Траби фест Велико Търново + още нещо
2 posters
Auto club Karlovo :: Общ :: Клипове
Страница 1 от 1
Траби фест Велико Търново + още нещо
По план тази събота която мина (20.03.2010) имах пътуване до Велико Търново. След като си свърших работа и останах с свободно време реших да хапна и по път към "къщата на глада" както я наричат почти всички се натъкнах без да искам да една много интересна "Траби сбирка" над парка, които се намира в ляво от велико-търновския университет.
Имаше доста интересни и невероятно запазени екземпляри и в крайна сметка реших, че вече не ми се яде и ще направя няколко снимчици, та ето ги и тях:
Тази която ми направи най-голямо впечатление беше този кабриолет запазен в идеално състояние напълно луд немски тунинг на машина направена от седан на кабрио.. изкефи ме от всякъде
Съответно около него имаше и най голям интерес и дори бяха взети интервюта от собственика
Второто бе ето това още по старо, но изключително запазено с абсолютно всичко оригинално по него точно както си е излязло от завода и даже чух собственика, че това са оригиналните гуми на колата, с които е излязла от завода
Имаше и конкуренция, която също беше в почти същото състояние
Естествено, няма как да мине работата и без подобрявани машини "най-силната" беше ето тази с двигател от VW Polo 1.3
Малко фенове на Деу...
Стрийт версията на траби комби
Още малко кабрио...
И всички останали...
Тъй като вече тъй и тъй бях в Велико Търново, разгледах малко 2Т зверове, хапнах и все още нещо ми липсваше... Реших да се поразкарам малко и да нащракам някоя снимчица и ето какво се откри пред "обектива ми"... невероятно красиви гледки..
А на тоя мост стигнах до средата и след като минах средата и почнах да си гледам в краката и спокойно виждах реката през 10 сантиметровите дупки и леееекинко прогнилите греди реших, че не ми стиска и се върнах в колата
ПП. Моля да ме извините за лошото качество на снимките но са правени с телефон поради липса на друго
Имаше доста интересни и невероятно запазени екземпляри и в крайна сметка реших, че вече не ми се яде и ще направя няколко снимчици, та ето ги и тях:
Тази която ми направи най-голямо впечатление беше този кабриолет запазен в идеално състояние напълно луд немски тунинг на машина направена от седан на кабрио.. изкефи ме от всякъде
Съответно около него имаше и най голям интерес и дори бяха взети интервюта от собственика
Второто бе ето това още по старо, но изключително запазено с абсолютно всичко оригинално по него точно както си е излязло от завода и даже чух собственика, че това са оригиналните гуми на колата, с които е излязла от завода
Имаше и конкуренция, която също беше в почти същото състояние
Естествено, няма как да мине работата и без подобрявани машини "най-силната" беше ето тази с двигател от VW Polo 1.3
Малко фенове на Деу...
Стрийт версията на траби комби
Още малко кабрио...
И всички останали...
Тъй като вече тъй и тъй бях в Велико Търново, разгледах малко 2Т зверове, хапнах и все още нещо ми липсваше... Реших да се поразкарам малко и да нащракам някоя снимчица и ето какво се откри пред "обектива ми"... невероятно красиви гледки..
А на тоя мост стигнах до средата и след като минах средата и почнах да си гледам в краката и спокойно виждах реката през 10 сантиметровите дупки и леееекинко прогнилите греди реших, че не ми стиска и се върнах в колата
ПП. Моля да ме извините за лошото качество на снимките но са правени с телефон поради липса на друго
Re: Траби фест Велико Търново + още нещо
Ей колега, като видях тези Трабчовци и се върнах няколко години назад, когато това:
чудо на "природата" беше още в къщи и брат ми го разкарваше
чудо на "природата" беше още в къщи и брат ми го разкарваше
PingElov- Рейсър
- Брой мнения : 266
Местожителство : Sopot
Similar topics
» Писта Велико Търново 30 април - 1 май 2011, Нац. ш-т I кръг
» Кабриолет фест
» Туристящина или нещо от сорта... просто ми се разкарва
» Кабриолет фест
» Туристящина или нещо от сорта... просто ми се разкарва
Auto club Karlovo :: Общ :: Клипове