Шофирането не е игра !!!
+3
iliqn_
Христо_Сираков
koklev
7 posters
Auto club Karlovo :: Общ :: Клипове
Страница 1 от 1
Шофирането не е игра !!!
http://vbox7.com/play:0992d053&al=1&vid=
Супер гадно ми стана като го гледах тоя клип и като се замисля, че такива ги има навсякъде около нас
Супер гадно ми стана като го гледах тоя клип и като се замисля, че такива ги има навсякъде около нас
koklev- Рейсър
- Брой мнения : 438
Местожителство : Сопот
Re: Шофирането не е игра !!!
това съм го гледал няколко пъти и винаги ми става супер гадно като се замисля че това може да се случи на всеки във всеки един момент
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
Наистина клипчето е много гадно трябва да внимаваме всеки един момент.Шофирането наистина не е игра.
iliqn_- Рейсър
- Брой мнения : 138
Местожителство : karlovo
Клипа е МНОГО ДОБЪР, защото показва истината право в очите на хората !
Въпроса е, защо когато уж ни стане гадно продължаваме да намираме скорости от 130-140 км. за "нормални" и защо когато някой ни каже сложи си колана се смеем ?
Целта е не да ни стане гадно... а да си вземем поука !!!
Аз предпочитам да не взимам поука и просто когато си слагам колана дори от над проданов до поделението примерно и ми се изсмее просто да го игнорирам и да му тегля една майна (на ум) който и да е и да си продължа да си карам...
НЕ мощни коли му трябват на българина, а повече опит и внимание с ЗАКОННИ скорости !
Да кара с 200 всеки може, но да избегнат катастрофа малко успяват, а аз лично именно заради това се кефя на дрифта, защото ми дава умения които могат да ми помогнат...
Въпроса е, защо когато уж ни стане гадно продължаваме да намираме скорости от 130-140 км. за "нормални" и защо когато някой ни каже сложи си колана се смеем ?
Целта е не да ни стане гадно... а да си вземем поука !!!
Аз предпочитам да не взимам поука и просто когато си слагам колана дори от над проданов до поделението примерно и ми се изсмее просто да го игнорирам и да му тегля една майна (на ум) който и да е и да си продължа да си карам...
НЕ мощни коли му трябват на българина, а повече опит и внимание с ЗАКОННИ скорости !
Да кара с 200 всеки може, но да избегнат катастрофа малко успяват, а аз лично именно заради това се кефя на дрифта, защото ми дава умения които могат да ми помогнат...
Много поучителни клипове, но не трябва да ги забравяме и да се сещаме за тях когато тръгнем на път!
h_botev- Рейсър
- Брой мнения : 228
Местожителство : Карлово
клипа е много поу4ителен и и показва какво не трябв да се прави по пътищата но а съжаление пове4ето шофьори го правят
Ivan Filipov- Рейсър
- Брой мнения : 415
Местожителство : karlovo
Auto club Karlovo :: Общ :: Клипове
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите