Национална Пунто среща в Карловския район
+10
vtmn
TiGaRcHo
2she
chupek
iliqn_
t16o__
koklev
Даниел Туйков
Христо_Сираков
val_mcrae
14 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Национална Пунто среща в Карловския район
Във Фиат форума гласят среща април месец, която искат да се състои в нашия район. Като тяхното желание е да са на палатки.
Ето линк към тяхната тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=39502&start=465
Ето линк към тяхната тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=39502&start=465
Последната промяна е направена от val_mcrae на Пет Мар 19 2010, 21:52; мнението е било променяно общо 1 път
Re: Национална Пунто среща в Карловския район
По повод тази сбирка как може да се разбере дали е възможно да се правят палатки на лифта и ако може плаща ли се и колко? Някой от вас няма ли познати там да разпитаме, защото ме питат момчетата които ще се събират.
Значи хората решиха че ще се събират тук в нашия район. Искат да са на палатки на картинг пистат а в неделя да прекарат деня в драг на московец. Обещах че ще съдействаме с каквото можем надявам се да ме подкрепите и вие!
аз ще помагам само във гледането на снимкиval_mcrae написа:Значи хората решиха че ще се събират тук в нашия район. Искат да са на палатки на картинг пистат а в неделя да прекарат деня в драг на московец. Обещах че ще съдействаме с каквото можем надявам се да ме подкрепите и вие!
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
Наближава датата на сбирката им, искам да помоля всеки който иска да ми помогне да подготвим пистата – Московец (най-вече) и картинг пистата, да пише тук!
В противен случай ще се наложи сам да ги оправям!
В противен случай ще се наложи сам да ги оправям!
Когато съм свободен мога да помагам с удоволствие!
Даже обмислям другата седмица да почивам цялата ама да видим...
Даже обмислям другата седмица да почивам цялата ама да видим...
За сега мисля да е следобедите на някоя събота или неделя
аз мога да помагам през почивката покрай Великден(ако не е късно тогава)... през другото време няма да ме има в Сопот
koklev- Рейсър
- Брой мнения : 438
Местожителство : Сопот
Тази събота ще се проведе това мероприятие, поне за сега така твърдят организаторите му. В събота след обяд ще започнат да се събират на пистата.
А какво стана с подготовката на пистата
iliqn_- Рейсър
- Брой мнения : 138
Местожителство : karlovo
Ами едно нищо не стана! Няма как да се справя сам.iliqn_ написа:А какво стана с подготовката на пистата
На мен много лошо взеха да ми се подреждат ангажиментите и почва да ми писва и отново няма да мога да присъствам на сбирката и шоуто ...
В събота съм наряд, но в неделя може да намина да видя какво ще им представлява събирането...
ПП. Добре, че поне пистата е малко пооправена само гумите трябва да се нагласят отново, че миналия път малко ги понаутахме
В събота съм наряд, но в неделя може да намина да видя какво ще им представлява събирането...
ПП. Добре, че поне пистата е малко пооправена само гумите трябва да се нагласят отново, че миналия път малко ги понаутахме
Ами ако мога да ти помогна всяка вечер след 18 и 30 съм свободен иначе през другото време съм на работа
iliqn_- Рейсър
- Брой мнения : 138
Местожителство : karlovo
мен няма да ме има още 2 седмици в Сопот и явно ще пропусна доста неща
koklev- Рейсър
- Брой мнения : 438
Местожителство : Сопот
Ако е за събота следобед, аз съм свободен ако има нещо да се прави, на разположение съм
chupek- професионалист
- Брой мнения : 68
Местожителство : Iganovo
Може да направим една збирка в събота и така да посрещнем гостите и ако има нещо за помощ.
Не е лошо... По кое време ще е?
chupek- професионалист
Групата от пловдив ще тръгват в 11:30ч.Няма да е лошо и ние тогава да сме там.Някой има ли някакъв спрей боя да обозначим с него на къде да завият към пистата
ами аз спрей нямам ама до събота все ще се намери от нямането...
има време...
има време...
chupek- професионалист
Ако трябва ще купим 1 флаконче то е достатъчно мисля.2she написа:Групата от пловдив ще тръгват в 11:30ч.Няма да е лошо и ние тогава да сме там.Някой има ли някакъв спрей боя да обозначим с него на къде да завият към пистата
А за московец все ми се струва че полицаите ще направят някой т...к! Но дано не съм прав!
TiGaRcHo- ентусиаст
- Брой мнения : 50
Местожителство : Karlovo
Не става дума за Московец, а за картинг пистата а и те няма да карат толкова колкото са за пикник на палаткиTiGaRcHo написа:А за московец все ми се струва че полицаите ще направят някой т...к! Но дано не съм прав!
Във багажника ми се подмята един бял...с който е пръскано, ще ви го предоставя колкото е останало!
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Национална Хонда Среща 2012 4-ти Август - писта Дракон - гр.Хисаря
» ДРИФТ СРЕЩА ТАЗИ НЕДЕЛЯ
» Среща на клуба с кратко пътуване! Рали Шипка
» ДРИФТ СРЕЩА ТАЗИ НЕДЕЛЯ
» Среща на клуба с кратко пътуване! Рали Шипка
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите