползва за паркинг площадката която е веднага след качването на пистата в ляво, защото аз лично смятам този път завоите да са по-скоростни и да няма някой оплакал се че има счупен фар, стоп или стъкло !
Който желае може да донесе и някоя мръвка, аз ще осигуря барбекюто "печката за печене"
Аз също мисля да направим организация на пистата така че да няма инциденти и да е удобно за всички и каращи и зрители. Паркинга наистина трябва да е в ляво след входа на пистата, така че боксовете да са в дясно или на площадката и там да не се пречкат коли и хора.
Тук трябва да важи и правило за каращи да не зарязват където им падне колите и гумите си!
Или сега ще кажете -"абе кмо ме занимавате с глупости ще си спирам където ми е кеф!"
Надявамсе да няма толкова чувствителни хора на които да им пречи мястото на което ще е нужно да паркират?!
Тук трябва да важи и правило за каращи да не зарязват където им падне колите и гумите си!
Или сега ще кажете -"абе кмо ме занимавате с глупости ще си спирам където ми е кеф!"
Надявамсе да няма толкова чувствителни хора на които да им пречи мястото на което ще е нужно да паркират?!
Ето и адреса на събитието във фейсбук
https://www.facebook.com/event.php?eid=105912929499049#!/event.php?eid=105912929499049¬if_t=event_wall#wall_posts
https://www.facebook.com/event.php?eid=105912929499049#!/event.php?eid=105912929499049¬if_t=event_wall#wall_posts
Ехе, защо не казахте малко по-навреме, за да се прибера и аз. Едва сега разбрах за сбирката и няма начин да си дойда, ако беше за другата седмица щях да участвам и аз.
Писането на кирилица е задължително !
Edited by moderators team.
Писането на кирилица е задължително !
Edited by moderators team.
detso1- ентусиаст
- Брой мнения : 39
Местожителство : grece
Другата седмица ще дойдем останалите да погледаме комби дей, че като гледам на адаша един ден няма да му стигне !!!
detso1 написа:exe zasto ne kazaxte malko po navreme za da se prebera i az. edva sega razbrax za sbirkata i niama na4in da si doida , ako bese za drugata sedmitsa stiax da u4astvam i az
Ами Дечка, дай да взема тоята дрифтачка да я лъзгам пък ще оставя там Порша И накрая дано да си го взема...
Всички желаещи да карат за време (Time attack) моля да се запишат тук или на фейсбук адреса.
Ще се направи състезание за най добро време за обиколка.
Записвайте вашите имена, марка автомобил и мощността му!
Ще се направи състезание за най добро време за обиколка.
Записвайте вашите имена, марка автомобил и мощността му!
Здравейте,
Идеята е супер. Аз малко неканено мисля да се включа в тайм атака. Колата ми е слаба, но все пак важно е участието, така че дано и други се "престрашат".
Тъкмо и ще направя някоя друга снимка
пп: данните ми:
Петър Делчев
Автомобил: Сузуки Суифт 1.3, 75 к.с.
Идеята е супер. Аз малко неканено мисля да се включа в тайм атака. Колата ми е слаба, но все пак важно е участието, така че дано и други се "престрашат".
Тъкмо и ще направя някоя друга снимка
пп: данните ми:
Петър Делчев
Автомобил: Сузуки Суифт 1.3, 75 к.с.
Неделчо Чернев
Автомобил:Опел Астра Без таван 2.0, 129 к.с.
Time attack
Автомобил:Опел Астра Без таван 2.0, 129 к.с.
Time attack
HegeJl4o- Рейсър
- Брой мнения : 505
Аз този път ще пропусна карането само ще гледам.
Ivan Filipov- Рейсър
- Брой мнения : 415
Местожителство : karlovo
Най-добрите времена от тайм атака:
1. Неделчо Чернев Автомобил:Опел Астра 2.0, 129 к.с.
1.22.67мин.
2. Даниел Туйков Автомобил: БМВ 325 170 к.с.
1.27.82 мин.
3. Петър Делчев Автомобил: Сузуки Суифт 1.3, 75 к.с.
1.30.22
1. Неделчо Чернев Автомобил:Опел Астра 2.0, 129 к.с.
1.22.67мин.
2. Даниел Туйков Автомобил: БМВ 325 170 к.с.
1.27.82 мин.
3. Петър Делчев Автомобил: Сузуки Суифт 1.3, 75 к.с.
1.30.22
Съжалявам, че така натоварвам малко темата, но реших да направя нещо като малко фоторазказче, а и имидж хостовете доста компресират снимките.
Ако не искате да гледате снимките и да спрете зареждането им, натиснете "Esc"!
Денят започва разпалено
И не след дълго гумите се предават...
Задава се новата смяна
Време е за подмяна на горките гуми
Хубаво, че има още под ръка
И отново.. газ
При издържани две обиколки на задните главини на това e30, гумите са истински герои
Прекрасен ден за разположените по пистата зрители.
Лошо се мръщи
И на колата й става горещо
Повече от това, няма на къде
Ще чакаме видеото
Ако не искате да гледате снимките и да спрете зареждането им, натиснете "Esc"!
Денят започва разпалено
И не след дълго гумите се предават...
Задава се новата смяна
Време е за подмяна на горките гуми
Хубаво, че има още под ръка
И отново.. газ
При издържани две обиколки на задните главини на това e30, гумите са истински герои
Прекрасен ден за разположените по пистата зрители.
Лошо се мръщи
И на колата й става горещо
Повече от това, няма на къде
Ще чакаме видеото
Само мога да кажа едно голямо браво на фотографите.
И другия път нека отново бъдат с нас да запаметят тези невероятни мигове по пистите.
И другия път нека отново бъдат с нас да запаметят тези невероятни мигове по пистите.
HegeJl4o- Рейсър
- Брой мнения : 505
Евала за снимките на фотографите !!!
val_mcrae може да пусне тук филмче от деня ако му се занимава да прави такова разбира се ...
val_mcrae може да пусне тук филмче от деня ако му се занимава да прави такова разбира се ...
Similar topics
» Линкове към интересни клипове
» Дрифт - клипове от пистата
» ДРИФТ СРЕЩА ТАЗИ НЕДЕЛЯ
» Дрифт и тайм атак за събота (06.08.)?
» Изумителен Дрифт с новия Mustang 2010
» Дрифт - клипове от пистата
» ДРИФТ СРЕЩА ТАЗИ НЕДЕЛЯ
» Дрифт и тайм атак за събота (06.08.)?
» Изумителен Дрифт с новия Mustang 2010
Auto club Karlovo :: Срещи и мероприятия :: Клубни срещи и мероприятия :: Картинг писта Сопот - Drift team Karlovo
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите