Тъся авто тенекеджия-бояджия
+4
val_mcrae
Христо_Сираков
djdoko
2she
8 posters
Страница 1 от 1
Тъся авто тенекеджия-бояджия
Преди седмица ми се случи лек инцидент,пиян шофьор с 1.46 промила ми одари колата като даваше на заден.Ужулина ми е бронята и калника е леко огънат но аз съм решил да боядисам цялата кола.Сега се чудя къде да я закарам да я боядишат качествено.
ре
извинявам се на всички че писах нова тема ,моя грешка-нама да се повтаря
djdoko- професионалист
- Брой мнения : 76
Re: Тъся авто тенекеджия-бояджия
ако ти харесва как е направена на Иван вектрата говори с него да ти каже къде е човека(с.Столетово)
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
Зависи колко пари можеш да дадеш! Моята препоръка е в Баня, там имат и камера. Другото ми предложение е при Петко Станев тук в Карлово и при него хората са оставали много доволни!
Последната промяна е направена от val_mcrae на Съб Окт 24 2009, 21:47; мнението е било променяно общо 1 път
и взимат над 1000лв все пак зависи какво се желаеval_mcrae написа:Зависи колко пари можеш да дадеш! Моята препоръка е в Баня, там имат и камера.
Чувал съм за този от Столетово,добре работи.И в Баня работят добре ама там не само ще ми пръснат колата ами ще ми резнат и главата .Бюджета е около 500лв. криза е
щом е така Столетово е мястото и парите ще стигнат според мен,като разбереш за цената пиши че и аз по принцип имам интерес2she написа:Чувал съм за този от Столетово,добре работи.И в Баня работят добре ама там не само ще ми пръснат колата ами ще ми резнат и главата .Бюджета е около 500лв. криза е
Познавам го човека. от Сопот е и мога да му дам координати. Той също има камера и доста хора ходят при него който иска да ми пише!ico83 написа:щом е така Столетово е мястото и парите ще стигнат според мен,като разбереш за цената пиши че и аз по принцип имам интерес2she написа:Чувал съм за този от Столетово,добре работи.И в Баня работят добре ама там не само ще ми пръснат колата ами ще ми резнат и главата .Бюджета е около 500лв. криза е
slavy_ivanov- ентусиаст
- Брой мнения : 45
Местожителство : Варна / Сопот
дай на менslavy_ivanov написа:Познавам го човека. от Сопот е и мога да му дам координати. Той също има камера и доста хора ходят при него който иска да ми пише!ico83 написа:щом е така Столетово е мястото и парите ще стигнат според мен,като разбереш за цената пиши че и аз по принцип имам интерес2she написа:Чувал съм за този от Столетово,добре работи.И в Баня работят добре ама там не само ще ми пръснат колата ами ще ми резнат и главата .Бюджета е около 500лв. криза е
имаш ЛС колегаico83 написа:дай на менslavy_ivanov написа:Познавам го човека. от Сопот е и мога да му дам координати. Той също има камера и доста хора ходят при него който иска да ми пише!ico83 написа:щом е така Столетово е мястото и парите ще стигнат според мен,като разбереш за цената пиши че и аз по принцип имам интерес2she написа:Чувал съм за този от Столетово,добре работи.И в Баня работят добре ама там не само ще ми пръснат колата ами ще ми резнат и главата .Бюджета е около 500лв. криза е
slavy_ivanov- ентусиаст
- Брой мнения : 45
Местожителство : Варна / Сопот
моята я прави стоян в слолетово и сам доволен от работата му ако някои иска ще му дам номер да му се обади да се разберат и взима сравнително евтино поне според мен
Ivan Filipov- Рейсър
- Брой мнения : 415
Местожителство : karlovo
Стоян от столетово е най-добрия в околията
iliqn_- Рейсър
- Брой мнения : 138
защо не говориш с jiksa за боядисването работят хубаво пък е наш човек поне
Ivan Filipov- Рейсър
- Брой мнения : 415
Ванка,много се радвам че пишеш редовно във форума но преди да напишеш нещо виж от кога е темата и дали не е прекалено старичкаIvan Filipov написа:защо не говориш с jiksa за боядисването работят хубаво пък е наш човек поне
Както повичето вече знаят колата ми я боядисаха преди 5-месеца
И за да разбутаме прахоляка от темата, нека който си е боядисвал колата наскоро да сподели къде и да каже горе долу цена за цялостно боядисване с кърпене ( ориентировъчно разбира се ). Смятам да направя на е30-ката едно боядисване.
chupek- професионалист
- Брой мнения : 68
Местожителство : Iganovo
Никой нищо не казва темата стои само за гледане!
Както и да е аз мисля тази есен да търся човек за малко кръпки по веждите на задните калници че бях спрял до един опел и Хондата взела че се заразила... Така че ще търся и ако намеря подходящ на добри цени работещ ще пиша
Както и да е аз мисля тази есен да търся човек за малко кръпки по веждите на задните калници че бях спрял до един опел и Хондата взела че се заразила... Така че ще търся и ако намеря подходящ на добри цени работещ ще пиша
Ми аз от толкова чакане некой да се сети да предложи някой най накрая реших да я закарам на боя ...шот ако бях почакал още малко и кой знае, можеда се разпадне някъде ... благодаря на колегите от форума за навременните отовори по темата...
chupek- професионалист
Ами при Рангел в Баня я закарах предполагам всички знаят за кой става въпрос и как се справя с боядисването .... а цената е към хилядарка и малко отгоре, със смяна на калници прагове и цялостно кърпене ....
chupek- професионалист
Да, браво там ще стане много истинска. Лошото е че аз не съм бил на мисия и ще търся нещо на минимална цена
Ем другия вариант който ми препоръчаха е Николай в Дъбене. Другия който мисля че ше се справи е тоя майстор от Столетово и ше е евтинко предполагам
chupek- професионалист
С Николай се познаваме но той малко се бави, поне такива са ми впечатленията и все пак ще го питам какво ще предложи.
Ем аз затова се отказах да ида при него макар че цената му беше по нисичка а и съм виждал коли които е правил, справя се много добре
chupek- професионалист
Similar topics
» Авто шоу TOP GEAR
» Авто Бояджииски Услуги
» Интересен сайт за Авто части
» Авто Клуб Карлово във Фейсбук !
» Коли с Стикер "Авто клуб Карлово"
» Авто Бояджииски Услуги
» Интересен сайт за Авто части
» Авто Клуб Карлово във Фейсбук !