Коментар на обява за кола
4 posters
Страница 1 от 1
Коментар на обява за кола
Според вас тази обява на това Ферари как ви се струва? http://www.mobile.bg/11261757809232025
т.е. според вас колата Ферари ли е или е реплика? Защото аз не съм виждал този модел с кръгли стопове! Всички модели са с продълговати... Вие как мислите?
Заинтригува ме защото има невероятна цена а и няма снимки на интериора!
т.е. според вас колата Ферари ли е или е реплика? Защото аз не съм виждал този модел с кръгли стопове! Всички модели са с продълговати... Вие как мислите?
Заинтригува ме защото има невероятна цена а и няма снимки на интериора!
Re: Коментар на обява за кола
Гледах и разглеждах много снимки и стигнах до извода че не е Ферари а е репликата на Понтиак Фиеро което се продаваше за 15000лв. преди няколко месеца
Аз лично говорих с предишния собственик за бартер но не ми хареса малкото мощност!
Аз лично говорих с предишния собственик за бартер но не ми хареса малкото мощност!
това е объркана цената има го на 6000евроval_mcrae написа:Гледах и разглеждах много снимки и стигнах до извода че не е Ферари а е репликата на Понтиак Фиеро което се продаваше за 15000лв. преди няколко месеца
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
ми нзval_mcrae написа:Добре де, цената да е объркана, а тия 300 к.с. ? От де ги измисли
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
ферарито е доста добро мошноста и тя е добре ама и цената и тя си я бива аз несъм запознат много какви са цените на тези модели но за нашия джоб са множко
Ivan Filipov- Рейсър
- Брой мнения : 415
Местожителство : karlovo
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите