Продавам подлакътник
2 posters
Страница 1 от 1
Продавам подлакътник
Продавам подлакътни от БМВ Е36 но с десен волан. Ако някой го интересува и го иска цената му е 20лв.
Re: Продавам подлакътник
Zdravei kolega.A we slu4aino pazish li go toq podlakatnik,4e gledam 4e e ot odavna obqven,ako go pazish oshte pishi mi i napravo da se razbereme kak da go vzema po kuv na4in shtoto sam ot Pernik!!!! Mersiо
---------------
Здравей, колега.
Случайно пазиш ли го тоя подлакътник, че гледам че е от одавна обявен, ако го пазиш още пиши ми и направо да се разберем как да го взема и по какъв начин, защото съм от Перник !!!! Мерси
Всяко следващо нарушение от ваша страна спрямо писането на кирилица ще се наказва с отстраняване на коментарите ви !
!
Нарушение на точка 1.12 от "Правилата за ползване на форума"
---------------
Здравей, колега.
Случайно пазиш ли го тоя подлакътник, че гледам че е от одавна обявен, ако го пазиш още пиши ми и направо да се разберем как да го взема и по какъв начин, защото съм от Перник !!!! Мерси
Всяко следващо нарушение от ваша страна спрямо писането на кирилица ще се наказва с отстраняване на коментарите ви !
!
Нарушение на точка 1.12 от "Правилата за ползване на форума"
Последната промяна е направена от Даниел Туйков на Вто Апр 13 2010, 23:24; мнението е било променяно общо 3 пъти
MpowerE30- Брой мнения : 1
Местожителство : Pernik
Similar topics
» продавам за бмв е36
» Продавам чип
» Продавам БМВ Е30
» Продавам километраж за bmw
» Продавам Honda Crx
» Продавам чип
» Продавам БМВ Е30
» Продавам километраж за bmw
» Продавам Honda Crx