Национален Ауди Събор 2011
4 posters
Страница 1 от 1
Национален Ауди Събор 2011
Здравейте, каня ви на Националния Ауди Събор, който ще се проведе на писта Междени, Габровско на 11.06.2011 година (събота)
Ако ще ви е интересно заповядайте.
Като карловец по рождение, за мен ще е чест да ни посетите и да се запознаем
За повече подробности посетете линка: Национален Ауди Събор 2011
Самата програма и организация непрестанно търпи корекции, така че окончателен вид ще добие предполагам май месец.
Ако ще ви е интересно заповядайте.
Като карловец по рождение, за мен ще е чест да ни посетите и да се запознаем
За повече подробности посетете линка: Национален Ауди Събор 2011
Самата програма и организация непрестанно търпи корекции, така че окончателен вид ще добие предполагам май месец.
verter- професионалист
- Брой мнения : 98
Местожителство : София, Карлово
Re: Национален Ауди Събор 2011
Надявам се да се организираме и да посетим събитието ви, особено пък при положение, че организатора е съгражданин !!!
А като знаете, че няма да идете що си говорите бе? Затова западна тоя форум, защото е пълен само с празни приказкиДаниел Туйков написа:Надявам се да се организираме и да посетим събитието ви, особено пък при положение, че организатора есъгражданин !!!
Edited by moderators team
djiksa- Рейсър
- Брой мнения : 310
Местожителство : гр.Карлово
Адаш не говоря за никого конкретно нито за теб, имах впредвид, че тук се говорят 90 % празни приказки затова този форум замира,аз някога бях редовен и влизах постоянно пишех беше ми интересно, но няма смисал от всичките глупости, които се пишат в щом в тях няма истина малко едва ли някой ще ме разбере ама и не държа особеноДаниел Туйков написа:Адаш, конкретно говориш за някого или визираш мен чрез цитата ?
Edited by moderators team
djiksa- Рейсър
- Брой мнения : 310
Местожителство : гр.Карлово
За това, което казваш, и което критикуваш всъщност има вина всеки един предпочел да направи точно това, което ти правиш в момента...да критукуваш, вместо да помогнеш с нещо...
Все пак всеки един от нас пишещите тук е част от форума и щом нещо става той също има вина..
Всеки си решава сам човече, за теб нещата са бошлаф, но аз нито веднъж не те видях на сбирките на клуба, защо ?
Обаждали сме ти се едно друго и пак кел файда... в крайна сметка не са само приказките
Колкото до срещата, според това, което е представил колегата и това, което видях в ауди клуба смятам, че ще е доста интересно и ще има какво да се види, така че си помислете добре
Все пак всеки един от нас пишещите тук е част от форума и щом нещо става той също има вина..
Всеки си решава сам човече, за теб нещата са бошлаф, но аз нито веднъж не те видях на сбирките на клуба, защо ?
Обаждали сме ти се едно друго и пак кел файда... в крайна сметка не са само приказките
Колкото до срещата, според това, което е представил колегата и това, което видях в ауди клуба смятам, че ще е доста интересно и ще има какво да се види, така че си помислете добре
Хах колеги, не се карайте за такива неща. Нищо не е задължително, всеки може да си прецени дали ще има желание, възможност и интерес да посети събитието. На вас ви е сравнително близо - 200км отиване и връщане.
Последната новост е ,че се очаква едно Ауди А3, което ще демонстрира най-мощният 12 инчов бас в България - лимитирана серия 3000 вата реална мощност.
Имаме уговорка и с официалния вносител на ауди да предостави за демострация и тест драйв най-актуалните модели на марката.
Работим и по други изненади, така че може да е всичко, но няма да е скучно.
Поздрави!
Последната новост е ,че се очаква едно Ауди А3, което ще демонстрира най-мощният 12 инчов бас в България - лимитирана серия 3000 вата реална мощност.
Имаме уговорка и с официалния вносител на ауди да предостави за демострация и тест драйв най-актуалните модели на марката.
Работим и по други изненади, така че може да е всичко, но няма да е скучно.
Поздрави!
verter- професионалист
Даниел Туйков написа:Датата посочена в темата остава ли или е променена ?
Няма промяна в датата - 11.06.2011 (събота)
Първото мероприятие е планирано за 10 часа, но ако ще идвате гледайте да е по-рано, че около 9 часа може да стане малко навалица на входа и да се позабави влизането.
verter- професионалист
Ето подбрани снимки от събора ни. Поздрави!
Иронично на ауди събора бях с VW на един приятел, защото моето ауди го удариха нелепо преди време и ми го върнаха едва вчера...
Този с оранжевото горнище по снимките съм аз. Имаше яки бегачки. Тази черната S3 с червените кантове по джантите е над 450 коня. Сребристото RS6 с черните фарове е над 550 коня, а червеното S2 със антикрилото отзад е с бруталните 690 коня на колелата, което е близо 900 коня на мотора!!!!!
Ето и видео клипът, който ни направиха хората от tuning.bg
Промо клип Ауди Събор 2011
Иронично на ауди събора бях с VW на един приятел, защото моето ауди го удариха нелепо преди време и ми го върнаха едва вчера...
Този с оранжевото горнище по снимките съм аз. Имаше яки бегачки. Тази черната S3 с червените кантове по джантите е над 450 коня. Сребристото RS6 с черните фарове е над 550 коня, а червеното S2 със антикрилото отзад е с бруталните 690 коня на колелата, което е близо 900 коня на мотора!!!!!
Ето и видео клипът, който ни направиха хората от tuning.bg
Промо клип Ауди Събор 2011
verter- професионалист
Имах много голям мерак да дойда, но пак оплетох конците и мога само да съжалявам, че не дойдох
Браво супер е станало съборчето !!!
Браво супер е станало съборчето !!!
Similar topics
» ационален Събор на Ауди Клуб България 2012 11-13 май 2012г
» VII Национален Събор - VW клуб
» 10-ти национален Събор на БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ
» V-ти национален събор на Пежо Клуб България
» 9-ти Национален Годишен Събор на БМВ Клуб България - снимки
» VII Национален Събор - VW клуб
» 10-ти национален Събор на БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ
» V-ти национален събор на Пежо Клуб България
» 9-ти Национален Годишен Събор на БМВ Клуб България - снимки