Организирани събирания, барбекю и др.
+6
HegeJl4o
PingElov
djiksa
k.a.a.
val_mcrae
Даниел Туйков
10 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Форумна сбирка - 08.08.2010год
Здравейте колеги! Тъй като форума го има от много време, а на редовните сбирки има присъствие само определен брой едни и същи хора,Ви предлагам в Неделя да направим едно "Полянка парти" - като вариантите първоначално са два:
1.Единия вариант е да отидем до Бяла река - добре позната на всички,но като се вземе в предвид че в Събота и Неделя, целия регион се изнася нататък Ви предлагам и втори вариант, а именно:
2.Местността, намираща се в подножието на Аневското кале - приятно място,разполагащо с пейки и голямо огнище - подходящо за барбекю.Близо до него минава и река - тъй че има къде поне петите да си топнем.Снимки на това място може да видите в темата за " Форумни събирания,барбекю и т.н.
Ако имате други предложения, може да ги споделите. Очаквам вашите коментари по въпроса и се надявам да направим едно наистина добро "АВТО КЛУБ КАРЛОВО ПАРТИ!!!
1.Единия вариант е да отидем до Бяла река - добре позната на всички,но като се вземе в предвид че в Събота и Неделя, целия регион се изнася нататък Ви предлагам и втори вариант, а именно:
2.Местността, намираща се в подножието на Аневското кале - приятно място,разполагащо с пейки и голямо огнище - подходящо за барбекю.Близо до него минава и река - тъй че има къде поне петите да си топнем.Снимки на това място може да видите в темата за " Форумни събирания,барбекю и т.н.
Ако имате други предложения, може да ги споделите. Очаквам вашите коментари по въпроса и се надявам да направим едно наистина добро "АВТО КЛУБ КАРЛОВО ПАРТИ!!!
PingElov- Рейсър
- Брой мнения : 266
Местожителство : Sopot
Re: Организирани събирания, барбекю и др.
Аз съм на линия може да съм с жената ако не е на работа но при всяко полоение съм там
Предлагам да напраивм един час примерно кам 10 да се чакаме на картинг пистата всеки да носи за ядене и пиене за него си всмисал там да се пекне и тнт и кой квото ще пие че е трудно да се организираме и да пазаруваме общо.
само скара да видим кой ще вземе другото е лесно
Предлагам да напраивм един час примерно кам 10 да се чакаме на картинг пистата всеки да носи за ядене и пиене за него си всмисал там да се пекне и тнт и кой квото ще пие че е трудно да се организираме и да пазаруваме общо.
само скара да видим кой ще вземе другото е лесно
HegeJl4o- Рейсър
- Брой мнения : 505
Местожителство : гр.Карлово
аа да поясня аз съм за втория варянт толкова писане изписах пак забравих да кажа
HegeJl4o- Рейсър
И аз си мисля за втория вариант, определено ще е по приятно като се има в предвид че сега всеки 2-ри от района ходи на Бяла река която става черна! Ще трябва да помислим за скара, ако пък не намерим ще импровизираме с нещо подръчно
Много по-приятно ще е и на мен идеята ми харесва като съм ЗА с четирите ръце за 2-рия варянт !
Скара винаги има ... клони и дървета много Само да напомня че който иска да се качи до горе с кола няма да е лошо ако има повече от една да вземе тази с по-високото окачване
Скара винаги има ... клони и дървета много Само да напомня че който иска да се качи до горе с кола няма да е лошо ако има повече от една да вземе тази с по-високото окачване
айде да видим дали поне един път ще се съберат повечко хора
и да пуснете снимки и ние да лапнем по един кебат било то и на снимка
и да пуснете снимки и ние да лапнем по един кебат било то и на снимка
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
еми друга кола няма от каде да зема с моята до кадето стигна натам се спасявам пеш. намерете скара само че аз нямам
Остава ли вярянта всеки носи квото иска за ядене и пиене че няма как да се пазарува общо и колко часа да се саберем аз бях предложил за 10 на картинг пистата чакаме малко и палим на горе. Който ще идва да заяви дали е съгласен
Остава ли вярянта всеки носи квото иска за ядене и пиене че няма как да се пазарува общо и колко часа да се саберем аз бях предложил за 10 на картинг пистата чакаме малко и палим на горе. Който ще идва да заяви дали е съгласен
HegeJl4o- Рейсър
Аз съм съгласен. И все пак си мисля, че трябва да се нахвърля кой какво мисли да взима, за да няма после само кебапчета Илои само бира, или пък само лимонада
Значи 10:00 на картинг пистата, чака се 10-тина минути и тръгваме!
Значи 10:00 на картинг пистата, чака се 10-тина минути и тръгваме!
И така пускам още един пост за да попитам колко са желаещите!? За сега сме 3-ма!
Ами колкото толкова - но хубаво ако желаещи да го заявят тук,за да може осталите да не чакаме напразно на картинг пистата ( както е посочил колегата Неделчо ), а директно да се качваме към мястото!Все пак в 10ч слънцето вече напича доста
PingElov- Рейсър
Аз ще взема салата (домати чушки краставици) подправки (сол,оцет,олио)за печене ще взема малко хамбурски салам май така се викаше и ако има малко карначета ще нося и пласмасови чиники и чаши НО ПРЕДОПРЕЖДАВАМ НЕ СА ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА!!! Скара ще потърся но ако някой има да вземе че аз несъм сигорен за десерт съм подготвил някоя праскова разбирасе вода с мен и една биричка че ще съм шофиорче друго незнам немога да се сетя ако някой нещо се сети да казва.
Вал слагам две шишета в камерата да замразнат носи хладилника
PingElov в 10 без 10 да си налиния с багажа местото го знаеш
Вал слагам две шишета в камерата да замразнат носи хладилника
PingElov в 10 без 10 да си налиния с багажа местото го знаеш
HegeJl4o- Рейсър
В тази тема - https://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net/forum-f4/topic-t458.htm може да видите снимки от местността на на която ще отидем утре!
От мен ще има бира,някое кебапче,задължително СЕМКИ,малко сладичко - сега ще погледна за скара и аз.Ще взема и хляб - 2бр. ако и някой друг е решил може да не взема.За друго не се сещам.
П.С. Да не забравите ФОТО
П.С. Да не забравите ФОТО
PingElov- Рейсър
Добро утро!Готови ли сте "кебапче атак" теам - аз отивам на пазар и после се запътвам към мястото на срещата с колегата Неделчо!
На останалите лека и ползотворна Неделя.
На останалите лека и ползотворна Неделя.
PingElov- Рейсър
Еми това беше - цялата група - общо пет човека!И въпреки всичко си прекарахме добре,въпреки че водача го нямаше и малко трудно открихме пътя до мястото,но все пак стигнахме,палнахме скарата и т.н. Между другото масата беше толкоз голяма че може да събере поне половината "форум". Снимков материал - малко по - късно - с любезното съдействие на " val_mcrae "
PingElov- Рейсър
Съжалявам за отцъствието си, но просто толкова дертове покрай тоя ремонт, че комшиите дигнаха ръце от мен.. надявам се до края на тази седмица вече да е приключило всичко и да поема отговорност за липсите си
Ти да мълчиш щото заради теб такав Х** ядохме че ако беше дошъл най-много да беше си отишал с някой нож в главата.Другия път като поемеш някаква отговорнос да водиш някой някаде и мислиш да не дойдеш поне си направи труда да се обадиш и да кажеш че нямаш възможноста а не хората да те чакат и ти да си спиш на сладко у вас и с цялата си наглост да невдигаш телефона си!!!!
HegeJl4o- Рейсър
алоуу къде са снимките
Да не би така да сте набивали кебапчетата, че да сте забравили да правите снимки?
h_botev- Рейсър
- Брой мнения : 228
Местожителство : Карлово
Бал няма ли снимки поне далго ще го помня това сабиране
П.П.добре че бях взел скара че незнам ....
П.П2.Някаде ми се губи една чиния Вал да е в теб ?
П.П.добре че бях взел скара че незнам ....
П.П2.Някаде ми се губи една чиния Вал да е в теб ?
HegeJl4o- Рейсър
Аз имам само една - вижда се лекичко на какво бяха подложение шофьорите за да стигнем до мястото!А останалите от самото място - предполагам че Вал ще ги постне тези дни!
PingElov- Рейсър
алоууу купувайте си джипки за такива места
Надявам се скоро да има снимки от това мероприятие
Ivan Filipov- Рейсър
- Брой мнения : 415
Местожителство : karlovo
Ето снимките, не са много и всичките са от мястото на пикника, защото по време на пътуването нямаше време за снимане. Бяхме на офроуд
ХАЙДЕ НАЗДРАВЕ!!!
Останалите снимки ето на този линк - http://valmcrae.snimka.bg/other/piknik.524986.all
ХАЙДЕ НАЗДРАВЕ!!!
Останалите снимки ето на този линк - http://valmcrae.snimka.bg/other/piknik.524986.all
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите