преинсталация на лаптоп
4 posters
Страница 1 от 1
преинсталация на лаптоп
искам да си преинсталирам лаптопа има ли някои от форума които да разбира
искам да се преинсталира само диск С
на лаптопа има инсталирани линукс и уиндолс
искам да се преинсталира само диск С
на лаптопа има инсталирани линукс и уиндолс
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
Re: преинсталация на лаптоп
аз мога ама онзи път разбрах че искаш линукса да остане, варианта да остане е да ти е инсталиран линукса на D-то. Иначе ако и уиндолса и линукса са ти на Ц-то няма как да се запази. Иначе е работа за 1-2 часа, пък ако кажеш че и инсталационен диск с уиндолс имаш... идеален си
koklev- Рейсър
- Брой мнения : 438
Местожителство : Сопот
аз линукса искам да си ми остане а и тои е на някои от другите дисковеkoklev написа: аз мога ама онзи път разбрах че искаш линукса да остане, варианта да остане е да ти е инсталиран линукса на D-то. Иначе ако и уиндолса и линукса са ти на Ц-то няма как да се запази. Иначе е работа за 1-2 часа, пък ако кажеш че и инсталационен диск с уиндолс имаш... идеален си
И моя стана за преинсталация. А най лошото е че нещо му отказа вентилаторето и сега докато не го оправя не мо га да го пусна а всичко ми е на него.
споко ако искаш имам един сешоар на 110v щ измислим охлажданеval_mcrae написа:И моя стана за преинсталация. А най лошото е че нещо му отказа вентилаторето и сега докато не го оправя не мо га да го пусна а всичко ми е на него.
По принцип работата ми е такава ако има някакви дертове пишпете Амм нов съм в този форум по принцип бях в VW клуб но съм от Карлово и реших да видя как я карате тук Ако не възразявате разбира се ...
pag0ctuh- ентусиаст
- Брой мнения : 36
Местожителство : Karlovo
pag0ctuh написа:По принцип работата ми е такава ако има някакви дертове пишпете Амм нов съм в този форум по принцип бях в VW клуб но съм от Карлово и реших да видя как я карате тук Ако не възразявате разбира се ...
Здравей и добре дошъл във форума! Аз веднага започвам с въпрос за лаптопа ми От известно време спря да работи перката, носих го на ремонт, а там само ми преинсталираха уиндоуса и казаха че проблема е някъде от дъното! С това приключиха и ми взеха 20лв. за несвършрна работа! Купих си подложка с вентилатори но не е никак удобна за ползване на лаптопа извън вкъщи. Като че ли не успява да охлади добре и когато искам да гледам филм или клип направо забиват. Имаш ли представа каква може да е повредата и може ли да се отстрани?
Само да добавя че при подаване на ток директно към вентилатора - работи!
Здравей ! Ам хубавото е че вентилатора работи но в този случей лаптопа ти трябва да се отвори и да се види от ватре как е работата дали не е някоиа патека или кабел да се е прецакал.Или пък може би иска само да се исчисти от ватре някаде може да се е наслоил прах или някакъв друг вид мрасотия и да не прави хубав контакт някаде всичко може да е Ако е в гаранция носи го да си го гледат най добре. Кажи какаъв е лаптопа марка ...
А и да знаеш,че при мен преинсталацията е 10 лв
А и да знаеш,че при мен преинсталацията е 10 лв
pag0ctuh- ентусиаст
при мен е без пари преинсталацията... за наши хора
п.п сори че ти подбивам пазара
п.п сори че ти подбивам пазара
koklev- Рейсър
- Брой мнения : 438
Местожителство : Сопот
Виж ся в нашата фирма е 10 лв не при мен не съм се исказъл добре пак мн ясно че на Фр. ше е без пари ...
pag0ctuh- ентусиаст
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите