Стикери на клуба
+2
Христо_Сираков
val_mcrae
6 posters
Страница 1 от 1
Стикери на клуба
Мисля че стария стикер ще си остане актуален, само мтрябва да променим линка. И като говоря за стикери ще помоля 2she да каже има ли още възможност за поръчки? Ако има такава нека да пишат всички които искат стикер за да съберем по голям брой.
Другата ми идея е как да направим някакви рекламни материали които да не отнемат много материал и ресурси , с които да разпространим в района за клуба?
Другата ми идея е как да направим някакви рекламни материали които да не отнемат много материал и ресурси , с които да разпространим в района за клуба?
Re: Стикери на клуба
1 бр.за мен
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
Аз също ще поръчам но нека Тошко да каже дали може да се поръчват или да търсим някъде?
Няма проблем да се поръчат стикери аз пазя файла само ще се смени адреса отдоло.Може да си поръчаме и само адреси за тези които вече имат стикери.Само имам предложение да ги направим с малко по-големи и плътни букви за да са по забележими.Какво мислите вие по този въпрос А за поръчки ще пуснем друга тема
ok
и аз съм за това само линка да се смени и да си остане стикера(който има де) за тези които нямат а искат надявам се ще си поръчат за да се оточни бройката
djdoko- професионалист
- Брой мнения : 76
Като говорим за стикери искам да попитам някой има ли идея в района на Карлово да могат да направят тениски със щампа или бродерия? идеята ми е отпред на тениската това:
а отзад на гърба същото като стикерите с линка на форума.
а отзад на гърба същото като стикерите с линка на форума.
Тошко каже при тях дали ще стане
Христо_Сираков- Модератор
- Брой мнения : 888
Местожителство : сопот
ico83 написа:Тошко каже при тях дали ще стане
Може да стане,но при нас ще е скъпичко,а и по принцим с щампа не работим,само с бродерия и минимално количество 20бр.
Ами ти дай цена пък ако ме устрои цената да ги платя всичките и после ще ги даваме който иска. А и не вярвам да ни останат!
Здравейте,днес направих поръчка за стикери.Новите стикери ще са малко по големи с цел да са по забележими и четливи дори и от движеща се кола.Фолиото е светлоотразително и цената за този размер и вид на фолиото ще е 2.50лв. за 1бр.Поръчки ще приемам в другата тема.
Днес направих и малко визитки с рекламна цел
Днес направих и малко визитки с рекламна цел
Видях че сте се заговорили за щампи на тениски, ако някой има желание мога да му обесня или направо да го заведа в Пловдив там където ми правеха на мен суйчера и тениската на Пежо Клуб Цената е 1,5 стотинки на квадратен сантиметър (нещичко с размер 10Х10 сантиметра е на цена 1.80лв защото се оставя от всички крайща по 1см за да може да се изреже). Там има тениски на цена от 5лв, памучни са , български и са хубави (не са някой който призарат). Суйчера ми е вече на 1 година и за момента не е "мръднал", пера го в пералнята на 30 градуса, но го обръщам на опаки. И само като съхне не трябва да е на пряка слънчева светлина през лятото (че е много силно слънцето) и да не е в близост до печки, камини т.н. през зимата, че от жегата има вероятност да се разлепи фолиото.
Ето снимии на суйчера http://niksancheto.snimka.bg/other/suychyr.316430 , той ми излезе на цена 24лв. само щампите, като се има на предвид че тази на гърба е 30Х30 см и само тя беше около 14-15лв
Дано съм бил полезен, и ако има нещо свиркайте
Ето снимии на суйчера http://niksancheto.snimka.bg/other/suychyr.316430 , той ми излезе на цена 24лв. само щампите, като се има на предвид че тази на гърба е 30Х30 см и само тя беше около 14-15лв
Дано съм бил полезен, и ако има нещо свиркайте
AgReS1VeN- Рейсър
- Брой мнения : 105
Местожителство : Карлово/Пловдив
Определено цената и суичъра са добри! Замисляме подобни щампи или бродерии но още не сме решили точно какво ще е. Ще те имаме в предвид за евентуални поръчки
Насреща съм Всяка седмица си идвам на село (Ведраре) за събота и неделя, а през останалото време съм на даскало в Пловдив
п.п. Цялата цена на суйчера беше 49лв. като самия той не е от рекламната агенция, а аз си го купувах от Илиенци за 25лв (забравих да го спомена това). Също така може и на ваши си дрехи да се правят щампите, човека изработва и визитки, шалове, шапки, порцеланови изделия, ключодържатели, почти всичко за каквото се сетите
п.п. Цялата цена на суйчера беше 49лв. като самия той не е от рекламната агенция, а аз си го купувах от Илиенци за 25лв (забравих да го спомена това). Също така може и на ваши си дрехи да се правят щампите, човека изработва и визитки, шалове, шапки, порцеланови изделия, ключодържатели, почти всичко за каквото се сетите
AgReS1VeN- Рейсър
- Брой мнения : 105
Местожителство : Карлово/Пловдив
Similar topics
» ЧАТ ЗА РЕДОВНИТЕ СБИРКИ В ЧЕТВЪРТЪК
» Автомобилите от клуба!
» Снимки от разни събирания на коли и хора от клуба
» Среща на клуба с кратко пътуване! Рали Шипка
» Да отворим "нова страница" на клуба с новата 2019 г.
» Автомобилите от клуба!
» Снимки от разни събирания на коли и хора от клуба
» Среща на клуба с кратко пътуване! Рали Шипка
» Да отворим "нова страница" на клуба с новата 2019 г.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите