Дойде края на годината.Време е за БАНКЕТ
+5
Христо_Сираков
djdoko
2she
val_mcrae
HegeJl4o
9 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Дойде края на годината.Време е за БАНКЕТ
Така колеги дами господа и читатели настъпи месец декември и май е време да се опитаме да организираме нещо като сабиране на клуба но без коли.
За тази си цел поразпитах тук там за свободно заведение (кръчма),но се оказа доста трудно да се намери свободно.Случайно днес се чух с колегата (Pingelov) и той ми направи едва оферта за място което небях се сетил мястото се намира точно под студиото на ТАКИСА.Има свободни дати може да изберем най подходящата за всички нас,а и ще ползваме отстъпка в цените 10%-15% благодарение пак на Pingelov
Ако сте сагласни пак да се саберем като миналата година и да хапнем пийнем и повеселим моля дайте мнението си.Също така се приемат и други предложения за места,но да е питано говорено и да се знае че е свободно за да се организираме.(Мения от сорта айде там,но без да е проверено влобще дали има свободна дата недейте ги дава влобще,който иска някаде отива пита проверява датите и казва предложението)
Това е от мен да видим дали ще сплотим колектива
За тази си цел поразпитах тук там за свободно заведение (кръчма),но се оказа доста трудно да се намери свободно.Случайно днес се чух с колегата (Pingelov) и той ми направи едва оферта за място което небях се сетил мястото се намира точно под студиото на ТАКИСА.Има свободни дати може да изберем най подходящата за всички нас,а и ще ползваме отстъпка в цените 10%-15% благодарение пак на Pingelov
Ако сте сагласни пак да се саберем като миналата година и да хапнем пийнем и повеселим моля дайте мнението си.Също така се приемат и други предложения за места,но да е питано говорено и да се знае че е свободно за да се организираме.(Мения от сорта айде там,но без да е проверено влобще дали има свободна дата недейте ги дава влобще,който иска някаде отива пита проверява датите и казва предложението)
Това е от мен да видим дали ще сплотим колектива
HegeJl4o- Рейсър
- Брой мнения : 505
Местожителство : гр.Карлово
Re: Дойде края на годината.Време е за БАНКЕТ
Това предложение е много хубаво а и мястото не е лошо, е не е от най хубавите но ще е удобно за подобна сбирка. Само че дайте да видим какви дати може да предложим?
дати ще предложи момчето каза че има избор доста голям но неискам да гожоря за дата пък ние да сме 2 човека дайте да видим поне да се саберем една маса 5 6 човека и тогава
ако ще резервираме дата поне да има за една маса
ако ще резервираме дата поне да има за една маса
HegeJl4o- Рейсър
Така като гледам май няма много желаещи! Но все пак Неделчо, напиши една дата която да е преди почивен ден и в крайна сметка който дойде.
.
Може да го обсъдим на срещата в четвъртък и след това да се пусне тема с определената дата щом няма други предложения.
еми добре остава за утре да го обсъдим
HegeJl4o- Рейсър
!
Надявам се да има повиче присъстващи за да няма после "ама аз тогава съм зает,неможели на....."
Единствено val_mcrae има основание да отсъства поради трехнически причини (смяна на памперс)
Единствено val_mcrae има основание да отсъства поради трехнически причини (смяна на памперс)
Днес решихме че датата ще е 30.12.2009
искам да помоля всеки който мисли да присъства да пише за да може да направим оринтеровачна бройка и да запазим места Естествено всеки ако реши да си води някой да каже за да предвидим и тях
искам да помоля всеки който мисли да присъства да пише за да може да направим оринтеровачна бройка и да запазим места Естествено всеки ако реши да си води някой да каже за да предвидим и тях
HegeJl4o- Рейсър
До днес никой нищо не написа по въпроса така че ще пусна до всички потребители на форума покана за това мероприятие на 30.12 .
ох банкетчееее
И за мен едно местенце,май ще имам гости от север и ще дойда сам.Мойта другарка ще си гледа родата
djdoko- професионалист
- Брой мнения : 76
и за мен едно местенце че моята другарка е на работа тогава
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
Искам да помоля всички които мислят да присъстват на това мероприятие и не са писали тук в темата да направят това защото малко закъсняваме с резервирането!
Ще има ли други желаещи освет тези които вече са писали?
Ще има ли други желаещи освет тези които вече са писали?
djdoko написа:И за мен едно местенце,май ще имам гости от север и ще дойда сам.Мойта другарка ще си гледа родата
Е много поздрави на всички ама щом вие ще сте сингъл и аз така .Така че за мен едно местенце за мойто газенце
да запишем и колегата Иван Филипов
Така след нешната инпровизирана сбирка е решено на 30.12.2009 година от 20:00 часа в ресторант Клеопатра (под такиса) ще се проведе банкет на клуба за сега сме 10 човека някаде всеки е добре дошал да полафим и пинем по някоя ракия с салатка
Няма да правя списак с присъстващите запазили сме места който иска е добре дошъл
Весели праници от мен
Няма да правя списак с присъстващите запазили сме места който иска е добре дошъл
Весели праници от мен
HegeJl4o- Рейсър
Дойде време за мероприятието! Да разбираме, че заявените места ще са само посочените до тук! Най вероятно ще има места и за размислилите утре вечер Така че заповядайте да обсъдим бегачките
Масата е за 8 човека,която избрахте, като има възможност да се прилепи и още една и още една и още една и маса - само желаещи да има!
PingElov- Рейсър
- Брой мнения : 266
Местожителство : Sopot
Бих казал само до довечера в 20:00
HegeJl4o- Рейсър
банкет
Айде де от кога го чакме тоя банкет.Трябва да заредим главите малко
djdoko- професионалист
- Брой мнения : 76
ами аз знам за двама (аз и ти(щом пишем) ) другите да кажатval_mcrae написа:Всички живи ли са от снощи???
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Коледа дойде!
» АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА .Претендентите за 2011г.
» Автомобил на годината в Европа е Nissan Leaf
» Каране за време на пистата - Организация
» Porsche Panamera – автомобил на годината според Playboy
» АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА .Претендентите за 2011г.
» Автомобил на годината в Европа е Nissan Leaf
» Каране за време на пистата - Организация
» Porsche Panamera – автомобил на годината според Playboy
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите