Auto club Karlovo
ЗА ДА ВИЖДАТЕ ПЪЛНАТА ВЕРСИЯ НА ТОЗИ ФОРУМ ВИ Е НУЖНА РЕГИСТРАЦИЯ

4th Italian Track Day Alfisti.bg 23/05/2011

Go down

4th Italian Track Day Alfisti.bg 23/05/2011

Писане by val_mcrae on Пет Май 20 2011, 20:40Програма:

09:00 ч. – Отваряне на писта Дракон. Начало на обработването на документите на участниците.

10:15 ч. – Брифинг на участниците.

10:25 ч. – Официална обща снимка на участниците.

10:30 ч. - Отваряне на състезателното трасе и начало на обиколките за време.

13:30 ч. - 20 мин. Почивка .

13:50 ч. - Отваряне на състезателното трасе.

17:30 ч. – Затваряне на състезателното трасе, край обиколките за време.

17: 40 ч. – Напревара за купа „Простак Рацер”, след края на купата – награждаване. Възможност за свободно каране.

4th Italian Track Day Alfisti.bg се класифицира като мероприятие без състезателен характер от правилника на Писта „Дракон" – Трак Дей и следва съответния правилник. В надпреварата за време и подреждането на автомобилите на парадния паркинг ще имат право да вземат участие само автомобили, произведени от италиански производители (изключение само за марките ЛАДА и ВАЗ). За всички останали марки автомобили е предвиден специален паркинг. Участниците в надпреварата за време ще имат възможност да поставят най-добро време на писта „Дракон” в пълен състезателен маршрут. Записалите и заплатили такса УЧАСТНИЦИ ще имат право на неколкократен брой излизания на пистата по групи според правилника на писта „Дракон” и конкретното мероприятие. Разделение по класове няма Класирането е генерално и общо.

Купа „Простак Рацер”. Всички желаещи с автомобили със задно или пълноприводно предаване могат да участват. Участниците ще се състезават за спукването на гума за най-кратко време като всеки участик ще има поле за изява пред бетонната стена в рамките на 3 минути. Един участник може да направи няколко опита по 3 минути на ротационен принцип. Участник спукал повече от една гума в една сесия получава бонус от – 60 секунди на гума от времето за спукването на първата гума.

Ще бъдат наградени първите трима според най-доброто постигнато време за обиколка, както и победителя в купа „Простак Рацер”.

Пропускът за УЧАСТНИК е на цена 30 лева ако бъде заплатен по банков път от 01.04.2011 до 30.04.2011. От 01.05.2011 до и в деня на мероприятието пропускът ще струва 40 лева. Сума по-малка от обявената по-горе спрямо срока на постъпване няма да се зачита за заплатена такса и няма да бъде възстановявана. Целта ни е предварително да се уточни броя участници и техните автомобили с цел създаването на равностойни групи за стартиране и изглаждане на програмата. Документите за участие ще се предават и приемат в деня на мероприятието. Всички участници се записват между 09:00 и 10:00 часа в деня на мероприятието. ПРИСЪСТВИЕТО НА УЧАСТНИЦИТЕ НА БРИФИНГА ПРЕДИ ОТВАРЯНЕТО НА ТРАСЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

Сметка на Алфисти ЕООД:
ЦКБ АД Клон Хаджи Димитър, Гр. София
BIC: CECBBGSF
IBAN: BG92 CECB 9790 10A5 2454 00

Коментар - " такса участие"

След заплащане на таксата моля изпратете e-mail на neno@alfisti.bg с трите си имена и информация за автомобила Ви.

Такса за вход от 5 лева ще заплащат всички посетители и участници в мероприятието.

Пасажерите заплащат еднократна идивидуална „такса пасажер” в размер на 5 лева и попълват съответната декларация. Заплатена такса участник не дава право на „такса пасажер”.

Всичко това има за цел да има редовно попълнени съответни декларации осигуряващи взаимната ни безопастност. В офиса на пистата ще намерите всички нужни документи.

Благодарение на Иван Иванов по време на мероприятието ще има видео заснемане, както винаги, за което ВСИЧКИ МУ БЛАГОДАРИМ!!!
avatar
val_mcrae
Admin
Admin

Брой мнения : 2305
Join date : 02.10.2009
Age : 39
Местожителство : Карлово

http://sites.google.com/site/autoclubkarlovo/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите