Dracon Track Day I - 2011
4 posters
Страница 1 от 1
Dracon Track Day I - 2011
Час 27 март 2011 г. · 09:00 - 18:00
--------------------------------------------------------------------------------
Място писта Дракон, с. Калояново
--------------------------------------------------------------------------------
Допълнителна информация: https://facebook.com/Dracon.bg
Re: Dracon Track Day I - 2011
За сега таксата за вход за всички е 5лв., а за участие все още не е уточнено но най вероятно като миналата година 20лв.
Ако има промяна в цените ще пиша!
Ако има промяна в цените ще пиша!
За съжаление и тук има инфлация! Таксата за участие на свободни карания тази година е вече 30лв.
Бе тея нещо почват да се побъркват чесно до преди 2 години като нямаше интерес беше безплатно и се чудиха как да саберат хора.Сега видяха че има фенове и давай 20 лева а и от сега 30 :@ супер смешно е!
Не че сам трагнал да карам или нещо от сорта но са супер нагли и се дразня от това.
П.П.Извинете ме за спама,но се подразних
Не че сам трагнал да карам или нещо от сорта но са супер нагли и се дразня от това.
П.П.Извинете ме за спама,но се подразних
HegeJl4o- Рейсър
- Брой мнения : 505
Местожителство : гр.Карлово
Ами наистина е скъпо , но няма как в тази криза всеки гледа да вдигне цените и да искара повечко парици...
А и като се има в предвид че няма друга такава писта в БГ...!!!
А и като се има в предвид че няма друга такава писта в БГ...!!!
Не съм съгласен !
Каква ти криза ? Всяко строи, купува - продава, ремонти прави ?
Ако имаше криза хората щяха да стачкуват защото са гладни !
А колкото до карането, наистина и според мен не са прави, защото изведнъж им порасна работата, но в крайна сметка те колят те бесят на който не му оттърва само ще гледа!
Всичко рано или късно опира до пари, за съжаление дори и в спорта нещата са така !
Каква ти криза ? Всяко строи, купува - продава, ремонти прави ?
Ако имаше криза хората щяха да стачкуват защото са гладни !
А колкото до карането, наистина и според мен не са прави, защото изведнъж им порасна работата, но в крайна сметка те колят те бесят на който не му оттърва само ще гледа!
Всичко рано или късно опира до пари, за съжаление дори и в спорта нещата са така !
Тръгването за пистата от Карлово ще стане в 09:00 ч. от кафе МУРА.
Там ще се съберем от 08:30ч.
Там ще се съберем от 08:30ч.
Хайде народе идвайте да понаправим калабалък !
До колкото знам доста хора ще се посъберем от Карлово така че ще е добре работата и ще има какво да се гледа и при кой да се повозим естествено
До колкото знам доста хора ще се посъберем от Карлово така че ще е добре работата и ще има какво да се гледа и при кой да се повозим естествено
Събрахме се няколко коли с доста хора за първото свободно каране за 2011г. С пристигането разпънахме "сергиите"
Малко по късно започнахме и самото каране...
... имаше и доста доста добри автомобили...
...някои дори бяха атрактивни...
До тук вскичо беше наред, но на поредното влизане за каране, при мен стана малък "фал" , шарнирния болт излезна от леглото си!
И в крайна сметка трябваше да ме извадят от пистата, не беше възможно да излезна на собствен ход...
Изкараха ме от пистата, но все пак останах да се порадвам на хубави и бързи коли
След всичко това ми остана за отремонтиране десен шарнир!
Малко по късно започнахме и самото каране...
... имаше и доста доста добри автомобили...
...някои дори бяха атрактивни...
До тук вскичо беше наред, но на поредното влизане за каране, при мен стана малък "фал" , шарнирния болт излезна от леглото си!
И в крайна сметка трябваше да ме извадят от пистата, не беше възможно да излезна на собствен ход...
Изкараха ме от пистата, но все пак останах да се порадвам на хубави и бързи коли
След всичко това ми остана за отремонтиране десен шарнир!
хубаво преживяване с лош завършек
koklev- Рейсър
- Брой мнения : 438
Местожителство : Сопот
Similar topics
» Dracon Track Day IV
» Dracon Track Day III
» Dracon Track Day II
» 4th Italian Track Day Alfisti.bg 23/05/2011
» Dracon Track Day IV
» Dracon Track Day III